Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
Simo74 spune:
Neata florilor!
Ma alatur si eu mamicilor cu ochii nisiposi si creierii cioburi. Luca a avut program azi noapte de la 1:30 la 5:30, ma gandeam la un moment dat sa-l las la calculator si sa danseze cu voi, ca somnul era o notiune total necunoscuta pentru el . L-am upgradat si pe el la categoria terorist si il cheama Bin Laden acum.
sarbatoritilor zilei Ioana Catalina, Calin Andrei si Laura
Norina este superba Teodora! Sa-ti traiasca!
Karmenutza felicitari ptr cele 830g. Nici Luca nu se ridica singur in fund, cu toate ca atunci cand il pun eu sta super bine.
Diana30 chiar ca ne-ai dat tema pentru acasa. Eu cred ca e bine sa stea cu capul in sus, ca daca sta cu el in jos, ameteste . Alta explicatie mai pertinenta n-am gasit
Mary pe Luca l-am decalotat complet la 2 luni. Acum, cand repet operatia la baita, se vede intreg capsorul (sper ca intelegi )
Ioana ne uimesti pe zi ce trece! ptr Miruna
Diana30 spune:
Jadi,cre ca-i in franceza.Eu am furat cuvantul de la Dana,prin deductie logica.Daca si Karmenutza a inteles la fel,inseamna ca e buna deductia,iar daca nu,macar suntem doua care stau prost cu logica.
Karmenutza,nu-ti mai face griji degeaba ca fata n-are nimic si bucura-te de ochiaoasa ta frumoasa.Ca al meu se roteste destul si zau ca m-am saturat sa fiu tot cu ochii pe el sau sa ma plimb sa-l pun in patut in pozitie de culcare.
Diana30 spune:
Ia uite ca si Simo a dedus la fel si a si dat raspuns logic.Sa inteleg ca Luculinul tau are ziziul pozitionat astfel incat sa nu ameteasca?
Simo74 spune:
Diana30 ziziul e in jos si e ametit nevoie mare Cred ca gravitatia e mai puternica decat el. Poate d'asta nu doarme copilul noaptea...ca e ziziul bramburit
roxi23 spune:
MIFLORE, MULTUMESC PT APRECIERI!Da, prima foto e alb-negru,ca imi plac mai mult cele alb-negru decat cele color!
Eu nu am avut timp sa ma uit pe pozele voastre, dar o sa imi fac cat de curand!
Fetelor AJUTOR!
De azi dimineata Darius stranuta intr-una si a si tusit de vreo 6 ori sec, putin ca intensitate si durata... Acum 2 luni mi-a facut bronsiolita. Am stat 3 sapt. internati in spital, tratamentul fiind cu antibiotic intravenos(rocephine), ketogal si dexa. Am continuat acasa tratamentul cu aerosoli(becotide) si sirop eurespal. Febra nu a facut pana acum. Si imi e teama sa nu se fii reinstalat boala.
Sa merg azi la medic sau pot sa ii dau ceva acasa si sa mai astept cu vizita la medic? acum 2 sapt am reusit sa facem si vaccinul de 4 luni...Ce sa fac?
Ca IMI E TARE TEAMA...
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
jadi spune:
Am o durere de cap ingrozitoare!
Am sunat nefroloaga sa o anunt de urocultura din care iese bacteurie si ce credeti ca imi recomanda sa internez copilul si sa ii punem branula si sa ii fac gentamicina 3 zile, drept pentru care am ramas fara replica.
Am sunat pediatra copilului, cea pe care am o mica suparare si mi-a spus ca doar daca mi-au plecat creierii in voiaj pot sa ii fac antibiotic copilului in caz de bacteurie. Mai ales ca gentamicina da surzenie la oameni mari dar la un copil mic si nevinovat. Si cand trendul e de eliminarea antibioticelor in cazuri de genul asta , cum m-as putea gandi sa fac asa ceva.
Ca atare am stabilit ca imi va face o programare la un homeopat si sa incerc si pe calea asta. Si daca se supara nefroloaga, gasim noi alta...
De data asta ii dau dreptate pediatrei mele, nu pot sa instalez copilului o branula si sa incep sa il injectez. Voi merge pe calea homeopatiei si o sa ii repetam uroculturile mai des ca sa nu ne apara infectia.
Din aceasta cauza am o durere de cap ingrozitoare plus ca mi-a venit CM-ul azi dimineata, ma simt oribil din toate punctele de vedere.
Dr.Alina, va puteti da cu o parere? Asa orientativ!
Alea Alea,
Deni & Vlad 28 sept 2005
cge spune:
Buna fetele !!
Sunteti mortale cu ziziul, sa nu stiti voi ?!
Jadi, esti obosita, se vede.
"La Multi Ani(luni)" sarbatoritilor de azi.
Carmen, felicitari ptr Catalina.
Si stai linistita, are fata timp sa stea si in fund, sa se si ridice.
Anca incepand de pe 6 luni, e mai interesata de chestiile astea motrice. Oricum, nu e nici avansata.
Dar in rest, stie o groaza de chestii : "O intrebi unde e mami/tati ?" intoarce capul si dupa noi.
De Victor nu mai zic.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Tonnia spune:
Karmenutza, e superfrumoasa fata ta!!! Are niste ochi!!!
Jadi, am o vecina care a avut baiatul internat tot cu ITU si tot Genta pe branula i-au facut+alt antibiotic, o cefalosporina, avea infectie cu Coli si Proteus.3 zile au stat, zice ca e bine acum.
Rosia se paseaza?????????