Bebelusi de iulie-august 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Giana, am vizionat pozele cu Dani, e mare si arata tare bine.

, m-am distrat de Luca, nu-mi vine sa cred ce baiat de baiat ai! Si Sara bate bravo-bravo, ar trebui sa-mi fac si eu timp sa pun vreun film. Nu stiu cand, ma termina fata asta cu energia ei.

Anis, crezi ca n-am incercat cu jucarii si alte fente? Uneori ajung sa-i pun pampersul din picioare, numai eu stiu cum o ung. M-am convins ca 3 maini mi-ar fi fost mult mai de folos decat astea 2.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Brianamica, multumim! nici voi nu sunteti mai prejos!

azi mi-a capsat Paula sfarcul de mi-a curs sange!!! mi-am pus riavanol
si tre sa ma mulg... riscurile meseriei...cred ca nu mai am curaj sa mai alaptez! abia i-au iesit cei doi dinti de jos si nici macar de jumate!si Pac! ce s-a gandit sa faca cu ei! dupa ce mi-a tocat noptile si rabdarea cu papica!

Dianaspor la invatat! si multummesc!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ehe Monai stai sa il vezi pe Mihnea . Argintul viu e nimic pe langa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Multumim mult fetelor pentru aprecieri! Dani este un copil tare vioi si fericit!Toata ziua i-un zambent si tot intr-o "vorba" ne tine.Rar este plangacios si doar cand il doare ceva.
Totusi in ultimele 2 luni nu a luat in greutate si asta ma dezamageste.Mananca destul de bine cu toate ca e cam fitos.La 6 luni avea 9.000 kg,iar acum,la 7,5 luni are 9.300.

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sunt lesinata..m-a epuizat.Caraie...sare..calut nu alta.Gafai ca o baba.
DE unde or avea baterii noi mereu??

Ella..cunosc ..am avut de n ori rani ...de fapt la fiecare dinte..si cand se pregateste sa iasa altul iar musca.Acum suge,musca..e ceva de groaza.Pe langa alte motive e si asta un motiv sa o intarc.

Giana..eu zic ca e ok cat a luat..de acum incolo vor lua din ce in ce mai putin.Oricum Dani e grasutz..n-ai de ce sa-ti faci griji.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mai fete, nu veniti la intalnirea noastra ?

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Andre_ea, Hristina, Yasmari, Truli-luli, pe unde sunteti? Nu mai dati nici un semn? Ce fac puii ? Va asteptam !

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Giana, eu cred ca Dani a crescut bine. Cam dupa 6 luni copii iau doar 200-250 g/luna in greutate. Daca el a luat 300 in 1,5 luni, inseamna 200 g/luna, deci - excelent.

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Sunt si eu pe aici la ceas de noapte. Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi.

I-am descoperit lui Tudor primele vanatai pe picioruse. Nu stiu cand si le-a facut. Azi a inceput sa tuseasca urat de tot, asa ca maine mergem la dr.

La intalnirea de sambata nu stiu daca pot ajunge. E departe si nu cred ca am sot sa ma duca. Mi-ar fi placut sa ne cunoastem. Next time!

Va pup!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna dimineata ca sa zic asa! stau prea mult ca sunt rupta de oboseala ca toata ziua am umblat si fug si eu la culcare. Raspund la cateva mesaje si fug, continui maine!

Cati- da, e tare smecheras si iubaret baiatul meu! Iar cu tata.... am mai tras azi 2 reprize o data cand l-am dus la el in camera si l-a vazut pe tasu' a inceput sa chiuie " tati, tai, tai" si cand m-am dus sa-i dau sa pape i-am zis "hai la mami sa papam" si el imi raspunde raspicat "tata!" Dar si cand am plecat azi dim l-am pupat si i-am zis "pa mami" si a inceput sa planga si sa chiuie "ma-ma-ma-ma-ma" de-mi venea sa plang! Asta e! O sa ne strige si pe noi panala urma!

Monai- multumesc pt reteta, o sa incerc si eu! de semanat, maj spun ca seamana cu tasu', chiar v-as fi recunoscatoare daca v-ati uita la poze sa va dati si voi cu parerea! Ochii ii are verzi ca mine zic eu, desi si soacra mea tot verzi ii are dar deschisi, eu si cu Mario ii avem o nuanta mai inchisa, un fel de kaki. Si la veselie si ca e iubaret nevoie mare tot cu mine ca si eu sunt tare lipicioasa. In rest....nu prea am contributii! Cu carutul de ce nu reusesti sa si urci ca mie mi se pare mai usor la urcare! Felicitari vorbaretei!

Anis- din ce zici tu vad ca sunteti pe drumul cel bun si curand veti dormi toata noaptea, ceea ce va si doresc f tare! Si de muscat...pai cu atatia dintisori face si ea antrenament pe tine! Pupici si sa nu te mai muste asa tare!

Ella- succes sa scapati repede de durerile de gingiute! SI ai mare grija sa nu te mai stranga asa de tare! Cu dopurile, eu l-am prins pe mario tocmai cand indesase unul in gurita bine de tot! F interesanta metoda cu olita, voi incerca si eu!

Hai ca nu mai pot nici sa scriu de oboseala si maine si vineri o iau de la capat!
Am din pacate si eu o problema! Mario are funduletul de babuin! Si nu e pielea rosie dar are f multe bubite rosii una langa alta! Si i-au apartu deodata, culmea, tocmai cand l-am schimbat mai des! Si au aparut aseara si desi azi l-am spalat si dupa pisu tot mai are si nasol! O sa sun maine la dr sa vad ce-mi zice ca imi e tare mila de el. O fi de la dinti? Ne mai paste unul? Sper sa treaca repede! In rest, a descoperit un lucru nou! Se ridica in picioare si de acolo se arunca pe mine cu mainile inainte si ma nimereste in sani, pe fata, pe burta de ma fac covrig de durere! Sper sa trecem repejor si peste faza asta ca ma umple de vanatai!

Pupici ca nu mai pot! Vb maine! Noapte buna si linistita tuturor!

Joker- spor la invatat!

Cuscra- si tie mult spor! Cand ziceai ca ai examenul ca am uitat!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput