Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -119

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Si eu am asaaaa un feeling!!!!
Hai megbeng

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

HAI STUDENTICO!!! Si eu am un feeling foarte pozitiv!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

multumesc din suflet de incurajari! mi-a luat sotul azi un test barza pe care am sa il fac maine dimineatza, desi, repet, pentru a suta oara: cu TB sub 37 nu am auzit sa fie posibil sa fii gravi..ma rog..daca sunt arunc termometru in fundu unui sertar pentru muuult timp.
oricum, acum 3-4 zile era negativ testul barza, dar e drept, inca nu eram "in prelungiri"...
pana una alta ne bucuram de dimensiunile bustului si suntem amarati de starile de

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Megbeng, nu vreau sa iti faci sperante false, dar stiul sigur ca Ingeras36 zicea ca sora ei a ramas gravi, si temp era aprox 36,5... depinde de organism, cred... important e sa fie mai mare ca de obicei, sau sa nu fie sub cea din ziua ovulatiei!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

megbeng: da, felicia are dreptate; acum mi-am adus aminte ca si Mirona cand a aflat ca e gravii avea TB 36,5!!!! asa ca eu nu prea ma iau dupa TB; ia vezi cu testul de sange! dupa el nu vei mai avea indoieli!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

fetelor inca mai traiesc!
Am avut o saptamana de cosmar si mai urmeaza inca una, sper sa se termine curand. Nu am avut timp sa va citesc, de fapt nu am avut timp nici sa deschid calculatorul.
Va spusesem cu ceva timp in urma ca desi fac trat naturist m-au durut ovarele la ovulatie fffoarte tare, ca la stimularea cu clomid, toata saptamana m-au durut sanii ca nuci nu puteam sa-i ating mai ales vineri seara. Ieri, sambata, seara ma dureau si mai rau erau parca fierbinti si la palpare am descoperit o umflatura deasupra sanului drept destul de mare, dureroasa la atingere. Am incremenit. Nu este tare, e ca o umflatura in urma unei lovituri a muschiului. Astept pana dupa CM care ar trebui sa vina dupa 14 si daca nu dispare voi merge la doctor, dar SPER ca va disparea. Am hotarat sa opresc trat naturist, voi bea doar ceaiul de naprasnic si cretisoara, dar nimic altceva. Sunt dezorientata!

Studentica ma rog sa fie cu II

Am sa va tin la curent cu noutatile.
Va si duminica placuta

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

PMihaela, Mishulinanu stiu ce se include in cei 2000 Eur, nu am intrebat caci inca nu ma intereseaza.
Fetelor, eu am o problema mare si vreau sa va intreb daca si voi sunteti asa. Miercuri, 05.04 dupa ISA i-am spus sotului meu hai sa prestam vreo 3 zile la rand si dimnineata si seara ca sa vad si eu ce se intampla intr-o luna in care ne dam silinta mai mult. Pana acum era cam o data pe zi dupa ISA. Nu ar fi fost problema cu refacerea mormolocilor ca la cat de multi are, se si refac repede. Luna trcuta amd facut 2 ISA la interval de 24 ore, si la a doua avea 35 mil. Asadar seara am prestat si cand sa prestam si a doua zi de dimineata ne luaram la cearta. Si totul numai dintr-un motiv banal, nici nu are sens sa vi-l mai spun ca sa nu radeti. Eu la cat de stresta sunt de problema, atata mi-a trebuit sa imi zica ca nu mai facem nimic, cica dupa ce invat sa vorbesc frumos. Nu vreti sa stiti ce a iesit, iar al meu chelios de fiecare cearta trebuie sa recapituleze tot din urma si nu iarta nimic. Nici eu nu ma las mai prejos si uite asa mai departe. Asa ca acu', ce sanse ziceti ca mai am dupa o ISA si o prestare naturala la 12 ore si atat?
Eu una simt ca innebunesc si ce ma deranjeaza mai mult este ca in acea perioada stie ce ar avea de facut si totusi nu il vad ca are acea tragere pe acre o am si eu, adica daca nu as zice eu hai si sa am initiativa nu stiu ce s-ar intampla. Asta ma deranjeaza ca nu vad acelasi simt de raspundere. Cred ca sunt f. stresata si nu mai pot. I-am zis ca renunt la toate tratamentele si la tot...
Asta voiam sa va intreb si voi sunteti la fel de nervoase si stresate ca eu de cateva luni simt ca nu mai imi traiesc viata: numai prgramari, ochi pe calendar, asteptari si numarari de zile pana la Z28. Nici la servici nu mai pot sa ma concentrez, ce sa va mai zic pe toate planurile....Iar depresiile mele cresc de la luna la luna cand vad ca nu este nici un rezultat.
Ma scuzati ca e o duminica insorita iar eu sunt asa de neagra...

Mergi la inceput

Kitta, , hai nu mai fi suparata! Eu zic ca sansele sunt mari, mai ales ca stiu ca gigeii pusi acolo la IA sunt de calitate! Daca ati mai prestat si dupa, exact in perioada fertila, e si mai bine! E tot ce puteati sa faceti! Acum, cred eu, important nu mai e de cate ori mai prestati, ci cat de linistita si "nestresata" esti tu! Stiu ca e f greu... noi incercam de aproape 2 ani...
Eu incerc sa ma detasez, sa ma uit in jur, sa-mi gasesc alte preocupari... Imi pare rau de cearta cu sotul tau, am mai auzit ca se plangeau fetele de sotii carora li se parea ca sunt "folositori" doar pt un scop;bb...Eu , din fericire , nu am astfel de probleme, mai ales ca al meu sotior ia si BU

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Bianca, uuuff... saracuta de tine... sper sa fie totul bine..

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Bianca, kitta:

bubuleana

Mergi la inceput