Nou stil de viatza (96)
Raspunsuri - Pagina 3
Mik spune:
Buna dimineata, dragelor, dragutelor !
Eu am fost ocupata rau luni si marti. Azi e zi de stat acasa.
Doina, as zice ca piciorele e mai normal sa se umfle (evita sa maninci sarat si tine picioarele cumva la orizontala cind esti la birou), insa nu e normal sa se intareasca burtica ! Eu vorbesc cit se poate de serios, am avut chestia asta cu ultimii doi, nu vreau sa te sperii, insa mi-am luat fuga-fuga concediu.
si mare grija de tine.
Zuzilici
, bine faci ca nu grabesti cu Isabella. Las-o inca un pic, sa se faca si mai frumoasa. Copii care vin tirziu sunt foarte reusiti ! (si mamosi).
Tzuni, ai o masina faina ! Servici usor pentru perioada urmatoare.
Roxana, excelente poze !
Eu am avut pe cea mica bolnava (otita si bronsita), acum e pe cale de vindecare. In rest, toate bune.
Meniul de azi :
- 2 felii minuscule de piine prajita si dulceata. O cafea mare
- boudin (o varietate de cirnat cu singe, maim ! ) cu salate de castraveti si ceapa verde. un iaurt
- salata de cruditati cu un ou tare sau ochi. fruct.
(la prinz si seara o felie de piine neagra).
Va pup pe toate in grup.
Mik.
sigrid26 spune:
Neatza la gagici,
Acum am venit de la doctor , a racit Adela , are un pic de febra dar tuseste de parca e toba sparta , treaba e ca abia ne am inteles cu doctorul care nu vb engleza , intr un final am plecat cu reteta de paracetamol si sirop de tuse.
Mamagiuliei nici io nu stiu cum nu cad cu capul in frigider , de luni pana azi m am ingrasat un kg mancand doar file de peste cu salata si fructe , mai am un pic si chiar inebunesc , cred ca tre sa tin post negru sa mai dau 100gr , offfffffffffffffffff!!!!
Nu stiu ce sa va mai zic fetele , va pup pe toate si mai scriu mai tarziu,
pupici
Mamica de printesa
de 4 anisori
Eftimie C. spune:

Tzuni, mi-ai facut un dor de mare...desi de obicei prefer muntele.Tu arati super, cu si fara 
Roxi, m-am uitat la pozele tale.Acum stiu ca nu ai ce sa cauti in listuta noastra
, poate la categoria Prieteni/Sustinatori...Arati suuuupeer!
Lacri,
Imi place optimismul tau.
Mamescu, bine ai venit.Ce sa-ti urez?Spor la lupta cu kg
sau spor la bb
?
Nastad, pup burtica si pe Oniza-gradinita.Ma bucur pentru ca s-a adaptat si e iubita de colegi.
Fetele -slabutele,
pe obrajori.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Zuzilici spune:
'Neata gagici!
Carmen cred ca nici n-am sa nasc pana nu pui pozele ... asa ca te rog, grabeste-te, incet.
Cat despre munca, nu da cu rosii, dar inca o mai practic.
Cred ca o sa ma moseasca sefu' daca nu-mi bag mintile in cap.
Dar zau ca mi-e cat de cat bine si ma gandesc ca daca sunt activa cu-ale mele mai sta si Isabella cuminte si-si vede de-ale ei. ![]()
Doina sper deosebire de tine eu mai am cate-o trezire pe la 2 noapte si dimineata de pe la 5:30 sunt in picioare. Cu nasterea insa ar fi doar 2 variante ... la servici sau la cumparaturi.
Ai mare grija de tine.
Felicitari Oanei ca s-a inavatat la gradinita asa de repede. 
Sigrid sanatate multa Adelei si sa speram ca n-o sa clachezi sub presiune. 
Daria de-acum esti pe baricade, nu? 
Mik o zi superba alaturi de cei mici iti doresc. 
Tzuni succces in deplasari si sa speram ca o sa ai timp macar sa ne spui
.
Lacri felicitari pentru performanta ta ... daca o tii tot asa pana vine sezonul estival ai sa treci la mentinere. Dar mi se pare ca mananci cam putin. Ai grija sa nu se intoarca impotriva ta "lipsa asta de apetit" . 
Fetele v-am
acum si bafta multa tuturor in ceea ce v-ati propus pe ziua de azi.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
copilutzu spune:
Maaammmaaa lu' Onitzaaaaaaaa....vrei sa te bat la curuleashca????Pune-i iubito aspiratorul lui Tzutzu in bratze
si cat se mai odihneste...da-i ceva meditatii in bucatarie...
.
Iar matalica.....fugutza la patuleashca...la nanu ca sa nu superi puiu mic.
Ca....daca vin io pe la voi va bat pe amandoi la curuleashca (
-scuze...
.)
Pup Onitza, mama, tata mamaie si tataie lu' Onitza .
Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!
copilutz'
Delidana spune:
Buna dragelor
Lacri,
pentru atitudine! Cred ca n-ar strica sa maninci mai consistent totusi, nu de alta dar peste citeva zile cind te va lovi foamea n-o sa fie prea bine. Organismul isi ia revansa...
Roxanicea, stii cum se zice, "pofta vine mincind" (sau poate n-ar trebui sa zic asta?
). Poate ca vine ambitia si la tine daca ni te alaturi. Daca nu, poti sa ne mai scrii cind vrei, esti binevenita oricind. 
Mamescu, bine ai venit!
Ca sa te trec in lista am nevoie de "tinta", adica sa-mi spui la cite kg ai vrea sa ajungi. Mult succes!
Si acum....
, momentul asteptat cu nerabdare de Ange....
si nu numai...
...rezultatul concursului "O talie mai subtire"! Deci,
pentru Tzuni, care a slabit 5 cm! Cookie o urmeaza indeaproape cu 4 cm! 
Felicitari tuturor fetelor care au participat si astept doritoarele sa se inscrie la noul concurs care va incepe de luni, 10 Aprilie.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
nastad spune:
quote:
Originally posted by oLoquote:
Oricum am 3 variante: nasc in fatza aragazului, nasc cu aspiratorul in brate sau nasc la serviciu... nu am nici o sansa sa ma potolesc.
Gluma-i gluma, dar ai grija sa nu se adevereasca! Ai citit nasterea lui Anaïs a mea?
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
Am citit, m-a impresionat foarte tare!
pentru curaj!Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by Mik
Doina, as zice ca piciorele e mai normal sa se umfle (evita sa maninci sarat si tine picioarele cumva la orizontala cind esti la birou), insa nu e normal sa se intareasca burtica ! Eu vorbesc cit se poate de serios, am avut chestia asta cu ultimii doi, nu vreau sa te sperii, insa mi-am luat fuga-fuga concediu.si mare grija de tine.
Mik.
Multzumesc mult pentru grija!

Incerc sa ma mai potolesc , n-am nici un gand sa nasc acum

Doina
si
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Neatza la gagici,
Acum am venit de la doctor , a racit Adela , are un pic de febra dar tuseste de parca e toba sparta , treaba e ca abia ne am inteles cu doctorul care nu vb engleza , intr un final am plecat cu reteta de paracetamol si sirop de tuse.
Multa sanatate si
!Doina
si
nastad spune:
quote:
Originally posted by copilutzu
Maaammmaaa lu' Onitzaaaaaaaa....vrei sa te bat la curuleashca????Pune-i iubito aspiratorul lui Tzutzu in bratzesi cat se mai odihneste...da-i ceva meditatii in bucatarie...
.
Iar matalica.....fugutza la patuleashca...la nanu ca sa nu superi puiu mic.
Ca....daca vin io pe la voi va bat pe amandoi la curuleashca (-scuze...
.)
Pup Onitza, mama, tata mamaie si tataie lu' Onitza .
Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!
copilutz'
N-am ce sa zic de tzutzu ca ma ajuta saracu`, dar vine foarte tarziu si pe mine ma apuca nervii cand vad frigiderul gol, mizerie si rufe murdare. Ieri mi-a luat aspirator nou, mai mic decat cel pe care il aveam ca nici nu mai puteam sa-l scot din camara(era foarte greu).
Ma tot ameninti ca vii pe la noi si....asa ca nu te cred!
Doina
si