Bebelusi de iulie-august 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Corina, felicitari pt. dintisor! Du-te totusi si la medic, sa-i verifice plamanii.

Brianamica, te asteptam la intalnire! Eu am Teletubbies, nu ai gasit la mine? Sau nu ai luat de la mine Baby E. ? Daca vrei iti dau nick-ul si hub-ul pe PM.

Fetele care mai vreti sa descarcati, eu tin deschis DC++, dar mai imi pica, are ceva probleme. Voi lasati sa se descarce, ca se conecteaza automat. Daca aveti probleme cu conectarea, dati PM si ma bag in alt hub.

Multumesc pt. urari, sper sa treca repede si bine examenul. Acum chiar plec. Va pup si o zi buna!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

, vazut filmuletele.

Era parchetul lucstruit dar.... si funduletul vostru dragut tragea cam tare in jos.

E foarte bine dezvoltat Luca ! Felicitari mami !

Ce mi-a placut este ca se pare ca stie cand ii spui "nu", lucru cu care noi nu ne prea putem mandri!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

BAFTA DIANAAAA iti tin pumnii

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Diana, da, mi-ar fi de folos informatia.

O sa ii transmit sotului meu sa te "caute" pe DC . Ca eu sunt cam "neavenita" la capitolul asta si sincer, cand ai un IT-ist in casa nici nu incerci sa faci ceva. SUnt altii specializati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Briana, sa stii ca stie. Se uita mirat, dar stie ca NU are voie. Multumim Ai vazut cum face bravooo??!?!?

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

BAFTAAAA!!!!!!!!!!

Tinem pmnuletii stransi desi stim noi ca Diana este o super fata si nu are nevoi de pumnuletii nostri !

Mergi la inceput

, da da !!!

Bravoo Lucaa!! SI e chiar fericit cand i se spune Bravo !!!

SI mai ales cand aplauda el.....

Oricum e misto rau de tot baiatu' !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Emmaaimee, sunt ciupita si eu rau de tot... si mai si urlu! sa incep sa-i spal si eu cu peria cei doi minusculi dintzisori?

Anis, e posibil sa mai ia suzeta! a mea s-a obisnuit tarzior cu ea!

Cuscra, las ca scapi de examene si moi stam noi la taclale! ca peste doi ani ne iau locul tinereii!!!

Monica_Elena, cred ca numai bine poate fi pentru toti la munte!!! o sa ne gandim la tine! o gura de aer proaspat nu ne-ar strica! si despre Mihnea, globuletul tau , cand te intorci o sa auzim ca a schiat baiatu! sanatosi sa fiti!

mama! da ce-as veni in Herastrau ... de obicei scap trenul...si acu cu doua la imbracat ajung la Steaua- Dinamao! sa va distrati si sa nu ne uitati pe cele ce suntem departe si totusi ... aproape!!!

Albinutzza, acu as pleca... daca as avea cu cine sa le las macar 2 ore! mancate si curate! dar e bine ca zice si mama si tata! Pupici!

katink! sa va dea Dumnezeu sanatate, putere, fericire si sa auzim de bb2 cat de repede va doriti!

hai ca mai spal si haine! sa fiti sanatoase si iubite ! sa aveti numai bucurii alturi de cei mici ! si cei ... mari!

Ella si printesele

Mergi la inceput

MIHNEA, felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Ella, vazut pozele !

Mai e bine ca aveti si loc de musafiri !

Sa iti traiasca. SUPERBE!!!!!!!!

Mergi la inceput