Diferenta mare de varsta intre parteneri
Raspunsuri - Pagina 5

oana1177 spune:
Buna!
Ma numesc Oana si n-am mai fost demult "pe aici", imi cer scuze :((
Sunt casatorita de un an cu un barbat mai mare cu 19ani decat mine. Nu face sport si desi are 46ani are pielea intinsa; insa nu cred ca asta este important, ci comportamentul lui fata de mine. Nu l-am simtit niciodata ca pe un tata (desi putea sa-mi fie) ci ca pe un sot.
Am parasit tot in Romania pt el: familie, serviciu - insa, acum am un TOT imens: dragoste, intelegere, respect.
Uneori ne este f greu (financiar vorbind), insa ne luam in brate si speram ca maine va fi bine. Probabil ca "binele" incepe sa apara: eu mi-am gasit de lucru, iar la el mai creste putin clientela (este dentist si de curand si-a deschis propriul cab intr-un oras nou; aici nu-ti poti face publicitate, deci... e dificil cu raspanditul zvonului)
Ne dorim foarte mult un copil insa ne e teama: daca maine nu avem ce sa-i oferim?? dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate vom avea un ingeras (mai trebuie sa asteptam din pacate, abia mi-am gasit job-ul :((
E adevarat ca multa lume a considerat ca m-am casatorit din interes insa, m-am casatorit pt ca am simtit ca e jumatatea, este minunat!!!
Cine e mai matur dintre noi??? e greu de spus, ne completam; iar legat de preocupari... suntem pe aceeasi lungime de unda, asta cred ca tine de educatie si mediul din care provii, nicidecum de varsta.
Concluzia.... fiecare alege cum ii place si cum crede de cuviinta insa mi se pare complet deplasat sa "judeci" pe cineva pt ca tu ai un sot apropiat de varsta si asta trebuie sa fie "normalul".
Oana

laura_dimitris spune:
"Citesc si nu pot sa cred ca exista persoane care ii desconsidera pe alti oameni pe criterul diferentei de virsta."....
Doamne, Dumnezeule.... nu am desconsiderat vreodata pe cineva din aceasta cauza! In paranteza fie spus,cu 1, 2 exceptii care nu-mi vin in minte, nu desconsider niciodata pe nimeni. Din contra.
Asa cum am mai sus, nu am zis ca este bine sau rau, ca este normal sau anormal.
Asa cum s-a mai spus, o diferenta mai mare de varsta, naste mai multe probleme,poate altele decat intr-o relatie cu o diferenta mai mica.
Toata admiratia pentru cei care nu le-au avut - astfel de probleme. Toata admiratia pentru cei care le-au depasit!!!
Problema cea mai mare intr-o astfel de relatie mi se pare aceea in situatia in care barbatul/femeia mai in varsta nu vor copii. Fie ca au deja, fie ca - din motivele lor! - nu-si doresc pur si simplu.
Pentru relatiile/casniciile in care a aparut o minune de copil....mi se pare ca deja nu-si au rostul celelalte probleme sau... se rezolva oricum!!
Iar partenerii mai in varsta, pentru minunea de copil, isi doresc si au, implicit, o viata cat mai lunga alaturi de copilas.
Unele fete au spus doar ca ele nu si-ar alege un partener mai in varsta.
Doar atat!
Vorba lui rufus, asta nu inseamna ca nu ar vrea sa aiba drept prieteni/apropiati un astfle de cuplu. Ceea ce inseamna, logic, ca nu sunt desconsiderati in nici un fel.
Sanatate, dragoste, fericire tuturor !!!!
Laura mama lui Dimitrakis

laura_dimitris spune:
revin ,
cele 1, 2 exceptii sunt in legatura cu alte subiecte decat cel dezbatut acum!!!!
Laura mama lui Dimitrakis

Mariana Cata spune:
cred ca as putea considera subiectul inchis...oricum am vazut mult mai multe postari pe un alt subiect "tatic la 50 de ani" care dezbat aceeasi problema...
Va multumesc pentru parerile voastre si pentru sinceritate!
Sa fiti iubite!!!!