Nou stil de viatza (96)
Raspunsuri - Pagina 8
roxana1974 spune:
anemona, inteleg ca ceaiul ala e bun, dar nu recomadnd curele de ceai mai mult de 2 luni, in plus, plante plante dar au efect de medicamente...3 cani e mult, mai bine bea apa mai multa si bea doar 2 cani de ceai pe zi...in plus ceaiul matura din organism mineralele...
personal nu stiu dieta pe puncte, sa vedem ce zic restul gagicilor
bafta in continuare si noapte buna, eu pun jos acum ![]()
tuturor,
Roxa-boxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
mamescu spune:
Tinta de 60 sa fie!Dar cand trebuie dat raportul cel mai sigur?
Binecuvantata cu suflet pereche-Romi si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un semn pozitiv pe testele de sarcina.
Eftimie C. spune:
Buna dimineata.
Bine ai venit la noi Anemona.Sper ca ambitia ta sa fie molipsitoare si sa ma mobilizeze si pe mine (am o perioada mai, haotica)
Doina, mai da' ce harnicuta esti, ca o
.Spor la treburile casei si ai grija sa nu te obosesti prea tare.
Zuzilici,
raspunsul tau.Auzi la ea, "acritura"
.Tu?Care esti asa de dulcica si mamoasa 
Sigrid, eu am sarit berea aseara, dar pizza a fost delicioasa (facuta cu manutele mele).Of, cred ca iar nu trecem pragul.M-as bucura mult sa fie o
...dar ma tem de mai rau 
Eu chiar nu stiu ce sa mai mananc si cand ajung acasa pap numai interzise 
Simt ca trebuie sa ma mobilizez.Da cineva cu
?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Delidana spune:
Buna fetelor!
Voi modifica lista azi si voi trece si fetele noi. Anemona si Mamescu, raportul se da in fiecare luni dimineata. Cintarirea se face pe stomacul gol. Scrieti apoi aici la subiect si eu voi schimba datele in lista.
Anemona, du-te la fitness si nu te lasa chiar daca dupa o luna doua nu vezi schimbari majore. Mie mi-au trebuit vreo 5 luni ca sa vad diferentele si pina atunci aveam impresia ca ma duc degeaba dar nu m-am lasat. De la inceputul anului ma chinui sa scap de 2 kg amarite si nu reusesc, dar la haine am mai scazut cu o marime si e nemaipomenit cind gasesc haine dragute care imi vin, mai ales aici unde fetele sint atit de slabe!
Zuzilici, asa o fi cum zici tu. ![]()
Roxana, eu n-am postat nici o poza, Eftimie C se referea la un episod din filmul "Sex and The City" in care o tipa a descoperit in sifonier o pereche de blugi pe care nu-i mai purtase din "tinerete" si cind i-a probat a descoperit cu bucurie ca inca o mai cuprindeau, ba chiar ii statea bine in ei.
Miag, bine ai revenit! 
Ange, am uitat sa schimb si in lista, am crezut ca mesajul e de-ajuns dar ai dreptate, ar trebui sa se vada clar din lista. ![]()
Crystina, asa e, abia astept sa-mi vina sotul. 
Cami, la inceput mi-era frica seara dar din fericire am ciinii in curte si daca se apropie cineva de poarta imediat incep sa latre. Ei imi mai tin de urit, dragalasii mei.
Mi-a trecut spatele si acum pot merge la sala fara probleme. Saptamina asta n-am facut sport (probabil ca se compenseaza cu saptamina trecuta cind am exersat de 5 ori), nu prea ma simt bine cu stomacul, am facut carare la buda...
Eftimie C, ia mina de pe pizza ca scot
. Nu-i buna. ![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamica dulce spune:
buna dimineata dragelor!!!vad ca o duceti bine![]()
io nu mai pot de grasa si depresata,bolnava, pruncul tuseste si face numai figuri,miorlaie de ma dispera,certata cu consortul,cu nervii in boxa -si ma si ingras pe deasupra desi nu tin minte cand am calcat stramb ultima data.
Imi vine sa ma impusc,sau sa ma duc pe o insula pustie,fara barbat,copchil,diete,numa sa sa-mi cante kuku,zau asa!![]()
Si a naibii de prag de 80 nu pot sa-l iau decat daca-mi tai o bucata de tzatza probabil,altfel nu mai am nici o idee ce sa fac.Tin regim de viata sanatos,,fara abateri-cam ca sigridutza, si ma ingras dom.le,am crezut ca sparg cantarul mai inainte cand a aratat 81.300 ,de la 80 marti.Si eu cica ma urcai pe cantar sa.-mi ridic moralul...
E bataie de batjocura de-acum si am si o durere de cap de simt ca-mi crapa.
gata fetele,iertati-ma ca v-am stricat dimineata asta frumoasa cu iz de primavara.
va pup pe toate.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
szivarvany spune:
Buna dimineata !
MamicaDulce - 
de la mine si Giulia sa-ti treaca depresia ... nu mai fi suparici 

Tre` sa va zic ca in fiecare seara am rontait de punctele economisite din cerealele cu miere ale Giulie, in timp ce ea le dadea papusilor, io le mancam de`adevaratelea
Meniul meu pe azi: 2 covrigi mari de 8 p si 4 mere + 2 l apa, seara ... tanananaaa, paste cu ciperci de 8 p 
De restu`, voi rontai cereale ca nu ma pot abtine, simt nevoia de dulce 
Pupici la gasca si un we fain sa aveti ! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Eftimie C. spune:
Mamica dulce si cantarul meu arata aseara 81,5kg si zilele trecute era 80, ba chiar 100grame mai putin de 80
Si ma doare si pe mine capul. cu tot cu cafea bauta si...mi-e somn...si mi-e foame...si mi-e frig...si mi-e lene....
Oare se aseaza depresia peste categoria grea
?
Mamicute-burticute fericite ca pot manca orice, oricand, oricum 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by miag
Seara buna, natiune!!!!!
Zuzilicea, nastere usoara si printesa frumoasa, sanatoasa si norocoasa
Pupici la toata gasca...
Mia, mami deROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
up] Saru'mana si bine-ai revenit.
Ei acum a venit si primavara te mai apuci de alergat? Sau inca o mai astepti pe Tzuni? Daca te uiti la pozele ei am impresia ca astepti degeaba. Zuzilici
si Isabella Mariahttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Zuzilici spune:
Ancuta lasa ca nu-i
atat de negru si-o sa iasa soarele si pe strada ta.
Daca treci de pragul psihologic o sa vezi ca fizicul il urmeaza. La cutiuta cu minuni sta slavarea noastra. Respira adanc, impacate cu soata, pupicesteti si alintati copchilul chiar daca-i marait si nu merita si incerca sa faci ceva extraordinat pentru tine. Fa-ti o masca de fata, o baie lunga si relaxanta, ce-ti place tie si nu implica macare sau beutura. Trateaza-te ca o printesa chiar daca tu esti printesa, tu esti scalva si apoi daca tot nu trece 'depresiunea' cu binisorul mai vedem noi ce-i de facut. Dar incearca sa-mi urmezi sfatul. Stiu ca poate ti se pare imposibil sa faci una, doua chestii din ce-am scris eu (ca deh! si eu tot leoaica is) dar fie si-un lup mancat de oaie.
Astept sa ne scrii c-ai trecut de pasa proasta si esti cu zambetul pe buze dinou.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
cookie spune:
Offff, Mamicadulce, cred ca toate trecem prin perioade dintr-astea...insa trec, si iese soarele 
Nu mai fi suparata, acum toate ti se par negre, cu atatea probleme pe cap, dar ai sa vezi, in curand schimbi prefixul, se face bine-bine puiul si tu ai sa fii fericita! 
Si lasa bre, tzatza in pace, ce-ai cu ea? ![]()
Delidana, m-ai facut fericita! bine ca mi-ai pus poza de
si nu poza adevarata, ca n-as mai fi fost asa de incantata!
si
de la mine!

ROLAND (18 Noiembrie 2004)