Clubul nurorilor (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ia nu va mai plangeti ca sunteti Nu m-ati vazut pe mine inca... Abia ma misc Da' nu ma las... si mananc in continuare ca asa ii place lui bb.

21+
POZE

Mergi la inceput

Flavia nu ma mai speria si tu cu accidentele. De cand sunt insarcinata mi-e frica sa merg cu masina, da' n-am ce face...de nevoie.. Numai la prosti imi sta capul Poti sa te ranesti fara sa fii vinovat. Ca unii circula pe strazile astea ca nebunii.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

si mie imi este frica de accidentele de masina (de aia nici nu am dat de permis), dar daca te gandesti asa, poti sa fii si pe trotuar si doamne fereste sa intri un nebun cu masina pe trotuar, nu???? s-au altii care mergeam pe trotuar si au picat pomu' pe ei??? nu??

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hai ma Fla...deci daca nu vroiam, nu-ti propuneam. Si ca sa stai perfect linistita iti spun ca nu eu platesc telefonul. Deci...daca vrei, astept!
Andreutza...hai ma nu te mai gandi la nebunii! Nu o sa patesti nimic si totul o sa fie bine! E nesigura viata in zilele noastre, dar cu drobul de sare...mie nu-mi place sa traiesc!
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavinai

si mie imi este frica de accidentele de masina (de aia nici nu am dat de permis),

Eu am permis, dar e ceva vreme de cand nu am mai condus. Si nici nu vreau sa incep deocamdata. Mai ales ca trebuie sa imi schimb si permisul, acuma dupa casatorie... Alti bani, alta distractie.

Multumesc pentru retete. Am ajuns la concluzia ca numai eu nu stiu sa fac orez cu ciuperci. Mie nu imi place orezul.. asa ca.. Dar acum am de unde alege. I-am spus lui iubi cacdaca e cuminte ii fac ce imi cere de ceva vreme. A spus ca nici nu se mai ridica din pat. Sta acolo cuminte si asteapta sa ii fac mancare.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

salutare tineret!!!
mama mi-era o foame..am fost in oras si am mancat 4 fripturi...de-alea cu gaura(covrigi)
mai da voi ce mai faceti in afara de orez...cred ca va aprovizionati ptr maine ca e meci tare...na ca ne-ati imbolnavit si pe noi cele care nu suntem microbiste (pe mine)...
FORTZA STEAUA!!!
SOTUL E STELIST....

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Bravo Andreea, vezi ce usor l-ai cumintit !

Flavia, si unde stau eu sunt accidente de masina. Intr-o dimineata a intrat un nebun pe trotuar si a ucis (din cate am auzit) doi frati care mergeau la scoala. Culmea ca a intrat pe trotuarul de pe contrasens si a lovit si o alta masina. Cica ramasese fara frane... Dar asta e viata, vorba ta Sun, nu poti trai cu drobul de sare ...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele, pe aici e cam liniste...... ...ma duc si eu sa trag o nanitza!!!!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fetele care n-aveti net...pupi si ne auzim maine!
Eu ma tirez la dentist, apoi scot catelu, merg sa iau biletele (obtinute cu gre) pt prieteni, apoi iar musafiri...alea alea
Dar intru io mai pe seara!
Pupi pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavi si eu vreau nanitza... Da' pana diseara la 10-11 no chance...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput