Quelle..3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56506&whichpage=1" target="_blank">Quelle,2
Mi-au sosit si blugii comandati ... cei de la pag.4 din oferta promotionala , culoarea care e pe model ...
Port marimea 46 la pantaloni si am comandat marimea 42 la blugi ... imi vin ... sunt modelul clasic , cu talie inalta ... marca explorer ...
Nu a mai primit nimeni nimik de la quelle ??? Sa vedem cum se prezinta raportulcalitate - pret ...
albumele noastre
Raspunsuri
Victoria spune:
Noi am comandat de mai mult de o luna si nu a venit nimik...inca..
V
veni, vidi, Victorie!
roxana1974 spune:
mie mi-au sosit saptamana trecuta produsele comandate din brosurica aceea in care erau reduceri. sunt multumita de pantalonii bleumarin si tricoul roz, sacoul comandat e mult prea banal, dar e ok. luati in considerare faptul ca numerele sunt mai mari. daca in mod normal purtati 38, puteti linistite sa comandati marimea 36.
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
teo1970 spune:
care e brosurica cu reduceri ?!
eu am catalogul de primavara/vara si n-am primit nici o brosurica cu vreo oferta !
oricum, hai sa va zic si eu despre experienta mea cu quelle
am comandat la inceputul lui martie (cred ca pe 6-7) fusta (scurta) de la pag. 7 din catalog (nr. 8) si un set de bile pentru scame; comanda a fost facuta telefonic si mi-a fost preluata integral, deci produsele erau pe stoc;
factura a fost facuta pe 17.03, fara bile, iar coletul a sosit pe 30.03 la OP.
ce sa zic ...
- dupa masuratorile lor port 38, dar am comandat (dupa sfaturile cuiva de pe-aici) un nr. mai mic, deci 36, care, ca sa va faceti o idee este marimea 10 britanica ! deci, puteam lejer sa-mi comand o masura mai mica, dar de fapt acuma vad in catalog ca nu exista ceva sub 36; deci 8 sau 6, nu exista, iar 10 mie mi-e destul de mare si nu sunt chiar o silfida !
pot purta fusta doar cu talie joasa (vreo 5 cm. sub linia taliei); nu stiu daca modelul era asa, nu cred pt ca fusta are bata in talie, de obicei modelele cu talie joasa nu au asa ceva ...
- ca si culori: nu sunt cele din fotografie, sunt mult mai intense si oarecum denaturate
- ca si calitate a materialului: acceptabila, dar nu face 119 RON + 10 RON (transport) = 129 RON in nici un caz !
captuseala e f. subtirica, si la propriu si la figurat, fusta la fel, per total e cam "transparenta"
in fine, o s-o pastrez ca nu ma mai complic cu returul
ma gindesc daca sa anulez comanda cu bilele, o sa merg la un magazin TCM si daca gasesc aici, o sa renunt la quelle
concluzia: nu mai comand decit daca vad ceva ce chiar nu gasesc in oras
Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
teo1970 spune:
iar furoul (nr. 10) de la pag. 233 nu e niciodata pe stoc !
intrebare:
m-ar interesa un aparat de masaj facial (nu neaparat si cu sauna, de fapt mai bine fara) ca cel de la pag. 385 (nr. 12); dar nu vreau sa mai cumpar de la quelle; ati vazut ceva asemanator in magazine? imi puteti recomanda ceva?
multumesc !
Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by teo1970
care e brosurica cu reduceri ?!
eu am catalogul de primavara/vara si n-am primit nici o brosurica cu vreo oferta !
da un telefon la ei si intreaba-i de ce nu ti-au trimis-o ... roaga-i eventual sa ti-o trimita ... e valabila pana in 31 iulie 2006 ...
- ca si culori: nu sunt cele din fotografie, sunt mult mai intense si oarecum denaturate
La mine culoarea la bluza comandata mi s-a parut stearsa , parca ar fi fost o bluza purtata si spalata de nu stiu cate ori , ca si cele din magazinul chinezesc ( la cele care exista astfel de magazine in orash isi dau seama despre ce vorbesc) ...
in fine, o s-o pastrez ca nu ma mai complic cu returul
Da de ce sa nu te complici ??? Eu am returnat bluza inapoi si m-a costat doar 2.50 lei , daca tot nu iti place ... are rost sa o ti in dulap si sa nu o porti ??? returneaz-o draga inapoi si intr-o saptamana iti vin banii pe ea , numai sa ceri confirmare de primire ...
ma gindesc daca sa anulez comanda cu bilele, o sa merg la un magazin TCM si daca gasesc aici, o sa renunt la quelle
Sa-mi spui si mie daca sunt bune de ceva acele bile !!! Mersi anticipat ...
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Mai fetelor , da nu am stiut sa fac reply with quote corect !!!
Cine ma indruma si pe mine cum sa fac pt. fiecare particica , dar intr-un singur raspuns ???
Multumim !!!
albumele noastre
claujro spune:
Mie azi mi-a venit pentru a doua oara catalogul.
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei