ce sa aleg - bicicleta sau stepper?

ce sa aleg - bicicleta sau stepper? | Autor: moana

Link direct la acest mesaj

inca nu m-am putut hotara.....

cineva zicea pe aici ca stepper-ul nu e indicat pentru cei cu probleme cu genunchii...o fi adevarat?

sa-mi iau bicicleta? as vrea ceva pentru picioare si fund .....ca prea m-am facut pufoasa in ultimul timp....

si am vazut ca si la biciclete sunt foarte multe modele. asa ca sunt total dezorientata...poate ma ajutatzi un pic sa ma hotarasc.

multam frumos
oana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

daca iti iei bicicleta , vezi sa nu fie magnetica pt ca este foarte greu de folosit!! am incercat-o si nu am reusit sa fac mai mult de cateva minute (maxim 5)

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by lavinai

daca iti iei bicicleta , vezi sa nu fie magnetica pt ca este foarte greu de folosit!! am incercat-o si nu am reusit sa fac mai mult de cateva minute (maxim 5)

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Ba, din contra, eu zic mai bine sa-ti iei magnetica...e mai silentioasa si se poate regla greutatea exercitiului mai usor...eu as opta insa pt o bicileta eliptica, pt ca se folosesc mai multe grupe de muschi decat la cea obisnuita. Sau, alta varianta, sa-ti iei o bici obisnuita, dar sa pedalezi stand in picioare.
De stepper, nu stiu ce sa-ti spun, ca nu prea am folosit

Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Eu zic sa iei bicicleta clasik si sa faci macar o tura de parc. E mult mai sanatos !!!

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

am uitat sa precizez ca am unele ma mai dor genunchii din cand in cand....

bicicleta in parc.....la 10 noaptea cand am eu timp de pedalat (mi se culca cupilu)...putzin probabil...

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by moana

am uitat sa precizez ca am unele ma mai dor genunchii din cand in cand....

bicicleta in parc.....la 10 noaptea cand am eu timp de pedalat (mi se culca cupilu)...putzin probabil...

oana

Iei s-un scaun de bicla pt copil. Noi asa de distram! fiecare c-un copil pe tzoacla, si... la drum!
Eu m-as plictisi sa fac sport in casa. In natura e mai stimulant

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Din cate stiu, indicat este sa transpiri si sa pui sangele in miscare, indiferent de modalitatea folosita. Cel mai bine este sa alergi, in parc sau pe banda, dar daca nu ai cum, eu as opta pentru bicicleta. M-am "dat" pe stepper la sala si nu m-a impresionat prea tare. Totusi, orice ai alege, pentru a slabi si tonifia se recomanda sa faci minim 40 de minute, de 3 ori pe saptamana. Incepi usor si cresti progresiv. Spor la miscare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

bicicleta ti-o recomand cu incredere ... de cate ori fac cel putin 30 min / seara se vede considerabil la cantar .... ideea este sa nu o cumperi si sa o tii pe post de cuier ca si mine luni de zile

ANDANII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andanii

bicicleta ti-o recomand cu incredere ... de cate ori fac cel putin 30 min / seara se vede considerabil la cantar .... ideea este sa nu o cumperi si sa o tii pe post de cuier ca si mine luni de zile

ANDANII

da, da de care? eliptica sau nu? magnetica sau clasica? ce firma sa-mi iau si sa fiu multumita de raportul pretz/calitate.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Kettler, eliptica!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carolinah

Kettler, eliptica!

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

33.000.000 lei