ce sa aleg - bicicleta sau stepper?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Bicicleta eliptica ,magnetica sau (shtiam eu ca ii mai spune )stepper cu manere.
Este mai buna decat bicicleta medicinala pe care stai in fund si pedalezi,eu una nu am rabdare si imi intepeneshte posteriorul pe ea.
Stepper-ul cu manere am auzit ca nu ar fi ok sa-l folosesti daca ai probleme cu spatele;eu am ceva probleme(mai mult cu mijlocul decat cu spatele) dar il folosesc si ma simt super.

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

eu as opta pentru o banda de alergat. Stiu ca nu asta ai intrebat, dar pe steper n-am sesizat nimic schimbator. Pe bicileta de apartament,ma plictisesc ingrozitor si singurul efect a fost ca mai mi-au crescut un pic muschiuletii. Am intrebat o persaan avizata (adica un kinetoterapeut) si m-a lamurit: bicicleta actioneaza pe cresterea masei musculare,in principal, iar banda de alergat pe arderea grasimii. Dar difera foarte mult si de structura: eu am picioare si musculoase si celulitice , asa ca a trecut fata pe alergat si ... e mult mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

poate sunt mai grea de cap, ca eu nu m-am lamurit pe deplin:

am probleme cu spatele - scifoza - plus genunchi stang mobil cronic.
Voi naste in vara si voi vrea sa scap de grasimi si celulita, etc. asta fara a iesi la jogging sau cilcism [avem si eu si sotul biciclete si suntem fani] cat e bebelusa micutza.

deci, ce e recomandat in cazul meu? precizez ca va vrea si sotul sa foloseasca aparatul in cauza si el a decretat deja ca o banda de alergat nu il intereseaza. bine, daca ar fi argumente covarsitoare pro, se poate negocia, cred eu

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

si eu la fel....nu vreau sa slabesc cines stie ce, da vreau sa mai tonific musculatura si sa fac putina conditie fizica (ca parca prea m-am facut "pufoasa" dupa ce am nascut).

deci banda de alergat? de care?

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Draga Oana, eu am bicicleta e f buna ca stau tot soiul de chestii pe ea!
Orice ai alege, iti urez succes!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
O poveste cu trei gratii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu am bicileta dar mi-as dori una eliptica.Si steperul e bun si mai ales e mai ieftin.
Orice iti iei e bun daca il folosesti constant.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput