Cum pot afla o adresa?

Cum pot afla o adresa? | Autor: devylla

Link direct la acest mesaj

Dragi mei,

Iar apelez la voi!
Am nevoie de adresa cuiva rapid....e important(pt mine off course)
Am numarul de telefon al acestei persoane!Dar nu am adresa si eu vreau adresa inainte de toate.
Am incercat sa caut in cartea de telefoane dar cred ca abonamentul este facut pe alt nume caci nu gasesc!
Este vorba de orasul Bucuresti!
Cum sa fac sa pot obtine adresa?
Ma poate ajuta cineva?

boze
poze noi
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

daca are nr la secret nu-l vei gasi

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

pune pe cineva sa sune si sa-i spuna ca a castigat ceva si sa-i dea adresa ca sa-i trimita premiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Incearca pe http://www.searchromania.net/ Daca stii numele strazii sau chiar doar al cartierului ,poti afla numarul de telefon, dar incearca, s-ar putea sa reusesti .

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Da, sa stii ca e suficient sa stii numele persoanei si iti afiseaza numarul de telefon cu tot cu adresa si cod postal, si cum numarul deja il stii, e usor sa-ti dai seama daca e adresa cautata. (poti sa apara mai multi pe acelasi nume).

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dandush merci frumos!Mi-ai fost de un real ajutor!
Am gasit adresa,iti sunt reconoscatoare!

boze
poze noi
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Initial creeata de devylla

...Am numarul de telefon al acestei persoane!Dar nu am adresa si eu vreau adresa inainte de toate.

pai da-i un telefon si intreaba persoana de adresa...
nu?...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by dante01

quote:
Initial creeata de devylla

...Am numarul de telefon al acestei persoane!Dar nu am adresa si eu vreau adresa inainte de toate.

pai da-i un telefon si intreaba persoana de adresa...
nu?...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Daaa,asa ar fi normal!Dar cum la mine orice situatie tre' sa fie anormala....nu pot suna!Inainte trebuie sa ii scriu

boze
poze noi
floricele pe campii

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

eu am procedat asa cum a spus michelle si a tinut. Am aflat tot.

Mergi la inceput