Nou stil de viatza (96)
Raspunsuri - Pagina 4
Delidana spune:
Sa postez si eu meniul:
MD: 1 banana, 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu piept de pui, salata
C: tofu prajit, 2 imbucaturi de piine, salata, o bomboana de ciocolata. Pur si simplu simteam ca lesin daca nu maninc ceva dulce.
Astept bicele...
Intre mese: 2 mere, suc de mango si banana.
Ah, si luni mi se intoarce sotul. ![]()
V-am pupat.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ange spune:
Delidana,ce e ala "tofu"?
si cum mananci tu mango? asa pur si simplu proaspat sau il faci suc si-l amesteci cu alte fructe?
mie una mi se pare oribil gustul fructului asta!!
roxanicea spune:
quote:
Roxi, m-am uitat la pozele tale.Acum stiu ca nu ai ce sa cauti in listuta noastra, poate la categoria Prieteni/Sustinatori...Arati suuuupeer!
multumesc...............dar nu arata asa super! sunteti dragutze..dar chiar nu e asa.mi-a inflorit celulita si m-am latzit atre in solduri (specific: nu am nascut,nu am copii).am niste aripioare...de mai mare jena! multumesc pt complimente.
cand imi da si mie tarcoale ambiztia , ma bag si eu intre voi si in lista cu voi.
pana atunci...va sustin si va citesc. sunt aici!
am vazut-o pe tzuni. e slabutza ....ce cauta ea la topicul asta? si am mai vazut vreo 2-3 dintre voi care suntetzi f bine! nu fiti modeste, va rog!
pupici tuturor si multa vointza in continuare!

roxi
foto
crystina spune:
Buna fetelor!
Io-s la munca..mai am putin si plec acasa si de-abia astept sa-mi vad iepurina care a stat acasa cu sotul azi.
Astazi am mancat:
- o bara de cereale
- o turta calda cu stafide
- cartofi si morcovi la cuptor cu salata de rosii si castraveti
- seara: nu stiu
Salut pe toata lumea si mai vorbim maine. Pupici!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
Ange, tofu e brinza de soia.
Mie imi place foarte mult mango, in special cel galben care e si dulce. Sint mai multe tipuri, printre care si cel verde care este acru de-ti face gura punga de parca maninci lamiie. Mie imi place proaspat dar citeodata cind e mai "trecut" il bag la blender si il fac suc. Tu nu cumva te gindesti la avocado?
Roxanicea, care celulita si aripioare ca in poze arati superb, in special rochita aceea maro e tare draguta! 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by lacri
m-am cantarit!
am 57 kg.....sunt asa bucuroasaimi da incredere sa continui.si putere
va pup.
azi am umblat toata ziua si am reusit la 12:30 am mancat cereale cu lapte si apoi am plecat si pe la 5 si ceva am baut niste ice tea nu f mult si atat mi-a taiat pofta de mancare si la 22 am mancat 1 mar si jumatate.
adevarul e ca ma uflu cu apa si nu-mi mai este foame
dar nu beau mai mult de 2 l pe zi dar cred ca este de ajuns pt mine.
si nu ma infometez dar pur si simplu nu am pofta de mancare,imi vine de multe ori chef de rontait cate ceva,asta-mi lipseste cumplit.inainte tot timpul rontaiam cate ceva trebuia sa molfai cate ceva ba bomboane ,ba ciocolata ,biscuiti,covrigei.....de asta imi este dor ..
va pup si va multumesc pt ca voi m-ati incarcat cu puterea asta,niciodata cand ma apucam chipurile nu puteam sa tin macar pana in seara ,nu rezistam.
nu mai zic ca sambata am fost la mama si era 9 seara ,a venit tata de la tara de la bunici cu smantana si branza si oute....si a facut mamaliga ...vai ma topeam dar am rezistat nu am mancat .imi crestea inima.niciodata nu am rezistat sa nu mananc la mama mai ales ca ne punem toti la masa si cu frate meu si care mai de care mananca mai cu pofta.
daca am trecut acel hop inseamna ca nimic nu poate sa mai atraga(acum ma incurajez singurica)
noapte buna!
Fabian si mami Lacramioara
Felicitari!

Si eu simt lipsa covrigeilor ,biscuiteilor s.a.m.d. dar cand ma uit la cantar imi trece si simt ca merita efortul.Sper sa mai dau vreo 10 kg. jos, sa vedem cum.
botez
copiii mei iubitipoze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
mephala30 spune:
Felicitari fetelor care au scazut in cm! Nu conteaza cat, conteaza ca s-au dus...
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by mamescu
Buna,fetelor!sunt noua aici,citindu-va,bineinteles de cateva zile.Asa ca,ma inscriu si eu,dar daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi,va-s fi recunoscatoare.Astept sa raman insarcinata din nou,asa ca pot sa-mi permit o scurta dieta(as vrea severa,caci sunt f mare)
.Datele mele:165cm,77kg.
Binecuvantata cu suflet pereche-Romi si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,astept un semn pozitiv pe testele de sarcina.
Bine ai venit pe
si in grupul nostru.Nu shtiu daca este ok sa tii un regim sever avand in vedere ca vrei sa faci un bebe,cred ca ar fi indicat ceva mai ushor dar...tu decizi.

botez
Cristina , mamica de
Craciunita
) si piticut
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by nastad
Buna dragelor!
Am vazut tarziu ca Deli a deschis subiect nou
Sunt obosita , ma culc dupa 12 noaptea si ma trezesc la 6.30 dar sunt multzumita ca Oana s-a acomodat la gradi.Nu plange dupa noi, e cea mai mica din grupa si totzi copii o protejeaza.
ZUZILICI despre vergeturi nu stiu ce sa spun , n-am avut cu Oana si vad ca nici acum nu am, oricum unge-te ca poate dispar dupa nastere.
Multzumesc pentru urari!
Cristina, multa sanatate piticutzei!
Vape toate!
Trebuie sa mai termin din treburi ca dupa aia vreo 2 ore sunt pe drumuri, sa o duc pe Oana acasa.
Doinasi
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Am vazut si eu pozele cu piticuta ta este taaare frumushica
si am vazut si burtica lu' mami.
botez
Cristina , mamica de
Craciunita
) si piticut
zfcristina spune:
Mik Sanatate muuulta la piticuta si un
Sigrid26Si piticutei tale muuulta sanatate si un
Cam multi piticuti bolnavicioshi...oooofff
Pupici muulti la toate fetele si la toate burticutele.

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
) si piticut

, poate la categoria Prieteni/Sustinatori...Arati suuuupeer!
.Datele mele:165cm,77kg.
si
Oana(03.04.2003)