Sezatoarea canadiana (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

quote:
Originally posted by Llaura

quote:
Originally posted by Cricor

Laura, pentru procura: O scrie el in romana si se duce la orice "public notary"si o semneaza acolo ca sa-i autentifice semnatura.

Cricor, multumesc tare mult. Dar el organul romanesc nu protesteaza cand vede autentificarea notarului canadian? si el notarul canadian nu e interesat de continutul hartiei? adica trebuie sa o scrie si in engleza sau numai in romana? Iti multumesc inca o data.
PS. A nu se intelege ca barbatu-meu se rade pe picioare :-)

Laura, scuze am uitat sa spun, e foarte important pentru ce e procura. Notarul atentifica doar faptul ca tu esti cel care semneaza, ce scrie acolo treaba ta. Daca procura e pentru a cumpara ceva, e ok asa cum ti-am spus, noi am facut chestia asta de 3 ori, n-am avut probleme niciodata. Daca e pentru a vinde ceva atunci trebuie autorizata prin ambasada. La fel daca procura e pentru a-l reprezenta la o insitutie a statului din Romania, trebuie facuta prin ambasada.

Eu mi-am luat diverse tipuri de ceara, toate au fost un esec dupa altul. M-am consolat si mi-am luat aparat, care ma mai enerveaza, dar decat sa dau o caruta de bani la cosmetica...

Nopate buna.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

pe 1 iunie DC implineste 5 ani de existenta
la multi ani dar cine sufla in tort?
nu vreti sa o punem de o intalneala pe Mont Royal sau in oricare alt parc?
haideti ca nu ne-am vazut de 3 ani
o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

fetelor am vazut ca discutati de epilat. daca vreti sa va epilati ieftin acasa . un pahar de zahar+ sucul de la o lamaie se fierbe la foc foarte mic,pana se face spuma maro caramel ( nu foarte inchis). se lasa sa se raceasca pana la temperatura suportabila pt mana( se va intari ca o plastilina ) . bucata de "plastilina" o masati intre maini ca sa devina ceva mai moale si elastica si o intindeti fasie pe piele la fel ca ceara clasica. aceeasi fasie o remodelati si o refolositi pana va epilati complet. odata ce ati nimerit consistenta ideala nu o sa vreti sa va epilati cu altceva ( araboaicele se epileaza asa "de cand lumea")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Michelle mama,pt ce spui tu trebuie skills...ce te faci daca nu ai skills.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ange, da, eu vreau sa ne vedem, numai sa vina vara odata, ca nu mai poci. Ma refer la vara reala, nu la cea calendaristica.

Dar tu nu esti in Ro pe 1 iunie ?

Laura, daca nu ai skills, ai blanita, nope ?

Dar-ar boala-n ea de cosmetica, asa-i de complicata ca ma doare capu' inca de cand citesc retetele.

Sofie - 3 ani

Mergi la inceput

Ira,nu sunt aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna dimineata, doamnelor...
Cum suportati temperaturile? Ca noi ne-am dat ieri cu rolele si am facut amigdalita (eu, plodu' est correct!)
Nu se mai face odata caaaald!
LLaura, cu procura aceea... Noi am facut-o la un avocat roman, scrisa direct in romaneste, si era ce va de genul: "Simona U. cetatean roman cu dom. in Canada, Quebec etc, etc il imputerniceste pe Cutarescu (tata, careva sa zica) sa ii reprezinte interesele in fata oricarei institutii sau reprezentant al statului roman, intreprindere, asociatie, firma cu sediul in Romania". I-am dat lui tata una pt. mine si una pt. colegu', deocamdata a scos banii pe care nu apucasem noi sa-i luam de la Administratia Financiara ca diferenta de impozite (asa ceva) si mi-a scos mie cartea de munca de la sv. De fiecare data a facut copii, le-a lasat pe alea marturie la "organul" respectiv si si-a pastrat originalul.
Zic ca fie cauta in pagini galbene fie se duce la preot (ca vaz ca biserica a gasit-o!) si ii spune nenea parintele daca are avocati/notari romani pe-acolo... Cred ca si la tel. poate sa afle.
Ange! Hai sa ne intilnelim, numai sa stabilim si o alternativa de genul Jungle-Jungle in caz ca ploua, nu-mi spune ca 1 iunie e cald, anul trecut, cu o sapt. mai devreme am facut chef si ne-au inghetat toate alea linga bbq!
Les madames, o primavara frumoasa! (care mai crede in primavara, ca eu inca sint in ghetele de iarna si presimt ca iar trec direct la sandale, nu-s de ce persist sa-mi cumpar pantofi!)
Cu drag,
Simonna

Mergi la inceput

Ah ideea cu taica parintele e ff buna.
In rest va urez o saptamana primavaratica. (vineri liber, hm?)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Llaura
[
In rest va urez o saptamana primavaratica. (vineri liber, hm?)

si luni

Mergi la inceput

Pacat ca eu am de lucru fiind pe ultima suta, ca dealtminteri institutia (catolica) ne da liber joi, vineri si luni, sigur bat pe toata lumea.

Mergi la inceput