Nasici de 2006 !
Raspunsuri - Pagina 4
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Buna nasici! Eu voi fi nasica pentru prima oara pe 18.08.2006 la Chisinau, insa viitorii nostri fini nu fac cununia religioasa deocamdata. Din cate am inteles la ei nu e foarte importanta cununia religioasa..deoacamdata trebuie sa ma pun la punct cu `datinile` lor. Cristina S.
Cristina, sincer, noi avem niste prieteni de familie din Republica Moldova si stiu ca ei tineau f mult la chestia asta cu "mersul mirilor in fata lui Dumnezeu" (dupa cum s-au exprimat chiar ei)... Si o pereche este de langa Chisinau (Cricova) si altii din Ungheni...
E f interesant ce am aflat acum de la tine...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Si nu stiam ca nu trebuie sa se vada finii cu nasii pana cand sunt scosi la biserica... Noi stam in acelasi bloc... ce ne facem?
Si tot legat de asta, stiu ca dupa ce se merge la biserica, nasii ii invita la ei acasa, de data asta, sau ii scot undeva, la un restaurant.
hmmm... si asta e de retinut... Pai, vorba ta, si daca stai in aceeasi scara...? Noi aveam de gand sa plecam cu nasii, cu masina lor, intr-un tur al tarii (in saptamana noastra de miere), daca ei reusesc sa isi ia concediu atunci... Pai acum ce fac???
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Trebuie sa-mi intreb fina cum sta treaba cu gaina... sau ce obicei e asta... daca tin cont de el sau nu... ca sa stiu, sa nu ma trezesc ca habar n-am...
Hahaha... eu vorbeam zilele trecute pe Messenger cu nasa mea si am intrebat-o daca vrea sa facem chestia asta cu gaina si, saraca, a ramas masca... Ma intreaba: ce gaina???? I-am explicat cum e cu gaina si prosoapele... Si ea habar nu avea de asa ceva. Si mai apoi imi zice sotiorul: pai... si daca nu o intrebai de gaina si numai se trezea cu ea in fata, probabil lesina acolo...
A fost o faza comica tare de tot...
Si nasa a zis ca nu, nici o gaina... Si mai apoi, tot ea: dar voi, daca vreti neaparat, facem si asta cu gaina... (sa mor, eu care voiam sa scap de obiceiul asta...). Si pana la urma, nu va fi nici o gaina... De asta cred ca e mai bine de discutat inainte...
E si maine o zi!
ursuletul spune:
Blanca, frumoasa rochita ai avut ca nasa. Daca gasesc un material care sa-mi placa poate imi fac si eu rochia la croiotreasa. Cam cat cere o croitoreasa pentru o rochie de seara? Poti sa-mi recomanzi croitoreasa ta, in ce cartier sta? Poti sa-mi dai detalii pe pm?
Cami
elyanne spune:
Blanca subscriu la ce a zis / intrebat ursuletul.
F. frumoase toate rochiile... si de la cununie si de cand ai fost nasa... Mai ales cea rosie de care m-am indragostit...
Cat te-a costat? Sa-mi fac o parere... si detalii despre croitoreasa...
blanca000 spune:
quote:
Originally posted by dady68
Salutici nasicilor!
Moira rochia rosie era a ... miresei!
Categoric rochie de nasa neagra NUUUUUUUUUU!
Am vizionat o caseta a unei nunti la care fusesem si la hora miresei, (unde danseaza numai fetele, dupa legatoare), parca era dansul prohodului...din 15 fete numai 4 aveau rochii de culori pastelete...restul erau NEGRE....Eu stiu si cred ca negrul se aseaza frumos, subtiaza, dar ai surpriza sa nu te deosebesti... de restul invitatelor... si totusi nasa tb. sa straluceasac...nu???
mai mult de curand o prietena de-a mea mi-a spus si ea sa nu-mi fac cumva rochia neagra ca ea a fost nasa in negru la cea mai buna prietena a ei ...si.... dupa 2 ani de la nunta ....a murit...de o boala cumplita...Coincidenta sau....poarta ghinion????
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
BA NU....rochia rosie era a NASEI adik eu...
Ma bucur fetelor ca v-a placut rochita..eu am facut la croitoreasa dupa model si ma coasta cam asa ; 3 mil materialul, 1.5 mil strasurile si paietele, inca 500 mii tullul de dedesupt si manopera cat am vrut..ma costat cam 6-7 mil nu mai stiu exact. Cert e ca am avut o rochita super (..sunt modesta nu?) la un pret rezon, zic eu.
Croitoreasa mea, am mai zis eu despre ea, lucreaza super dar...trebuie sa te tii de capul ei, sa o stresezi..mie mi-a treminat rochia cu o sapt inaintea nuntii in conditiile in care eu ii spusesem ca nunta e mai devreme cu o sapt...adica teoretic a terminat-o in ziua nuntii.!!!!!! si imi era largut ala sani...va da-ti seama ca nu am putut sa ii zic nimic...noroc ca nunta era peste o satamana si ma ajutat soacra...
...ati inteles sper...
Anul asta vreau o rochita sexi..lunga si crapatura pe un picior..
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
kriss79 spune:
Ralnied "Cristina, sincer, noi avem niste prieteni de familie din Republica Moldova si stiu ca ei tineau f mult la chestia asta cu "mersul mirilor in fata lui Dumnezeu" (dupa cum s-au exprimat chiar ei)... Si o pereche este de langa Chisinau (Cricova) si altii din Ungheni...
E f interesant ce am aflat acum de la tine..."
Asta mi-au spus ei.Cununia religioasa nu stiu cand o vor face, insa va fi in Iasi si nu vor veni si rudele ei. Eu nu prea stiu cum sta treaba pe acolo, desi am o groaza de rude peste Prut,dar care nu stiu o boaba romaneste, prin urmare nu tinem legatura. Mireasa este rusoaica, dar parintii sunt in Chisinau. Trebuie sa invat cred niste urari in rusa:)
Cristina S.
Moira spune:
Buna fetelor,
Blanca, croitoreasa ta este din Bucuresti? Am gasit si eu un model frumos de rochie si o sa ma duc la Yokko sa vad daca pot sa o faca. Anul trecut, pentru nunta, soacra mea si una dintre prietenele mele, si-au facut rochite la Yokko pe Mosilor, dupa modelele lor si au iesit superbe!!!! Insa preturile sunt destul de mari...
blanca000 spune:
quote:
Originally posted by Moira
Buna fetelor,
Blanca, croitoreasa ta este din Bucuresti? Am gasit si eu un model frumos de rochie si o sa ma duc la Yokko sa vad daca pot sa o faca. Anul trecut, pentru nunta, soacra mea si una dintre prietenele mele, si-au facut rochite la Yokko pe Mosilor, dupa modelele lor si au iesit superbe!!!! Insa preturile sunt destul de mari...
Cam cat?
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Moira spune:
quote:
Originally posted by blanca000quote:
Originally posted by Moira
Buna fetelor,
Cam cat?
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Din cate am inteles, preturile variaza in functie de urgenta, daca vrei sa fie gata mai repede, platesti mai mult. O rochie lunga din tafta cu tulle si cu dantelute etc etc. cam 8 mil, insa nu chiar la urgenta. O rochie scurta tot cu tulle si alte accesorii, facuta in regim de urgenta, cam 5-6 mil.
Eu ma duc saptamana asta, cred ca maine, ca sa aiba timp.
Moira