Nou stil de viatza (96)
Raspunsuri - Pagina 5
ange spune:
Delidana,nu cred ca incurc.
mango are coaja galbuie,portocalie ceva de genul asta si avogado e verde.Zic bine?
Stiu ca mango am incercat odata dar chiar ca nu-mi place...
mamescu,bun venit1
lacri,felicitari pt cele 57 kg.
danat spune:
Mik si Sigrid sanatate puiutilor vostri!!!
Tzuni si Roxi eu nu pricep ce ocupati voi locurile acilea dejaba?!
Nu mi-o luati in nume de rau, glumesc, doar vroiam sa subliniez ce au zis si fetele, ca aratati be-ton!
Eu ma tin 99% de regim, am scazut un kg, nu pot sa cred....
Azi a fost singura zi in care am calcat strimb rau de tot, am bagat vreo 5 fornetti, fiindca am fost la spital ca s-a nascut finutul meu nr 2 (mai am unul) si nu am avut ce sa pap altceva. Si simteam dupa 6 ore pe holuri ca ma scurg....
Bice va rog! ![]()
Dar m-am tinut in restul zilei de regim, am papat seara o salata verde cu somon fume.
Deja pt maine am pregatit "pachetelul" pt servici am facut pt prinz o amestecatura genul: un strat dovlecei la gratar , un strat brinzica de vaci si un strat ou fiert. Totul se repeta de 2 ori.
La regim in loc de dovlecei zicea sa pap rosii, dar zau ca nu pot inghiti rosii cu br de vaci...
Cam atit deocamdata!
Pupe de la nasha! ![]()
P.S. Am uneori senzatia, fara suparare, ca vorbesc singura....nu sunt genul care vreau sa fiu bagata in seama la fiecare postare, dar chiar ma simt putin pe dinafara....e drept ca si eu ma obisnuiesc cu voi, sunteti demult in gasca, dar daca deranjez, va rog sa-mi spuneti!
Deocamdata va pup si spor la slabeala!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
sigrid26 spune:
DanaT nu vb singura , eu una te citesc cu mare interes , am citit ca nu prea mai dai jos ....da ce sfat sa ti dau eu tie cand io ma ingras mancand salata verde cu file de peste , zic sa avem rabdare si sa ne bucuram pt fiecare 100gr ca este in minus si nu in plus.
Hai nu fi suparici ca te 
Mamica de printesa
de 4 anisori
roxana1974 spune:
gagici!
tre' sa va marturisesc ca dupa cateva ture de aprecieri (de la voi) mi-au crescut ficatzii si rarunchii, pret de 3 minute si mai-mai ca ma hotarasem sa trec pe mentzinere...dupa care citii din greseala o apreciere adresata roxanei alias roxanicea
...m-am umflat bine in pene dupa care m-am prins de schema si mi-am revenit...pozele in general sunt alese pe spranceana, in haine si pozitii care ne avantajeaza ... asa si la mine... e drept ca la fatza si la coaste arat ca un schelet, insa sunt un schelet cu
mare
si de-asta am io piticul ala "pe greier" sa ajung la 57, unde "ala miku" e cat de cat rezonabil... de celulita si aripioare nici nu ma pomenesc ca ma apuca depresia. In consecinta o sa raman in zona mult si bine, mai ales ca trec printr-o perioada destul de naspa, din multe puncte de verede si citind aici imi prinde bine, iar voi toate sunteti niste scumpe!!!
Tzuni, chiar esti o fata foarte frumoasa, abia astept sa te vad in realitate, nu numai din pozne ![]()
roxanicea, cu tine musai sa ma intalnesc, ar fi si pacat sa nu profitam, mai ales ca de 1 iunie se vehiculeaza ideea intalnirilor tematice DC, poate cine stie, o punem de o intalneala DC in Cluj, ca noi avem deja experientza ![]()
tuturor, cu dedicatie speciala burticilor si sefelor de trib
se stiu ele ![]()
Roxa-boxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
Delidana spune:
Hai mai Roxa-boxa ca eu n-am glumit cind am zis ca ar trebui sa treci la mentinere.
Asa sint si eu, de la mijloc in sus e foarte bine (chiar mi se vad coastele) insa de la buric in jos ...
mor de ciuda .... parca am doua jumtatati de corp diferite, asa de mare e diferenta.
Danat, stai linistita ca nu incurci pe nimeni. Asa am fost si noi la inceput, si mie mi se parea ca sint in plus si ca deranjez pe toata lumea, iar acum...
Intra mai des daca poti si ai sa vezi ca incet-incet se va topi gheata. ![]()
pentru kg in minus. 
Ange, dupa cum am zis sint multe feluri de mango, nici mie nu imi plac toate.....poate ai nimerit tu unul mai nasol...incearca-l pe cel de culoare galben-galben si sa nu fie tare ca betonul la pipait.
Fetelor, azi dimineata m-am urcat si eu pe cintar si cit pe ce sa nu-mi cred ochilor.
Dar mi-e teama ca e doar temporar pentru ca in ultima vreme am cam facut carare la "vecinu Costica", nu stiu din ce cauza.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamescu spune:
Salutare,din nou!Multumesc pt primire!Eu am un bb de 2,4 ani si astept sa coboare in burtica si al 2 lea.Asa ca,pana sa vad pozitiv pe teste(2/luna),incerc sa mai dau jos.Dupa prima sarcina am avut 84kg,acum am 77,cu toate ca ,ajunsesem la 71,5(dar nu rezist psihic stresului emotional,asa ca mananc,mananc,mananc.....).Eu sunt vegetariana si prefer regimurile disociate,dar nu prea as avea voie acum.Tinta mea e cea din tineretea mica(acum am 29 ani).adica:48-50kg,dar e foarte departe,asa ca,final hhotarat:am 77kg,165cm si voi ajunge(amagire dulce!)dupa a 2a nastere la 60kg.
P.S. vreau un impuls grosolan pentru un nou stil de viata!
Binecuvantata cu suflet pereche-Romi si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un semn pozitiv pe testele de sarcina.
cookie spune:
'Neata!
Astept si eu bice pe spinare...ca ieri am papat o bucatica mic-mica de tort(nici nu m-am obosit sa vad cate puncte ar avea
) Am fost la aniversarea nepotelei mele, la un loc de joaca foarte fain pentru copii...si...asta e, nu m-am eschivat!
Treaba e ca ziua ei de-adevaratelea e abia maine...si urmeaza sarbatoarea in famelie...cu muuuuulte bunatati! Mai bine imi pastrati bicele pentru poimaine, ca sigur o sa ma spurc! 
Mamescu, iuhuuuuu!Galateanca de-a mea! 
PS Pot sa zic ca-s taaaare mandra de mandra de locul II pe podiumul concursului cu talia, dar, dupa cum se vede, mai am mult pana la
Imi zice lumea totusi ca am slabit, si asta ma face sa-mi creasca inima cat un cozonac!
nastad spune:
quote:
Originally posted by danat
Mik si Sigrid sanatate puiutilor vostri!!!
P.S. Am uneori senzatia, fara suparare, ca vorbesc singura....nu sunt genul care vreau sa fiu bagata in seama la fiecare postare, dar chiar ma simt putin pe dinafara....e drept ca si eu ma obisnuiesc cu voi, sunteti demult in gasca, dar daca deranjez, va rog sa-mi spuneti!
Deocamdata va pup si spor la slabeala!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Danamama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Nu vorbesti singura, sunt sigura ca fetele citesc tot dar e mai greu cu raspunsul.
Eu citesc dar cand ma hotarasc sa raspund ...intervine ceva si trebuie sa inchid calculatorul.
Nu te supara

Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Danat - 

Io ma simt bine fetili, multumiri WW-ului si bine-nteles voua tuturor ! 
Sanatate multa bolnaviorilor si pupici la gasca !
Meniul meu : iaurt cu covrig de 8 p, seara ciupercute cu paste ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
mamica dulce spune:
Buna dimineata si pupici la fete!!!!!

Da' greu mi-a fost fara internet fix 3 saptamani,prea mi-a fost dor de voi
Noroc cu prietena mea sigridutza ca m-a tinut la curent,asa ca am tras tare, cu dieta si am rezultate bune,se cunoaste bine!!O sa pun zilele astea niste poze,de cum am fost si ce-am ajuns![]()
Acum insa sunt bolnava rau de tot,infectie in gat,antibiotice,febra mare,sper sa-mi treaca odata ca e groaznic!Plus copilul sare dintr-o boala in alta-ceea ce cred ca m-a terminat psihic si de asta m-am imbolnavit si eu in halul asta.
Deci luni aveam 80.500,ieri fix 80! (a draku' n-a vrut 79.900 sa ma vad si eu scoasa din pragul asta) si azi-azi=?????? sa va spun sau sa ma impusc? 80.800 -asta ca am inceput antibioticul si a trebuit sa ma chinui sa inghit cate ceva,putin si consistent.
ok fetele,ma duc sa mai bantui putin pe subiect sa vad ce s-a mai intamplat,va pup cu drag pe toate, pe burtici de doua ori
anca
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.