Nou stil de viatza (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Cam liniste pe aici, unde v-ati ascuns?
Danat, eu daca nu maninc fructe zilnic am mari probleme cu . Pe tine te baloneaza, pe mine ma ajuta....ca sa vezi....
Eftimie C, am vazut si eu episodul respectiv, de Miranda (roscata) parca era vorba. Pe mine nu m-a agatat nimeni....inca. Probabil ca se simt intimidati, eu fiind si inalta...si cu o mutra mai acra...
Doina, weekend placut si tie!
Anemona, bine ai venit printre noi! Te voi trece in lista luni ca atunci toata lumea da "raportul", adica se cintareste si se schimba cifrele in bine sau rau si luam porcusori sau floricele, dupa caz. 7 kg nu e mult, ce sa zic ca unele din noi avem (sau am avut) chiar si cite 10, 15 lipite de noi si pina la urma le-am invins. Sint convinsa ca si la tine va fi la fel. Cu pofta de dulce nu stiu ce sa zic pentru ca pe mine rar ma tenteaza asa ceva, maninc multe fructe dulci si imi trece. Sa vedem ce spun si celelalte fete... Succes!
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Eftimie C, am vazut si eu episodul respectiv, de Miranda (roscata) parca era vorba. Pe mine nu m-a agatat nimeni....inca. Probabil ca se simt intimidati, eu fiind si inalta...si cu o mutra mai acra...
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Ha! HA! HA! Se simt intimidati de veregheta de pe deget ...ca "acriturile" le plac tuturor ... al meu s-a insurat cu una ....

Doina weekend placut si vezi cu geamurile alea sa nu te obosesti prea mult.
Carmen astept cu nerabdare pozele tale.
Ancuta sanatate multa si tie si puiului si astept cu nerabdare si evolutia ta in poze.
Sigrid iubita poate ca-i o perioada de stagnare acum dar sa stii ca daca-i dai stomacului aceeasi mancare pentru o perioada mai lunga de timp i se face lehamite si ai sa incepi sa slabesti fara prea mare efort. Daca te tin "balamalele" tine-o tot asa.
DanaT sa-ti traiasca finutul si sa aibe nasa frumoasa si slaba pana la botez.
Roxana1974 sa stii ca si tu arati bien asa ca eu iti dau voie sa te umfli in pene si ce mai vrei tu pana nu mai poti.
Ioana e totul in regula la voi? Am auzit ca inundatiile nu v-au ocolit si chiar s-a intamplat si-o tragedie. Da-ne un semn de viata s astim ca esti bine.
Crystina cum s-a descurcat ieri tati ca baby-sitter?
Cami esti Ok?
CarmenE stiu ca tu esti mare "microb" asa ca iti urez diseara sa ai parte de-un spectacol pe cinste.
SA INVINGA CEI MAI BUNI!
Dragelor v-am pe toate acum si ne mai vorbim noi.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Helau

Zuzi , stiam eu de ce te umbesc io pe tine

Carmen (mephala) m-ai uitat pe mine de la pupici de dimineatza, dar am luat

Delidana, exact asa e si la mine, am 2 numere diferenta la haine intre partea de sus si cea de jos, mai jonglez cu modelele de haine ca sa ascund imperfectiunile ...btw io n-am vazut pozna cu jeanshii, unde ai postat-o?

... in alta ordine de idei, cred ca traversez si o perioada naspa...de la cazatura aia m-am subrezit rau si sunt defecta toata, mai aveam si alte mici problemutze de sanatate care inca nu mi-au trecut si toate astea ma fac sa nu am spor in slabit...ideea e macar sa ma mentzin saptamana asta, dupa care sa incep sa dau jos iarasi

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Seara buna, natiune!!!!!

Hop si eu direct din delegatie ...Mi-a fost un dor de voi grooooooooooaznic...Ce sa va zic, teapa mare la hotel: s-au laudat ca au internet si de fapt aveau o amarata de `conexiune pe dial-up si nu am reusit in nici o seara sa ma conectez...

Am vesti bunnnnne: 66.4 kg

sherifa Delidana: pt raport: 66.4kg. Scuze pt intarziere, dar nu aveam nici net si nici cantar...

Tzuni, super pozele de la mare si super masina...De fapt, la asa gagica asa masina....

sigridutza, sanatate mult Adelutzei

Zuzilicea, nastere usoara si printesa frumoasa, sanatoasa si norocoasa

roxa-boxa, bun venit din concediu....,mai mama draga, arati dementzial...ce vrei sa mai slabesti???

Pupici la toata gasca...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Delidana,eu am o problema cu rezultatele acelui concurs cu talia.cand afisezi rezultatele? sau cifrele alea in mov(parca) sunt rezultatele finale? intelegi ce zic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by miag

roxa-boxa, bun venit din concediu....,mai mama draga, arati dementzial...ce vrei sa mai slabesti???

uff, acum vreau s-ajung la alea 58 pe care le-am avut inainte de concediu dupa care promit sa trec la mentinere !!! jur!!!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,
Zuzulici in primul rand vreau sa ti zic ca te admir f mult, asa cu burta mare si tot ai timp sa scrii cate un cuvant bun pt fiecare , nu stiu ce cuvant sa gasesc la cat esti de dragutza , ....cred ca esti o mare comoara pt subiectul nostru.

Fetele na ca am calcat pe bec la meci , pizza si bere , macar era de aia cu 50%mai putine grasimi , nici nu vreau sa ma gandesc ce arata maine cantarul.

Ce sa va zic ....inepe meciul , va pup pe toate

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Multumesc, delidana, si pt tine o . Si eu sper, sper, ca speranta moare ultima. Am vazut ca tu ai slabit 9 kg anul trecut, mi se pare enorm. Cami mi-a tot zis sa vin aici cu voi, dar inca nu eram decisa ca TREBUIE sa ma mobilizez sa fac ceva.
Profit de faptul ca sotul are treaba cu meciul si fii-mea cu somnul si mai stau si eu pe DC linistita, nebatuta la cap de nimeni.
Ieri mi-am luat abonament la fitness dupa o pauza de 3 ani, sper sa vad o schimbare cat de mica intr-o luna-doua, ca altfel sigur o sa ma apuce lenea. Seara asta sunt decisa sa rezist eroic si sa nu mai mananc, am mancat o salata de cruditati pe la 6 si o sa mai beau un ceai mai tarziu. M-am apucat de baut ceai de coacaz negru, nu ma intrebati ce efecte are, ca habar n-am, dar am inteles ca e bun "la toate" si mai e si bun la gust neindulcit, deci 3 cani pe zi le rad. Am vazut totusi un efect diuretic, ceea ce ma bucura pt ca mai elimin din lichidele pe care le tot adun in corp, mai ales ca eu stau mult in picioare de cand cu pitica mea (are 1,8 ani si ma alearga toata ziua).
La mine marea problema e talia, am depus muuuult (niciodata nu am avut o talie prea subtire, dar dupa ce am nascut am constatat ca musculatura abdominala e varza si tesutul adipos infloritor), asa incat, ca si roxana, nu pot sa-mi gasesc haine potrivite cu restul corpului (dar cred ca suntem oarecum "pe invers", la mine talia e beleaua). Arat ca un pinguin daca pun un sacou pe mine
Trebuie sa-mi cumpar un cantar din ala electronic, ca sa-mi arate exact, ca al meu de acum e cam aiurea, il tot reglez eu de zor, dar el imi arata ce vrea el. Asa ca abia dupa aia o sa fiu exacta la raport. Pana atunci... cu erori.
Va pup pe toate si va urez un weekend excelent si cu spor la slabit.

PS stie cineva despre dieta pe puncte? Eu trebuie sa gasesc o dieta care sa mi se potriveasca si inca sunt in cautari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetele!

Si io-s am fost cu urechea la meci..am platit pana la urma sa prind si eu realitatea ca lumea, dar nu se vede excelent. In fine, macar s-a auzit Ma bucur ca a castigat Steaua!

Io azi am mancat asa:
- trei biscuiti
- risotto cu porumb si mazare
- un sandwich cu sunca si putina mayo
- un mar

Carmen, pupilici! Mare lucru n-am facut azi..am fost la munci (stii cum e la inceput..munca multa) apoi am "zburat" sa-mi iau puiul de la gradi. Am gasit-o in gradina, se dadea in leagan. Arata extenuata asa ca de cum am ajuns acasa a cerut sa mearga la "nani". Draga mamii! Tu cum te simti? Ce mai face Iustin? Tot asa cumintel este?

Zuzi
draga de tine..asa cum zice si Sigriduta cum ai tu grija de toata lumea! Hubby meu s-a descurcat destul de "bine" ieri..a si muncit in acelasi timp asa ca Lilly a facut cam tot ce-a vrut. Cand au venit sa ma ia m-a bufnit rasul cand am vazut-o pe Lilly tolanita in scaunul ei din masina..parul era valvoi, era incaltata cu papuceii de casa si era manjita de carioca pe maini. Da' erau amandoi tare fericiti! N-au petrecut niciodata o zi intreaga singurei. Tu cum te mai simti?

Ioana, esti ok? Tot busy?

Deliuta deci mai ai putin si vine sotul..ce fericita trebuie sa fii! Pupici!

Bun venit fetelor noi ( am auzit ca a mai venit o galateanca) si multa bafta la slabit!

Pupici la toata lumea!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Profit de faptul ca seful e ocupat cu meciul, asa ca intru in fuga sa va salut. Am o perioada destul de aglomerata si nu am mai intrat zilele astea.
Vreau sa fac o cura de dezintoxicare a organismului, am auzit ca ar fi eficace cea cu argila a lui Bocan. De luni vreau sa incep si incerc sa tin un regim doar cu cruditati in perioada asta.
Anemona Bine ai venit! Ma bucur ca te-ai hotarat sa te mobilizezi, ai venit unde trebuie ... fetele te vor ajuta cu siguranta! Pentru talie iti recomand automasajul la dus cu un burete aspru, pana cand ti se inroseste pielea, apoi cu crema anticelulitica ( eu folosesc de la L'Oreal ). Si 2 l de apa plata pe zi. In urma cu un an aveam burta mai mare decat sanii si paream cam prin luna 4 - 5 -a! Nu am crezut ca voi scapa vreodata de burta! si mult succes!
Zuzilici sunt ok, insa mi-a dat seful o gramada de sarcini ( munca de teren - are grija sa ma tina departe de calculator ) si nu am mai putut sa intru zilele astea. Tu ce faci, te mai duci la munca? In ritmul asta cred ca o sa te moseasca "seful"!
Crystina Da, intr-adevar abia astept sa plec in Canada ... mi s-a facut un dor de Vancouver! Ce mai face Lili, a terminat cu racelile?
Sigrid E imposibil sa nu slabesti cu regimul ales de tine, nu renunta ca se vor vedea si rezultatele! Adela ce mai face?
Delia Felicitari pt. masura 30 la blugi! Vad ca ai reinceput sa te duci regulat la sala, ti-a trecut spatele complet? Superba poza cu sarpele, sotul tau e un adevarat artist! Nu-ti este frica sa stai singurica?
Mephala cum te mai simti? Ar cam trebui sa fi scapat de perioada critica? Iustin ce mai face, si-a revenit cu piciorusul?
Tzuni Ti-ai facut rezervare la avion? Deplasari usoare! Superbe pozele de la mare, iar tu arati beton, cred ca ar trebui sa te muti la mentinere!
DianaR Ce mai faci? Ai aflat ce va fi bb 2?
Roxana Roxa-boxa frumoase poze de la schi, iar tu arati superb!
Miag Felicitari pt. ambitie! Parca ma vad pe mine anul trecut, simteam ca nimic nu ma poate opri pana cand nu-mi ating tinta!
Mik, Daria, EftimieC, Ioana, Carolinah, Nastad

Cami

Mergi la inceput