Grupa sanguina si dieta (dietele) 2
Raspunsuri - Pagina 9

Idora spune:
Arinna,ma bucur pentru tine.In sfarsit o sa fiti impreunatIti doresc adaptare cat mai usoara
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

arinna spune:
Tot slabesc slabesc slabesc adevarul e ca si vreau...
Nu mai respect in totalitate, mai gresesc la fainoase prin oras ca nu am timp sa-mi prepar ce trebuie dar in mare respect...
Sunt curioasa pana cand slabesc pe nesimtite...da am grija sa nu consum "ingrasaminte "
........................
Knowledge is power!

arinna spune:
Idora, daca mai intri pe aici, da un semn !
Am oprit dieta cateva luni si am luat cateva kg..
Despre dieta:
http://www.slabire-sanatate.ro/articole/dieta_grupe_sanguine.php

arinna spune:
Bine ai venit, noroc ca m-am mai uitat pe aici, Seablack,vreau sa-mi reintru in obiceiuri, tu ce grupa ai? Eu is A
Controversata Biblie feminista-ce parere aveti?

Seablack spune:
Eu am grupa A. Imi este foarte usor sa tin acasta dieta, pentru ca am deja cativa ani (aproape 14)de cand sunt lacto-vegeta...si (cam de un an) din cand in cand peste .

arinna spune:
Lacto??? Parca nu avem voie decat lacto de capra !Deja sunt pasionata de branza de capra...si de ovaz
Laptele nu-mi prieste, mai mananc la musli ca n-am incotro ( amestec ovaz fiert putin in apa, aici am citit pe ambalaj ca se procedeaza asa ) cu musli si lapte, e foarte bun...ca o budinca.
In primavara, cand respectam dieta puneam ovaz in salata de fructe-adica mar cu ananas si imi cadea asa de bine...E dulce si nu e aspru ca graul...
Controversata Biblie feminista-ce parere aveti?

Seablack spune:
bine,acum cu dieta asta pe grupe ma axez mai mult pe iaurt,kefir si bineinteles si mie imi place branza de capra , dar si tofu si lapte de soia . Iar cremwurstii de soia ...mor dupa ei!
Ovazul este un 'prieten' vechi de-al meu...de la inceputul regimului vegeta.