Vile Triumf-experiente

Vile Triumf-experiente | Autor: eve44

Link direct la acest mesaj

Buna!
M-ar interesa mult opiniile voastre legate de vilele pe care le construiesc cei de la Triumf.
Din experientele voastre poate reusim sa ne formam o impresie despre acest gen de case "la cheie".
Merita ,nu merita o astfel de investitie.
Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu sunt posesoarea uneia...da mai am ceva pana ma mut asa ca astept impresii de la cei care au facut pasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Si eu as fi vrut sa iau o casuta la 105000E (fara finisaje) dar nu ma prea incanta locatia: Ana Aslan. Nici Sisesti nu-mi suradea dar asta parca e departe tare. Cum ati contractat (modalitatea de plata)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Sotul meu a vazut ambele zone si este ff incintat.
Cele de la Sisesti se pare ca au o suprafata mai mare.
La Otopeni au teren ceva mai putin .
Ca modalitate de plata se pare ca va fi creditul ipotecar.
La ambele zone vilele sunt fara finisaje.
Mai astept raspunsuri de la voi.
Eve

Mergi la inceput

noi suntem in 2 cocosi si am folosit creditul ipotecar.Casa e micuta dar din faza in care e pana la mutat mai e cale lunga...105000 care e aia? oricum cartierul arata fain si terenurile sunt ok, mai mari ca in ana aslan. Mie si ana aslan mi se pare ok dar cred ca nu au cadastru pe fiecare casa si e greu cu creditul ipotecar

Mergi la inceput

La Ana Aslan pretul este de 120.000E fara finisaje.
Partea proasta este ca o sa fie mult zgomot de la avioane.
Chiar agentul de la Triumf a inceput sa zimbeasca in momentul in care in zona se afla un avion.
Nu stiu nimic de cadastru dar pot sa ma interesez.
Cele de la doi Cocosi erau superbe dar s-au vindut toate .
Mai revin cu alte informatii.
Eve

Mergi la inceput

si la 2 cocosi trec avioane...nu stiu de unde le scot ca nu e chiar ruta clasica dar trec destule. In plus sunt o multime de elicoptere care survoleaza zona.
Oricum casele din ana aslan din cate stiu au in plus placa la etaj dar au in minus ceva teren...in rest nu cred ca sunt nici mai bune nici mai proaste ca la alte firme

Mergi la inceput

Nu stiu daca pretul asta de 120.000 este pretul final sau trebuiesc platite separat utilitatile.
Voi cum ati procedat?
Eve

Mergi la inceput

La baie de ex nu au faianta si nici obiectele sanitare .
In schimb camerele au un strat de vinarom ,dar pe jos nu e pus nimic.
Eve

Mergi la inceput

Da ,e corect asa .Si noi ne-am gindit,dar din pacate sunt fffffffffff scumpe terenurile in Bucuresti .
Nu putem sa ne indepartam foatre mult de oras ,copiii sunt inca mici si nu se poate .
Nu stiu ,sunt tare dezorientata ,tot mai caut variante .
Se pare ca tot mai avantajos este sa iei terenul cu tot cu casa,altfel...........
Eve

Mergi la inceput

nu am idee cat te costa finisajele dar 50 k e mult totusi. Are geamuri, are centrala, caloorifere, electricitate si canalizare. Depinde de ce vrei sa faci acum. Ce vila e 120000 ? ORicum si triumful creste pretul dupa rosiile din piata care sunt corelate cu dolarul si barilul de titei. Oricum e o investitie buna. In 2 cocosi vindea cineva o vila cu 300000 , fara super imbunatatiri

Mergi la inceput