Bebelusi de iulie-august 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

buna fetele,

Mama ce ninge la noi, e zapada afara de 10 cm!!!!Nu mai suport vremea asta, 2 sapt a fost super afara si acum zapada....

Giana, ce dulce e Dani!! Sa va traiasca!!!

care sunt pozele?

Despre noi nimic nou....face bye-bye, spune mamamamama si bababababa
Tot nu ne miscam prea mult, are tentative din fund de a se pune in 4 labe dar cand vede ca nu poate vine inapoi in fund..e ok, nu sunt deloc stresata...abia astept sa merg in Romania sa se uite lumea la noi ca la urs ca un copil de 10 luni nu alearga deja - hahaha

Ica, eu i-am dat iaurt de fructe lui Aidan de pe la 6 luni jumate si pe la 7 luni jumate am inceput sa ii dau papa cu bucati in ea.Acum e meserias la mancatul cu bucati.Papa bucati de carne, de cascaval de copii(chesse strings) le adora, si mai ales Fruit Puffs cu gust de cirese, mere si capsuni de la Gerber.Sunt pufuletii aia in forma de floricele pt bebei.Le pun langa el si el ia una cate una si le baga in gura.Se topesc aproape imediat.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

calea lactee,
cam tot as as vrea si eu sa iau. insa ce nu-mi place mie la astea gen umbrela care sunt f usoare in jur de 4-6kg: nu au bara de jucarii, nu au suport picioare inclinabil, majoritatea nu au nici raincover. sau cele care au si din astea sunt f scumpe in jur de 200-300$ la noi. plus ca singurul care l-am vazut la noi care se strange efectiv cu o singura mana (ca sa poti sa tii copilul in cealalta) este doar Inglesina Zippy care e tot 300$. si nu mi se pare ca merita dupa ce am investit deja intr-un carucior bun. plus ca mie astea umbrela mi se par asa de fragile si moi...parca sta copilul in hamac. sincer nu prea mi se par de bebe care nu merge si care tre sa stea in el cu orele. cand o sa mearga si doar se mai odihneste acolo putin e altceva. asa ca deocamdata daca o sa mearga metoda Simonei o sa renunt la a cumpara altceva pana la 1 an. abia astept sa ajung acasa sa testez. mai ales ca eu am de coborat cu caruciorul doar vreo 8 trepte de la intrare...ca in rest il car cu liftul.

mamica de maria, 8 luni

Mergi la inceput

simona,
eu zic ca mario inca nu e pregatit pt bucatele mai mari. dar sa incerci la interval de 1 saptamana sa ii mai dai un pic ca sa vezi daca s-a pregatit intre timp :)
ti-am zis ca si a mea pe la 5-6 luni se inneca si voma la biscuiti sau bucati de fructe din care sugea si apoi mai rupea. insa i-am mai dat in fiecare weekend din nou pana am vazut ca a invatat sa dea bucatile mari cu limba afara. ca dinti de mestecat n-are niciunul.

chiar i-am dat weekendu trecut niste mancarica la borcan stage 3 care avea orez normal in ea si s-a cam strambat dar a mancat ceva-ceva.

mamica de maria, 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ema.nu.ela si eu sunt de acord cu tine, copilul trebuie sa mearga foarte bine in picioare ca sa il pui in caruciorul umbrela.Aici cred ca limita de varsta este 18 luni.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Ema.nu.Ela, sincer eu am luat un carucior ieftin pentru ca stiu din experienta anterioara ca... are o durata de viata cam scurta si va fi "exploatat" atat de tare de copilasi topaiti ca....va fi distrus fizic !

Asa ca, am mers la Cora si am luat unul de 1,5 milioane lei.

Parerea mea !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

fetelor care aveti probleme ca nu prea mananca bebe:
stiti ca si a mea era o mofturoasa si ma chinuiam mult la masa cu ea.
de vreo saptamana, am inceput sa-i dau sa manance la 4 ore, ca inainte ii dadeam pe la 3-3.5-4. pt asta o scol la 6.30 dimineata chiar daca dorme sa-i dau prima masa. si de unde dimineata cand se scula ea la 7.30 bea cu cantec 100ml lapte, acuma la 6.30 rade 200ml intr-o repriza sau doua. si a inceput sa manance f bine si repede masa de la ora 10.30 si pe celelalte.
acum nu-mi dau seama daca e de la schimbarea de program sau pur si simplu e pragul de 8 luni.

pe de alta parte, tot de-atunci nu prea mai vrea lapte seara la ora 10.30. dupa ce o saptamana mi-a baut ccu chiu cu vai 100ml, aseara a culminat cu faptul ca n-a vrut sa bea absolut deloc. am culcat-o in speranta ca se va trezi sa ceara noaptea. ei bine, nu. a stat nemancata de la 6.30 dupa-amiaza la 6.30 dimineata. sper sa fie doar ceva trecator si sa nu se mai repete ca acum mi se pare ca bea prea putin lapte.
am incercat si sa o culc mai devreme pe la 9 si sa o scol pt lapte, ca ma gandeam ca nu vrea sa bea de oboseala. dar face la fel.

ce-i drept de vreo 2 zile e si cam constipata. a avut niste crize de durere cand facea de mi-era o mila de ea. i-am pus si supozitoare. ieri seara cu 1 ora inainte de laptele de seara i-am dat 50gr de piure de prune crude si vreo 30ml apa dar n-a avut nici un efect. in afara de faptul ca peste o ora n-a mai vrut sa bea deloc laptele :(

mamica de maria, 8 luni

Mergi la inceput

anis,
si a mea se joaca cu canitele. am 3: cu supapa de la Disney si Avent, si fara de la Farlin. practic bea doar din cea de la Farlin pt ca e f moale capatul si nu are supapa. dar pe toate trebuie sa i le tin eu. ca ea nu e in stare sa le ridice fundul in sus ca sa fie apa. iar din cele cu supapa trage mai mult din greseala nu-mi dau seama. dar daca o las pe ea de obicei o intoarce invers ca Ingrid. eu i le tot dau pe rand in fiecare zi, poate-poate s-o invata si ea.

daca vreau sa bea apa ca lumea, or ii tin eu canita de la Farlin, ori o las pe ea sa bea dintr-un bibe mic si usor de la Chicco care are gaura in mijloc sa bage ea mainile.

si uneori ii mai dau apa si din canita simpla dar doar cand are bavetica ca altfel se uda toata.

iar cu mersul in 4 labe si eu il astept. deocamdata o tot pun pe covor si vad ca a inceput sa mai salte un pic fundul. eu ii arat cum sa faca (adica fac eu) dar nu pare s-o pasioneze miscarea.

mamica de maria, 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Acu am culcat fata. Noi am fost afar dupa iaurtel, pana la piureul de legume...

Anis, si a mea e caramizie la fata. Acum e inca slab soarele si oricum n-o uiti la soare... eu o tin juma de ora sau o ora pe zi, pana in ora 12 sau dupa 16, si a prins o culoare frumoasa. Dr mi-a zi ca si luna asta s-o las fara creme.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Adriana, sunt in FILMULETZE CU BONDARICIU', jos in semnatura

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Albinutzza, super bondarul. M-am distrat cum aplauda el mititelul... si cum patina ca Bamby...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput