ati facut exercitii fizice pt gravidutze in timpul sarcinii? credeti ca v-a ajutat sa duceti sarcina mai usor sau sa nasteti mai usor?
Nu am facut exercitii dar am mers mult pe jos, asta cred ca aujuta mai mult.
Sarcina usoara!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
mira_m merci, sper sa fie usoara cand va fi. deocamdata "proiectul" e in lucru si pana se va finaliza ma informez.![]()
am facut exercitii fizice, de la 7 luni am facut inot de 3 ori pe saptamana , am mers mult pe jos si m-am simtit bine cu toate ca am luat 24 de kg in timpul sarcinii in prima saptamana dupa ce am nascut prin cezariana
am slabit 14 kg.
deci am intrat in spital cu 86 kg si am iesit dupa o saptamana cu 73kg.
iar la 2 luni dupa cezariana m-am reapucat de sport
daca ai facut sport inainte de a ramane insarcinata e bine sa faci exercitii si in timpul sarcinii daca nu te simti rau.daca nu esti obisnuita cu efortul fizic mai bine fa plimbari lungi zilnic si lasa exercitiile dupa ce nasti.
viorica
Nu am facut exercitii fizice, decat plimbari foaarte lungi. 
NUNTA NOASTRA
POZICI
Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)
Asa si eu n-am facut exerciti si nici nu m-am prea omorat cu mersu pe jos si vreu sa zic ca m-am super chinuit...dar nu toate femeile sunt la fel....unele nasc mai greu iar altel mai usor...depinde de la o femeie la alta.
Nastere cat mai usoara si un bebelus sanatos.

Georgy & Roberto-Akira 
Incearca totusi sa mergi ffff mult pe jos...subscriu plimbari fff lungi.![]()
Bafta!!!
Georgy & Roberto-Akira 
Pai eu faceam ceva sport inainte de a ramane insarcinata.
Apoi,la 2 sapt. de sarcina am facut escalada,la 2-3 luni de sarcina am mers cu bicicleta,20km.
In fiecare zi cu exceptia duminicii,mergeam 8 km,mers vioi, nu plimbare.Asta pana in luna a 7-a cand m-au pus la pat ca nu crestea copilul cica(el era bine mersi,dar am aflat apoi).
In luna a 8-a aveam chef sa merg cu bicicleta,deci la 37 de sapt. am mers cu bicicleta....si multe plimbari,asa cum zic fetele.
Tu sa nu faci ca mine,fa dupa conditia ta fizica,inotul este bun pt. femeile insarcinate si chiar si yoga.
http://community.webshots.com/user/delphinoi