Bebelusi de iulie-august 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Si eu am avut ceva probleme cu mesele de solide cand am incercat sa-i dau la 3 ore... Acu mananca 130 ml de iaurt cu 60 gr de fructe din borcanele si cu 1 lingura de orez la 10, la 14 piureul de legume cu carne sau galbenus, papa vreo 220-230 ml, ca masor in biberon (eu gatesc 1 data pe saptamana si bag papa in biberoane la congelator, ca deocamdata nu mamanca mai mult la 1 masa), iar branza cu mar o mananca dupa 5 ore, la 19. Am incercat sa-i dau branza mai repede, dar nu mananca, sau inghite cu noduri dar n-o termina... Iar la 21 mananca 3 linguri de cereale facute mai gros si suge cam 10 minute, si asta-i tine pana dimineata, la 6-7.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Giana, am vazut puiul de chinez , ce i-ai pus in cap? Se tine tare bine pe picioruse, bravo! E un scump!
Daca i-ai facut vaccinul si s-a intamplat nimic pana acum, nu mai ai de ce sa-ti faci probleme. Riscul era sa nu prinda vaccinul, ca e mica varsta de 7 luni, sau sa aiba eruptie dupa vaccin, asemanatoare bolii.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Da...exact!Zici ca-i chinez in pozele alea.Aveam o veioza care s-a stricat.Si chestia aia era o parte din ea.Ne-am amuzat tare mult de micul chinez
Multumesc de raspuns!!!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Giana, super poze, le-am vizionat cu mare placere, chiar are fatza de chienzoi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Felicitari Mihnea pentru primii pasi.
Anis- feilicitari pentru "tata"

In legatura cu vorbirea, Christine se uita la sotul meu si uneori zice ma-ma.

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

Giana,
ca mi-am amintit: eu n-am facut vaccinul de 7 luni de care vorbeai tu pt ca nu m-a intrebat nimeni daca vreau sa-l fac. pediatra la care ma duc il are in schema la 1 an si ceva, iar medicul de familie nu mi-a zis ca e obligatoriu. de fapt nu mi-a zis nimic pt ca n-am mai trecut pe la ea de cand avea maria 5 luni.

Mergi la inceput

Ne-am uitat si noi azi pe multe poze, elicitari aveti niste copilasi dulcei si au crescut asa de mari ... repede a mai trecut timpul.

Noi

Mergi la inceput

am vrut za zic felicitari, insa graba .....

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Oana mea nu zice tata,tati e babamama nonstop,da,na,zice si dana,e nah,e da,etc. face combinatii diverse intre silabele pe care le spune si altele balbe in bebelineza uneori zici ca ma cearta

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ce misto de voi ca va intalniti in parc.
Corina-bravo pt dinte,ce dk fiecare bb e unic.sanarate lui Aris.
Giana-scump micul chinez
Diana-mersi de info,am salvat.dk poti spune si partea a2aeu o dau cu Eucerin cu 3% uree.
-ce caraghios e bondarelul,alunica
Ica-bine ai revenit,sa ne scrii mai des
si Oana papa la 4 ore.e normal sa pape la 4-5 ore de la 8-9 luni.
carucioarele tip umbrela sunt de mai multe feluri,poti pune bb de la 6 luni in el.sunt unele care au mai multe pozitii la scaun(cele f scumpe au chiar 5),cel pe care vi l-am aratat de ex avea 2 pozitii.
noi am fost la plimbarica,i-am luat umbrela pt carucior.si am dat-o cu cr de soare spf 40(Ambre Solaire) si nu s-a iritat.asta e a2a zi deja.
fug ca s-a trezit si e vremea de fructe cu branzica.ce frumos vorbeste ea singurica,Donald-ul lui mamisi trage niste chiuituri

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nu pot sa cred ca inca ninge....de azi-noapte!!!

Emaaimee, ti-am citit povestea nesterii, m-am amuzat foarte tare si ce rapid a fost tot!!!Super!

Ica, tare scumpa Christine!!

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput