Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -119
Raspunsuri - Pagina 15

KITTA spune:
Melutzicamultumesc de sfaturi. Sper ca pana la urma sa reusesc sa aplic teoria in practica.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana buna sa auzim de o graviduta.

Madana spune:
Kitta e posibil draga mea. Eu tin pumnii. Sper ca v-ati impacat intre timp ca daca nu
Bianca
Megbeng e biiiiineeee. Fa testul din sange, eu pun sampania la rece intre timp.
Liana
Fetelor ieri am fost la cumparaturi si era o fetita cam la un anisor, era ca o papusica, doar ca vorbea si tragea de parintii ei prin tot magazinul dupa fel de fel de jucarii. Am urmarit-o peste tot, nu ma mai saturam de ea. Sotul m-a vazut si ma intreaba la un moment dat " Vrei si tu unul la fel?". I-am zis " te rog, nu fi rau" Si el a zis, "dupa ce terminam tratamentul si ne punem la punct cu toate analizele plecam cateva zile undeva, unde sa nu stie nimeni de noi, si o sa stam numai in pat " Nu e un dragutz
?
O saptamana buna va doresc fetelor.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

megbeng spune:
melu, sincer, daca o fata imi povestea exact ce va povestesc eu voua aici, si eu ii ziceam ca mai mult ca sigur e gravi..pentru ca:
1."yasmine" au doza mica de hormoni si au fost luate putin, foarte putin timp (2 luni), iar din antecedente retinem ca dupa administrarea altor anticonceptionale, ciclul a venit regulat (sunt in forma la scris, ca azi predau lucrarea de diploma indrumatoarei mele, si o mai pigulesc pe ici pe colo)...
2. la o femeie normal menstruata anterior, cu caractere sexuale normal dezvoltate, normala dpdv ginecologic, AMENOREEA inseamna cel mai probabil sarcina si se merge cam intotdeauna pe gandirea statistica, vorba unui prof "bolile rare sunt foarte rare" :))
3. simptomele!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

bubuleana spune:
STUDENTICA: si io zic sa faci testul de sange repejor!!! la o asa intarziere Beta Hcg-ul o sa-ti arate daca e bebe acolo si nu te mai framanti asa in fiecare zi... iti tin pumnii
Melu meu: Ce parere are doctorita din tine despre ce mi s-a intamplat ieri? Fiind Z17 (dupa ovulatie) ieri, in jurul pranzului, mi-a aparut pe hartia igienica o scurgere maronie-albicioasa si mie nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva! ai idee de la ce poate fi?? oricum, m-am speriat pt ca eu nu fac nici un fel de tratament, nu iau absolut nici o pastila/injectie nici naturist, nici nenaturist ... nimic! si azi ma duc la prof. Ancar Virgiliu la ora 18.30 sa vedem de la ce a fost ... oricum ffffff ciudat... tu ce parere ai?
bubuleana

melutzica spune:
Megbeng;ai luat de la mine 10 cu stelutza la examenul de ginecologie
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by megbeng
sincer, daca o fata imi povestea exact ce va povestesc eu voua aici, si eu ii ziceam ca mai mult ca sigur e gravi..pentru ca:
1."yasmine" au doza mica de hormoni si au fost luate putin, foarte putin timp (2 luni), iar din antecedente retinem ca dupa administrarea altor anticonceptionale, ciclul a venit regulat (sunt in forma la scris, ca azi predau lucrarea de diploma indrumatoarei mele, si o mai pigulesc pe ici pe colo)...
2. la o femeie normal menstruata anterior, cu caractere sexuale normal dezvoltate, normala dpdv ginecologic, AMENOREEA inseamna cel mai probabil sarcina si se merge cam intotdeauna pe gandirea statistica, vorba unui prof "bolile rare sunt foarte rare" :))
3. simptomele!!!
Pai mai fata

Intr-adevar,dubios in toata treaba e numai testul care la 4 zile de intarziere trebuia sa fie clar pozitiv....Data trecuta s-a pozitivat mult mai repede,nu?
Ina

melutzica spune:
bubu meu:uite tu ai ovulat in jurul zilelor 12-13-14-15?ei,de la bebeic daca este sa fie,nu are cum sa fie de la nidare,pt ca ovulul fecundat are nevoie de o perioada de 9 zile,pana ajunge sa se insereze in pertele uterin.Sangerarile intre menstre pot avea cauze multiple:cea mai des intalnita ar fi o cauza hormonala(si asta mai ales la femeile care presteaza cu scop de sarcina);poti avea o mica infectie locala;poti avea o rana pe col;poti avea o infectie urinara;cum spuneam:cauze sunt extrem de multe.Totusi faci fff bine ca mergi la doctor,pt ca sangerarile intre mesntre nu isi au locul asa si trebuie depistat cat mai repede cauza lor
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos