Nou stil de viatza (96)
Raspunsuri - Pagina 6
danat spune:
Mercic fetelor de bagarea in seama, sunteti dragutze 
Apropos de intratul mai des pe DC: am o turnatoare feroce aici in birou, si cam vede de la biroul ei ce am pe monitor, asa ca nu poci intra mai des de 2 ori pe zi, ca sa nu ramin nici in urma cu postarile. De aceea, chiar daca pare ca intru mai rar, de fapt intru, va citesc si postez uneori doar.
Azi am minus inca 600 gr fatza de ieri, deci pina acum cu regimul asta am scapat in 3 zile cat cu celalat in 2 luni....sa nu-l deoki!
E destul de greutz, dar cum v-am zis, am calcat si pe alaturi si totusi am scazut.
Azi am asa:
MD = 3 felii wassa si cafea neagra
Prinz = dovlecei la gratar, br de vaci slaba si oua fierte
Cina = spanac cu gratar de pui
Ufff, sper sa scap de kilele astea, sa ma simt si eu bine in pielea mea. Ma uit cateodata pe strada si admir cate o femeie care arata ok, ma gandesc ce bine, sa te poti imbraca in ce stil vrei, sa nu te stresezi ca trebuie sa nu iasa aripioarele in evidenta sau ca trebuie musai sa ai mineci la tricou ca altfel ti se vad cremwurstii
Lasa ca ajungem noi claudii shifere si sindi caufoarde ![]()
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
mephala30 spune:
Neatza!
Ia sa vedem, cine-si bea cafeaua pe DC.
Mamescu, bun venit alaturi de noi si sa-ti traiasca bebe-ul!
Daca planifici sa ramai insarcinata ia-o usor cu dieta. Meniurile sa fie complete si nu ft. bogate in calorii. Stai departe de fainoase si dulciuri. Si bafta in tot ce-ti doresti!
Danat, e doar senzatie...daca vei posta mai des, ne vei cunoaste mai bine si te vei simti super alaturi de noi. 
Cookie, 'La multi ani nepoatei!'
si tu ai grija ce faci. Gusta cate putin din fiecare, daca nu te poti abtine, in schimb alcatuieste-ti 'cu cap' meniul.
Delia, nu spera si nu ai teama
. Astept si eu raportul tau de luni, sa vad surpriza.
Sigrid, draga de tine, tot file de peste cu salata mananci? Lasa, e sanatos si cu siguranta se va vedea la cantar. 
Crystina, ce faci azi?
Zuzilici, in week sper sa-mi fac timp si de poze, sa ma vedeti.
Pupici
Ioana, Cami, Tzuni, Eftimie, Mik, Carolinah, Daria, Nora, Ange, 
Scuze daca am uitat pe cineva. 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Mamicadulce, bine ne-ai regasit!
Sanatate puiului si tie!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Eftimie C. spune:
Neata.
Carmen si eu beau cafeluta cu voi 
DanaT, sa-ti traiasca finuta si sa fie sanatoasa si cu nasa frumoasa 
Cookie,
pentru nepotica ta.Tu ai mare grija la ce vei papa.Ce vroiam eu sa-ti spun, a punctat Carmen (Mephala), putin mai inainte.
Mamica dulce,
si sanatate multa, tie si la
.
Ce-ai patit tu cu kg-le, am patit si eu.Cantarul asta ma scoate din minti
Cred ca-i voi oferi un soc organismului si-i voi manca o masa bogata... poate iese ceva
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Pe unde v-ati ascuns azi? 
Sunteti deja pe stadion?
Carmen E. si
Delidana spune:
Buna dragelor
Eu azi am avut o surpiza extrem de placuta, am reusit sa intru intr-o pereche de blugi noi marimea 30 (cei vechi erau 32), ceea ce nu s-a mai intimplat de 7 ani!!
Nu stiu cum de s-a intimplat minunea, s-o fi redistribuit slaninutza mai uniform. Si eu care credeam ca merg la sala degeaba.
In orice caz, vreau sa va
pe toate pentru ca si datorita voua m-am ambitionat si am slabit, iar acum ma simt mult mai bine in pielea mea. Va pup pe toate. 
Carmen, ceva nu e in regula, am stat mai mult pe la "vecinu' Costica" zilele astea si ma simt cam slabita. Numai daca ma gindesc la mincare si imi vine sa
ceea ce pentru mine e foarte neobisnuit. Nu ma mai atrage nimic, maninc mereu aceleasi alimente, m-am cam saturat. Cred ca diseara imi fac o omleta, macar asta stiu ca-mi place si n-am mai mincat de mult.
Mamescu, te voi trece in lista cu "tinta" 60 kg. E bine asa?
Mamicadulce, ma bucur ca ai revenit alaturi de noi. Daca iei antibiotice e bine sa maninci mai consistent, lasa ca te faci tu bine si atunci iei dieta de la capat. 
Danat, fructe nu maninci sau asa s-a intimplat sa fie meniul de azi?
Cookie, cite putin din toate, asta e ideea. ![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
danat spune:
Eftimie multumesc de urari, dar "finutza" e finutz!![]()
Delidana nu maninc fructe...in regimul asta (Scarsdale) nu este decat o zi cu fructe pe sapt si una in we. Dar am mincat Marti la prinz salata de fructe si m-am simtit ingrozitoooor de balonata si nu vreau sa repet experienta. Asa ca in ziua de salata de fructe io pap salata de legume.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Eftimie C. spune:
Delidana, wow...te-am vazut.Si tare bine iti mai sta in blugii aia ( am vazut recent un episod din Sex in the City, unde una dintre fete incapea in blugii ei vechi si era tare mandra...unde mai pui ca o agatau toti masculiii...parca te vad pe tine acum)
DanaT,
...oricum, urarile sunt aceleasi si pentru baietel 
Va pup.Plec acasa sa fac treaaba

, pana la ora 8 la meci.
Carmen E. si
anemona spune:
Hop si eu ! Dupa ce dimineata m-am inscris in clubul fetelor de la regim hipocaloric, acum vreau sa ma inscriu si in clubul vostru, daca ma primiti
Sper sa ma ambitionati si sa ma motivati prin ceea ce faceti sa fac si eu ceva, un efort cat de mic, sa arat mai bine. Vreau, pe cuvant, dar pana acum nu am avut impulsul ala care sa ma mobilizeze, plus ca am ramas din copilarie si tinerete cu psihologia slabanoagei. Asta e faorte nasol. Daca ani de zile esti slaba moarta si vrei sa te ingrasi, e greu ca dupa niste ani sa intelegi ca acuma trebuie sa slabesti si sa-ti modifici toate reflexele. Inainte daca vedeam o prajitura nimeni nu ma oprea s-o mananc ca oricum nu se cunostea. Ei, acum reactionez la fel, uit ca am ceva kile in plus si mananc de toate si oricand. Cum sa fac sa imi bag in cap treaba asta? Cred ca asta e cel mai greu. Daca voi ajunge la constiinta greutatii mele, voi reusi si sa slabesc, ca de acolo va veni si vointa.
Da, trebuie sa ma uit mai des in oglinda... Si mai ales dezbracata!
Cum stau acum: 164 cm, 61 kg (asta dimineata). As vrea sa am cam 54, cel mult 55, asta fiind greutatea mea inainte de a ramane insarcinata. Kilele astea 7 parca s-au lipit de mine, imaginati-va ca asta este greutatea mea de un an si opt luni, nici mai mult nici mai putin. In fiecare dimineata aceeasi 

Ce mai, sunt decisa. Help !
nastad spune:
VA DORESC WEEK END PLACUT!
Maine sunt libera , asa ca am program de spalat geamuri si nu stiu daca pot sa mai intru la calculator,trebuie sa trag tare pana vine Onitza de la gradinitza.
toate fetele!
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png