Nasici de 2006 !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Super... o sa ma duc si eu la yokko pt. ca imi plac tare mult rochiile lor... Eu vreau ceva scurt...

blanca asta nu-mi place mie legat de rogiile la comanda... ca nu stii singur daca la timp...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletul spune:

Am vazut aseara in vitrina unui magaxin niste rochite superbe, culoarea roz, dar un roz foarte placut. Era inchis la ora cand le-am vazut eu si n-am putut sa vad cat costa. Magazinul este la Lizeanu, cand te duci spre Bucur Obor, cam al treilea magazin pe partea stanga. Credeti ca merge cuoarea roz ca nasa? Mi-au placut foarte mult dar n-as vrea sa pun in umbra mireasa. Voi ce ziceti, e potrivit sa am o culoare asa deschisa?
Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Moira, ala e pretul cu totul inclus, nu? Adica material, etc.

Ursuletul, daca tie iti sta bine in rochia aia si chiar iti place, eu zic sa ti-o iei. Nu cred ca o mireasa poate fi eclipsata de cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am intrat din nou pe site la yokko... nu mai intrasem de muuult
Si am vazut o rochita care imi place ... cel putin in poza...

Si nici nu e scumpa... 220 ron... Cred ca e scurta (adica pana pe la genunchi) si e excat culoarea pantofilor... Problema e ca nu mai au disponibile decat pe negru... Am trimis email... sper sa imi poata face bordo sau rosu...

Cred ca am latit pagina cu linku meu... pun poza din nou:
Rochie Yokko

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

fetelor care a-ti fost nasici am si eu o intrebare: ce se intampla cu lumanarile dupa nunta, cine le ia?? se iompart, se taie, se topesc ??? ce facem cu ele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

fetelor care a-ti fost nasici am si eu o intrebare: ce se intampla cu lumanarile dupa nunta, cine le ia?? se iompart, se taie, se topesc ??? ce facem cu ele???

Le iau mirii. Dupa datina, ar trebui sa arda toata noaptea... dar acum nu se mai "poarta" ; in schimb, tb stinse in acelasi timp, de tocul usii (acum, nu stiu care usa ). Se tin acasa pana cand nasii scot mirii la biserica; sunt 2 variante: se lasa la biserica si preotul da mirilor cate o bucata din fiecare lumanare, sa o aprinda la nevoie sau... le poti lua acasa, intregi.

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ursuletul

Am vazut aseara in vitrina unui magaxin niste rochite superbe, culoarea roz, dar un roz foarte placut. Era inchis la ora cand le-am vazut eu si n-am putut sa vad cat costa. Magazinul este la Lizeanu, cand te duci spre Bucur Obor, cam al treilea magazin pe partea stanga. Credeti ca merge cuoarea roz ca nasa? Mi-au placut foarte mult dar n-as vrea sa pun in umbra mireasa. Voi ce ziceti, e potrivit sa am o culoare asa deschisa?
Cami

Stiu magazinul, pt k trec zilnic prin fata lui; au inceput sa schimbe hainele de pe manechine mai des. Parerea mea este sa iti faci timp sa-l vizitezi, pt k au si alte modele si desigur, alte culori. Si am inteles k nu au nici preturi mari...

Edit: am uitat sa spun, magazinul se numeste Roandre Style.

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletul spune:

Ce veste buna imi dai Raza de soare! Eu deja ma gandeam ca au niste scoruri de nu ma pot apropia. Super daca au si alte culori, ca sa am de unde alege. Merci mult.
Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ursuletul

Ce veste buna imi dai Raza de soare! Eu deja ma gandeam ca au niste scoruri de nu ma pot apropia. Super daca au si alte culori, ca sa am de unde alege. Merci mult.
Cami

Cu placere! Si eu o sa-i fac o vizita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Elyanne, super sexi!!! Imi place, trebuie sa-i vizitez si eu, iar pretul e tare bun.

Mergi la inceput