Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -119

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Bianca iubita sper sa nu fie nimic ingrijorator si tin pumnii treaca ...
Kitta scumpa poate a fost cu noroc ISA asta ...incearca sa fii si tu mai linistita (tocmai eu ti-o spun,care sint "nelinistea " in persoana )...eu am lasat-o mai moale si e mult mai bine...daca e sa fie,o sa fie oricum(si va fi )..
Megbeng iubita maine sper sa te vad in fruntea listei cu ...uite un de la mine ca sa-ti poarte noroc

Pup dulce toate endometristele mele dragi ...
Raportez Z 12...si dupa simptome ovulez de 3 zile incoace ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

piccaflor, bubuleana, felicia....multumesc mult de tot de inceredea pe care mi-o dati! pe cuvantul meu de onoare ca NU AM AVUT HABAR ca as putea fi gravi cu TB sub 37...maine dim fac barza, ca tot nu mi-a venit..maine va fi a 4a zi de intarziere, ar trebui sa fie destul de concludent testulica..poate daca e cumparat chiar de sot e cu noroc...
bianca...daca ai sti ce mult imi place sa mi se zica "studentica"..mai am si eu vreo 2 luni de studentie si..gata..sutn f f nostalgica si nu-mi vine sa cred cat de incredibil de repede au trecut 6 ani!!!

in rest..nu am nici un fel de emotii cu testul, doar ca daca e negativ si mai intarzie mult o sa intru la idei..daca e pozitiv..ehei...da hai ca nu vreau sa anticipiez
toate fetele si va reamintesc ce mult conteaza sustinerea morala!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

P.S> si apropo de temperatura..la noi in casa e destul de frig, stau cu bluza plus camasa si tot am mainile si nasul reci...in mod sigur daca ar fi in toiul verii m-as apropia bine de 37...sotul are TB 35.9, de ex
uf, la ovulatie nu m-am monitorizat din motive de termometru defect...daca nu e luna asta, luna viitoare ma monitorizez toata luna, ca tot se amuza sotul ca dimineazta "la ora fixa imi bipaie pasarica" , termometrul fiind digital :))

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

megbeng doar stii..sunt stransiii..stransii!!
Bianca sper sa fie totul binee..
pica io te
KITTA io tin pumnii!!!

meyyy de stuart mai stiti ceva????? dar de Bugnarel??

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Pica, si tie ti se intampla sa ai simptome de ovulatie mai multe zile? E posibil? Intreb pt ca eu am facut pregnyl duminica trecuta, si am vazut mucus "albus de ou" vreo 3-4 zile....
pt toate!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

buna dimineatza....am facut testul...

voi, in rest, bine? vad ca inca nu s-a trezit nimeni!

aici e o vreme minunata, pe care v-o doresc si voua..altceva? a, rezultatul testului..
pai, vedeti voi...aseara vorbeam de 2 variante: negativ-pozitiv..hm, nu o luasem in calcul pe a treia..bai fete dragi...in afara de linia de control, mai e o umbra..da, o umbra unde ar trebui sa fie "liniutza fericirii"...nu e nici macar o linie pala ci doar o umbra, care se vede daca e lumina buna...eu l-as decreta negativ...dar cum CM tot nu a aparut, promit ca maine sa fac un beta-HCG plasmatic, macar daca e zero sa ma duc cu el in dinti la dr..

a, si TB 36.7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata scumpicele mele
Kitta,sanse sa fi ramas gravi,ai din plin,insa,cu stresuul nu e bine deloc;nu rezolvi absolut nimic daca te stresezi si iti stersezi si sotul.Ei gandesc altfel decat noi,si se simt majoritatea frustarati daca ii pui sa...asa la comanda!La ei nu tine treaba asta,si desi poate isi dau silinta,au un sentiment de nemultumire totala!(cred ca vorbesc in cazul a 99%din barbati);in perioada in care suntem noi fertile,si ei stiu asta,devin agitati,nelinistit si pusi pe sacndal,lucru care este numai in detrimentul nostru!De aceea,cel mai bine ar fi sa nici nu-i spui cand si cum...ci pur si simplu sa acctionezi
Al meu sotz,desi isi doreste la nebunie un bebe si face orice,numai sa avem un copilas,e fff stresat in perioada mea fertila!Pana acum ,cand am zis ca,datorita gigeilor lui,luam o pauza si nu ne mai gandim la asta!ei ce sa-ti spun,acum paraca ar vrea...si de 2-3 ori pe zi!!!!
Nu te mai gandi la asta(stiu e usor de zis si greu dar facut),dar incearca cat de bine poti tu,si ai sa vezi ce armonie vei avea

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

megbeng,chiar in momentul asta ma gandeam la tineeeee;Asa deci e o umbraaaaa;pai e fffffffff bineeeee;No acum fugutza la doctor si fa testul de sange,si maine mai fa un test;Aaaa,recomandarea medicului

Mergi la inceput

melu..maine dimineatza fac testul de sange, desi tare mi-e teama ca is bani aruncati de pomana, desi si un HCG=0 e un rezultat cu care sa merg la ginecolog....umbra aia poate fi si rodul imaginatiei mele, desi testul asta a fost oricum ciudat, ca si prima liniutza, cea de control, a aparut mai ..tardiv, si f f f f vaga...oricum, nici nu stiu cand a avut loc ocnceptia ca luna asta am prestat la greu..poate sa fi fost si o ovulatie mai tarzie si sa fi avut loc conceptia pe 1 aprilie chiar, serios, ca mie cam pe 30 mi-aaparut secretia "clasica" si tot atunci m-au intepat ovarele..

gata, imi vad de treburi, va pe absolut toate!!!!

Mergi la inceput

megbeng,vezi ,atunci se face bebe cand nici nu sti
oricum,ai 4 zile de intarziere(si daca ar fi o dereglare in urma AC,dupa parerea mea ,e cam lunga pt ca ai avut un organism fara probleme!!),ai un test de sarcina sa-i zicem pal pozitiv,ai simptome,asa ca nu cerd ca ai arunca banutii pt testul de sang(eu l-as face in locul tau fara sa stau pe gnaduri si stii ca si eu sunt ffff cerebrala).Multa bafta si sa dea Dumnezeu sa fie de data asta bineeeeee

Mergi la inceput