Gat si limba umflate! Help!!
Sotul meu are de cateva zile limba umflata spre baza si de ieri i s-a umflat si gatul, undeva in zona amigdalelor! Nu se poate vedea unde exact! Chestia e ca nu a facut febra si eu stiam ca la amigdale faci febra!
Acum, ce ma sperie pe mine este ca il tine atunci cand vorbeste si parca i se impleticeste limba.
El nu vrea INCA sa mearga la doctor-doctorul lui de familie e in Bucuresti si aici, in Pitesti zice ca nu are incredere, bla, bla.. De fapt cred ca are aceeasi fobie de spitale ca toti barbatii! Vom ajunge astazi la spital pentru ca nu e dupa el dar as vrea sa-mi spune-ti si mie daca stiti voi despre ce poate fi vorba?! A mai patit cineva?!
Va rog, orice parere e bine venita!
Va multumesc,
Raspunsuri
karula spune:
Daca n-are alte simptome, ar putea fi o alergie, si incazul asta e caz de urgenta! Nu-i de joaca, se poate agrava si astupa caile respiratorii!
Sanatate!
anca tanasica spune:
io zic ca ar fi o amigdalita...poate incerca sa ia tantum verde sau voseptol (astea au fost cele mai eficiente la mine!) si badijonari cu albastru de metilen sau violet de gentiana si dc nu ii trece intr-o zi s-ar putea sa fie mai grav (bacterie) si sa necesite antibiotic...deci vizita la medic!
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
koalitza spune:
Karula m-am gandit si eu la o alergie, dar asta nu se manifesta mai repede? Stiu, dar poate ma insel, ca la alergie intr-o zi se umfla ..ce se umfla, pentru ca variaza de la caz la caz, nu?!
Spuneti-mi daca gresesc!!
karula spune:
Alergiile se manifesta de capul lor... La mine au inceput sa nu mai fie doua manifestari la fel. Iar acum ar cam fi anotimpul preferat, de-aia m-am gandit.
Hai, impunge-l cu furculita de la spate si mergeti la spital!
Sper sa nu fie nimic grav.
koalitza spune:
Ia de ieri doxiciclina si intr-adevar cand a supt o peniciliva V a zis ca se simte mai bine. Astept sa se trezeasca si il iau pe sus la doctor!
talida_t spune:
si eu am patit la fel:mi se umfla limba si gatul,iar dupa ceva timp a inceput sa mi se blocheze maxilarul.efectiv nu mai puteam vorbi.am umblat vreo 2 ani la medici si au zis ca nu am nimic;nu-si puteau explica din ce cauza se blocheaza maxilarul.am facut 1 an si 6 luni moldamin,retarpen si calciu intravenos si nici un rezultat.in final mi-am dat seama a faceam alergie la praf de creta.multa sanatate
Veve spune:
Uite ceva despre alergii;simptomele sotului tau se regasesc acolo.
Sa-ncerce niste clorocalcin (sau un antihistaminic);la mine functioneaza.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
koalitza spune:
Am fost la doctor si erau si amigdalele umflate si ganglionii. I-a dat sa faca injectii cu gentamicina si un alt antibiotic oral, un antiinflamator si ceva de supt pentru gat. De 2 zile face tratamentul dar el tot vorbeste impleticit. Si mai nou azi a sughitat toata ziua.. Cred ca ii dau si niste clorocalcin ca eu tot cred ca ar fi o alergie, ceva.
exotic spune:
Buna koalitza ,eu am vazut la tv un caz asemenea ,acum nu vreau sa te sperii ,tot asa un barbat i se umflase in gat si limba si nu a mers la doctor si a murit ,s-a constatat ca era vorba de o infectie la masea,dinte netratat,omul evita sa se spele pe dinti si de la dinte s-a infectat si limba si gatul si a ajuns infectia in corp ,inima si a murit,Doamne -fereste!Nu cred ca este vorba despre aceiasi problema>Sanatate si sa ne spui daca problema sotului se amelioreaza daca nu sfatul meu este sa mai consulte si alti doctori.Succes!
april spune:
sa ia o tableta de claritin si daca se dezumfla atunci e alergie
Atentie! se poate sufoca
mami
si
www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada
pascutzele mele floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln