Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

mary la inceput si noi il decalotam in baie finut cind il spalam ,dar dr ne-a zis sa nu ii mai atingem ziziu ca se decaloteaza singur ,am intrebat si alte mamici de aici care acum au copii de 3-4 ani si ne-au spus la fel ,deci am renuntat cu decalotatul,dar de cite ori mergem la control o intreb de fiecare data cum este, este bine? si imi spune este perfect,acuma nu stiu ca fiecare dr cu pasarica lui

Noria,karmenuta aveti nisti frumusete rare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Diana, 8 ginecologi si 3 pediatri! Esti tare!Cred ca ne-ai luat pe toate cu suma asta!!!
Tonnia, felicitari pentru cele 200 de grame papate!!! Oare cand voi putea spune si eu acelasi lucru?
Karmenutza, wow! Felicitari, 830 de grame nu-s de colea!!!
Nanadana, vigantolul e vit. D dupa cum ai si aflat! SPune-i lui Antoine pe furis ca i-a transmis Ana - tot pe furis - sa doarma toata noaptea, asa cum face si ea, ca dimineatza se scoala tare odihnita si cu chef de viatza!!!
Fetelor, exista si vigantoletten pastila care nu cred ca are fluor, eu d-aia ii dau, cica se asimileaza mai bine si nu trebuie pisata, se dizolva imediat in lichid; eu ii pun intr-o seringa fara ac si scutur de cateva ori si gata dizolvarea; cred ca si-n lingurita se dizolva dar n-am incercat fara scuturare!
Codrutza, stie Petra ce stie!!!
Ioana, felicitari pentru Mirunica!!! Nu-mi vine sa cred!!! Acus o gasesti butonand pe desprecopii!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

nu mai stiu sa pun poze

Mergi la inceput

Mary nu se vede poza
miflor heeeeeeeee cam demult nu am mai mirosit eu dormitul toata seara

poze

Mergi la inceput

Codruta isteata Petra

Gata am plecat sa fac niste cumparaturi ,ies cu puiu poate doarme
Dar ce mai face Marlen ? ca nu am mai vazut-o pe aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Buna mamicutze!

N-am mai scris de mult ca-s cam obosita si n-am chef de scris,da' nu ma pot abtine la degete sa nu scriu si eu ce-a scris Sofia,cum ca sa traiasca forumu si cartea lui Capraru(asa mai pe langa),ca altfel zau nu stiu ce-as fi facut si ce s-ar fi ales de pruncul meu.De vigantol nici eu nu stiam ca trebuie schimbat.

Si apropo de decalotare,mie dr.pediatra a lui Mihnea mi-a zis sa-l decalotez,iar un medic f in varsta la care am fost sa-l vada mi-a zis sa nu-l decalotez,ca totu-i ok;am ales varianta usoara,adica cea cu nu.
Pe cand erau copchii astia ai nostri bebelusi si faceau inundatii pe langa scutece(mama ce vremuri) se tot discuta pe aici despre pozitionarea corecta a "ziziu-lui"(vorba Danei).Si in acele vremuri, mai multe personaje ale povestirii(adica mamici de posesori de ziziu),ziceau cum ca pana la 6 luni se pozitioneaza cu varful in jos,iar dupa 6 luni cu varful in sus.Ii drept ca nimeni nu stia explicatia schimbarii de pozitie.Acuma,in zilele noastre,vin eu si va intreb:care-i pozitia corecta a ziziului ?si de ce?
No,ca v-am dat tema de casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Multumim, fetelor, de aprecieri! Ne creste inima cand ne lauda si pe noi cineva.
Mifloricico, cresterea ei in greutate se "datoreaza" si faptului ca ea STA ca purcica toata ziua. As fi preferat sa ia mai putin in greutate si sa-mi faca niste tumbe prin pat. Asta e, poate or veni si alea vreodata....Eu nu pot sa inteleg: se tine binisor in fundulet mai mult de 3-4 secunde dar NU se ridica singura. Trebuie sa o pun eu. Daca o pun si o las culcata din nou, plkange ca vrea iar in fund dar nu face nici un gest ca ar vrea sa se ridice sinngura. M-a disperat. Oare chiar e lenesa sau are ceva?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ziua buna,

noi suntem mucosi, tot mucosi. Ne-o trecut dr. pediatra pe Suemetrolim 4 ml diminetata, 4 ml seara. Asta e. Sa ne facem bine vrem ca sa nu se mai poate. Cica asta contine Bisebtol. si ei la spital le dau la prunci si merge bine cu el. Cu picuri nu ne-a mers.....
Am avut o noapte zbuciumata in care el se tot trezea si plangea, mucii erau acolo, bata-i vina. Aparatul cela de scos mi-a fost cam teama sa-l tot folosesc, asa de des.
Acum sa vedem cum o fi.

Diana
ce de medici ai. Lasa voi doi sa fiti bine: tu si cupilu.

Noi sutem decalotati de 2 sapt. Eu sunt autoarea. Si a mers fara dureri si tipete, asa cate un pic in fiecare zi. Decat sa ajung la chirurg cu el am preferat sa muncesc

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

M-ati dat gata, ce puii mei e ziziul asta? Ca eu sunt inculta rau...

Cat despre laborator, mersic de indicatii, am schimbat 3 pana acum si toate au zis e.coli deci cred ca e corect!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Jadi, ziziul e putza .

Catalina

Mergi la inceput