Diferenta mare de varsta intre parteneri

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Jocelyn si April eu va inteleg perfect.
Si eu gandeam la fel, intr-o vreme, dar m-am indragostit iremediabil de o persoana mai in varsta decat tatal meu, si desi am testat aceasta dragoste mult timp, crezand ca am luat-o razna, pana la urma am decis ca asta e. El e sufletul mwu pereche, probabil, si n-are rost sa pierdem timpul.
Si implinim in curand 7 ani de relatie si totul e ok.
Incurcate sunt caile Domnului...

Sa fiti cu toate iubite!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana Cata spune:

Dupa cum era si firesc, parerile sunt impartite. Totusi, cineva afirma ca "de ce sa alegem pe cineva mai in varsta, cand sunt atatia barbati de aceeasi varsta prin preajma?" Dar ei sunt liberi? Sau daca sunt liberi nu cumva prefera si ei o femeie mai tanara? Ati intrat vreodata pe vreun site de "dating" sa vedeti care sunt preferintele celor de, sa zicem, 35-40 de ani?
Problema nu e de a alege...nu cred ca ne este la indemana sa avem in "portofoliul" personal citiva barbati pe care sa-i evaluam si apoi sa-l alegem pe cel care ne poate cara in spinare si are pielea mai fina si mai intinsa (no offence!)...voi nu credeti si in altfel de atractie? Nu credeti putin si in "asa a fost sa fie"?
Desigur ca un "batran" are tabieturi, dar oare nici una din noi nu are si ea, chiar daca avem 25, 30 sau 35 de ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by CORNELIAP33

Jocelyn si April eu va inteleg perfect.
Si eu gandeam la fel, intr-o vreme, dar m-am indragostit iremediabil de o persoana mai in varsta decat tatal meu, si desi am testat aceasta dragoste mult timp, crezand ca am luat-o razna, pana la urma am decis ca asta e. El e sufletul mwu pereche, probabil, si n-are rost sa pierdem timpul.
Si implinim in curand 7 ani de relatie si totul e ok.
Incurcate sunt caile Domnului...

Sa fiti cu toate iubite!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Va felicit. Suntem diferiti si tocmai asta e farmecul... ca daca am fi toti la fel ar fi o tragedie.

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by Mariana Cata

Dupa cum era si firesc, parerile sunt impartite. Totusi, cineva afirma ca "de ce sa alegem pe cineva mai in varsta, cand sunt atatia barbati de aceeasi varsta prin preajma?" Dar ei sunt liberi? Sau daca sunt liberi nu cumva prefera si ei o femeie mai tanara? Ati intrat vreodata pe vreun site de "dating" sa vedeti care sunt preferintele celor de, sa zicem, 35-40 de ani?
Problema nu e de a alege...nu cred ca ne este la indemana sa avem in "portofoliul" personal citiva barbati pe care sa-i evaluam si apoi sa-l alegem pe cel care ne poate cara in spinare si are pielea mai fina si mai intinsa (no offence!)...voi nu credeti si in altfel de atractie? Nu credeti putin si in "asa a fost sa fie"?
Desigur ca un "batran" are tabieturi, dar oare nici una din noi nu are si ea, chiar daca avem 25, 30 sau 35 de ani?

Eu una nu am intrat pe site de dating si nici nu ma intereseaza preferintele barbatilor de varsta a doua. Adica cum, ei prefera tinere si tu iei ce pica fara sa alegi fiindca nu prea ai incotro?

Nu e vorba de portofoliu dar totusi este o alegere. Insasi dragostea e o alegere desi poate uneori nu gandesti cu mintea ci cu altele Nu cred deloc in asa a fost sa fie, nu cred ca trebuie sa raspunzi da primului care te cere de frica ca nu-ti mai gasesti dupa. De ce sa nu ne fie la indemana sa alegem? Ce ne impiedica?

Eu una nu cunosc "altfel de atractie", mai precis cea numita "ce ti-e scris in frunte ti-e pus". Eu cred ca dormi asa cum iti asterni. Sigur ca se mai intampla sa iti asterni bine si sa dormi rau, dar in majoritatea cazurilor poti avea controlul, poti decide fara a fi influentat de circumstante.

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

forte-fiecare are momente cand e nervos si incearca sa se descarce...intradevar cele 2 citate puse unu langa altul se bat cap in cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

cred ca fiecare alegem sa ne traim viata alaturi de omul pe care il iubim si cu care rezonam, fie el mai tanar, mai batran sau de aceeasi varsta. altele sunt elementele care conteaza, nu varsta. eu de exemplu sunt mai mare cu 5 ani decat partenerul meu de viata.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am stat mult in cumpana daca sa postez la vre-unul din aceste doua subiecte similare deschise.
Pana acum m-am abtinut, fiindca respect opinia fiecaruia si optiunea de a-si alege partenerul de viata, mai ales cand e vorba de dragoste.
Eu mi-am dorit si am un sot cu 2 ani mai mare decat mine.
Cand m-am imprietenit cu el (acum 16 ani) diferenta dintre noi mi se parea uriasa, dar atunci aveam 20 de ani si gandeam altfel.
Dar in jurul meu am avut si am tot felul de exemple (de relatii cu diferente de varsta intre parteneri), aproape toate fericite.
Una singura mi-a dat de gandit, o relatie pe care o cunoasc foarte bine, in care el la casatorie avea 65 de ani, sanatos tun, ea 38. Dupa un an a venit pe lume un copil. Acum 3 ani el a murit, lovit brusc de o boala incurabila. Ea a ramas singura, cu un copil de 4 ani care nu-si va cunoaste tatal, sau va cunoaste un tata vitreg.
Sigur ca asta se putea intampla si daca el ar fi fost mai tanar, dar probabilitatea ar fi fost poate mai redusa.

Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Eu cred ca depinde si de diferenta propriu-zisa... De la un moment, fiecare an conteaza.Una este o diferenta de 10 ani, alta una de 15, 20, 25,...40...
Eu cred ca depinde mult si de personalitatea, caracterul, dorintele, asteptarile fiecaruia!
Cu privire la mine, sotul meu este mai mic cu 1 an decat mine. Cumva, diferenta o simt mai mare.... cam de 5 ani... . E mai copilaros el, de felul lui. Este OK. ne descurcam si asa!
Am un alt exemplu. O prietena. La 25 de ani a cunoscut un barbat de 65. Acum 3 ani s-au casatorit.
Tin tare mult la ea. El este un tip super. Cu mult umor, plimbat prin toata europa, super citit, ... in fine, uneori te face sa te simti prost de cat de putine stii despre orice subiect.... Priviti din afara, arata ca un cuplu normal.
Insa, ma doare sufletul de ea...
O privesc cand pleaca de la petreceri la 8 seara ca aceea este deja o ora tarzie...
O privesc cu este ingrozita cand el nu-i raspunde la telefon... de frica sa nu pateasca ceva...
O privesc cu vorbeste cu medicul sau la farmacie de 10 medicamente diferite ce trebuiesc a fi in casa in orice moment... O aud cand il suna de 3 ori pe zi sa-i aminteasca sa ia... pastilele rosii, si alee din cutia cutare... etc.
O privesc cum se uita la piciul meu, cu atata dragoste si atata dor....
Si multe altele....
Si ma interb daca a fost bine cand am sfatuit-o acum 5 ani sa-l accepte in viata ei....

Acesta este doar exemplu pe care il cunosc eu.
Nu este nicidecum o pledoarie "contra" relatiilor cu diferente mari de varsta!!!!
Asa cum am spus si la inceput, concret, de la caz la caz, totul poate fi altfel !!!

Doresc multa fericire, dragoste si intelegere tuturor !!!!

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

pt laura_dimitris.
Sunt de acord cu tine. Si sotul meu e mai mic cu 1 an ca mine si uneori se alinta la fel cum fac bebei.
O diferenta foarte mare de 15-20-30 de ani se simte si se vede.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Adrinai ai dreptate ca se simte.;poate pe moment nu asa de rau dar mai tarziu tot se vede..la mine chiar daca e o diferente destul de mare eu sunt mai ^^baba^^ decat el pentru k nu prea ies din casa, nu am chef sa ma plimb..Suntem super bine impreuna si cu toate ca vroiam un copil la inceput acum stau mai mult si ma gandesc la asta si cam dau inapoi..nu stiu de ce.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput