Website propriu
Help.
Am nevoie de un sfat daca ma puteti ajuta. Si e cam urgent.
Cum se poate face inactiva optiunea de download sau "Save Target As" cand te duci cu click dreapta pe un document sau pe o poza de pe un site.
Nu stiu daca m-am exprimat corect sau daca m-ati inteles...cu alte cuvinte, vrea ca, un document afisat pe un site sa se poata vizualiza doar, nu si salva.
Raspunsuri
joxy spune:
Din care parte vrei sa o dezactivezi... ?
de pe server sau de pe statia client ?
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
xelas spune:
In cazul in care
ai o poza pe un site
shi nu vrei ca cineva sa o salveze local
dar vrei sa fie vazuta
raspunsul este
nu se poate (exceptzia e trecuta mai jos)
Se pot dezactiva de ex. asa numitele "meniuri de context", adica butonul dreapta din Internet Explorer, dar chestia asta nu merge pe Firefox. Sau daca merge ofera o protectzie minimala shi numai contra utilizatorilor normali.
Sunt diverse trucuri (de ex. un gif transparent de 1 pixel extins intr-un Table Cell (TD) care are ca background imaginea. Face userul "buton dreapta" "save as" , atunci se salveaza gif-ul. Haois, dara nu prea eficace contra unuia care stie ce vrea.
Singura modalitate relativ sigura (dar nerecomandata) e sa faci totul in flash (dar print-screen functioneaza shi acolo)
mirelam spune:
Imi pare rau ca nu m-am facut mai explicita de ieri.
Problema e urmatoarea.
Am un document in format html care trebuie afisat pe un site dar in asa fel incat sa nu poata fi copiat sub nici o forma. E posibil asa ceva?
Pana acum tot ce am putut face este sa-l protejez cu un program de html protected, dar din pacate nu am reusit in totalitate.
Nu poate fi listat, nu poate fi salvat dar...poate fi convertit in pdf si pastrat in calculator deci.... munca mea e in zadar.
Catalin spune:
Subiect initial: "Cat costa sa faci un site ?"
postat de Anculina, 06/04/2006, 17:19:42
Daca ai o firma si vrei sa ai si un site pe net cat costa sa iti faci un site bun ?
raspuns postat de chatonel, 06/04/2006, 17:41:01
cca 500€. Daca vrei ceva mai special, se poate pina la 1500€, cu flash, baze de date, cu design special etc.
raspuns postat de lulu77, 07/04/2006, 08:57:10
Depinde de cine iti faci site-ul. Cand am vrut eu sa fac am contactat mai multi ,preturile variau intre 50-100 usd /pagina.
Pana la urma ma facut cu un coleg de birou ,super frumos ,cu animatie ,etc ,la 20 euro /pagina ..dra cu relatii......
raspuns postat de Elise, 07/04/2006, 18:30:03
Un site "adevarat" e dinamic, cu baze de date - paginile se genereaza in functie de info introduse de tine in database, deci n-ai cum sa platesti pret/pagina.
Nu stiu daca merita sa iti faci un site static, pentru care trebuie sa angajezi un programator de cite ori ti se schimba produsele, telefonu', faxul, contabilul...samd.
Ma rog.... eu nu mi-as face.
Elise
raspuns postat de pisicuta si matei, 07/04/2006, 19:25:39
poate costa si sub 100 euro,intr-adevar depinde ce vrei si cat de complex e site-ul.daca vrei stiu pe cineva care e student si care iti poate face ceva de calitate si la pret rezonabil.daca te intereseaza anunta-ma!
raspuns postat de Catalin, 07/04/2006, 15:30:04
www.cabanova.ro/" target="_blank">Gratis!
Catalin spune:
Subiect initial: "site"
postat de am., 06/04/2006, 23:22:56
Salut!!! Este cineva care poate sa-mi explice cum se inregistreaza un site astfel incat motorul de cautare Google sau Yahoo sa-l poata gasi?
La inregistrare Google nu promite nimic si-mi spune ca poate siteul va fi indexat in cateva luni. Eu de unde stiu ca am facut totul bine? Exista documentatie, preferabil in romana, pt asa ceva?
AM
raspuns postat de chatonel, 07/04/2006, 19:28:54
da o cautare pe google la "keywords" si te lamuresti.
Catalin spune:
Subiect initial: "Upload pe o pagina Web"
postat de ponicid, 14/03/2006, 07:17:00
Am o pagina Web publicata.
Aveti idee cum se face sa pun in aceasta pagina Web un fisier pe care cei care-o viziteaza sa poata sa il download-eze? Trebuie sa fac neaparat server ftp sau se poate si altfel?
Multumesc!
Daniela
raspuns postat de joxy, 14/03/2006, 08:32:40
E musai... ftp sau alta modalitate de punere a fisierului pe server(ssh, putty...)
Totusi cred ca ftp-ul este cel mai usor pt. tine.
Cu respect,
G.
joxy spune:
quote:
Originally posted by mirelam
Imi pare rau ca nu m-am facut mai explicita de ieri.
Problema e urmatoarea.
Am un document in format html care trebuie afisat pe un site dar in asa fel incat sa nu poata fi copiat sub nici o forma. E posibil asa ceva?
Pana acum tot ce am putut face este sa-l protejez cu un program de html protected, dar din pacate nu am reusit in totalitate.
Nu poate fi listat, nu poate fi salvat dar...poate fi convertit in pdf si pastrat in calculator deci.... munca mea e in zadar.
Mirela, mamica lui Andrei
fa-l .swf (animatie). Mai putina lume se pricepe sa-l salveze.
sau
daca e un document mai lung, fa-l picture si pune-l pe site sub forma de poza. Nu stiu ce idee sa-ti dau.. caci orice este dat cu drept de "read" este ok si sa fie copiat/downloadat.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
sonia35 spune:
Am navigat pe internet cautand o modalitate de a-mi construi o pagina web personala pentru baietelul meu de 2 ani si as dori sa am un website - unde sa am o galerie foto, pagina de prezentare, articole, guestbook etc..
Are cineva idei? De unde sa incep ? Ce altceva as putea pune pe un site ?
Mai sunt parinti pe forum care doresc acelasi lucru ca si mine si au nevoie de ajutor?
Va multumesc,
Sonia
carola spune:
Catalin, scriu aici asa cum m-ai indrumat.
in subiectul pe care l-ai inchis era vorba despre un skin de forum nu despre un site. in fine. din fericire nu mai era valabila intrebarea pentru ca am rezolvat. multumesc pentru intelegere
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie