tata la 50 de ani

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Sunt de acord ( e natura umana, de altfel). Dar ce vrei tu sa spui nu exclude ce am spus eu (din punctul meu de vedere). :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

OK!:) Din punctul tau de vedere:)
Stii totusi ca exista persoane care vad dincolo de finetea pielii, de azuriul privirii sau de gradul de modelare a deltoizilor :)

Edit ca sa spun continuarea:....altfel, ramanea bietul Patapievici neinsurat :)

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by denizel

altfel, ramanea bietul Patapievici neinsurat :)

Si la 80 de ani, la fel de seducator va fi

Denizel, !!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Faptul ca Patapievici este totusi insurat mi se pare culmea probabilitatilor, triumful matematicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

numeioana, ia-o repede la fuga.

Llaura,
acusi vine descantec si ne ia pa amandoua la goana;-))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Denizel

Sunt mamica, poate ar fi interesant sa le spui fetelor care nu te inteleg cate ceva despre cum vezi tu relatia cu sotul si ce anume apreciezi la el...Eu te inteleg foarte bine dar poate ca n-as fi obiectiva, am 38 de ani si vad lucrurile altfel...

Unele fete se refera la aspectul exterior al casniciei voastre : cum apareti voi in ochii lumii sau cum vad ele situatia si nu se gandesc la voi si la cuplul serios pe care il formati...

Cum spunea si Raly, multi vad in asta ceva "din interes" sau facut cu un scop obscur...

Cred ca sunt diferente puternice de opinii aici pentru ca oamenii sunt atat de diferiti...E bine ca ai aflat ce gandesc unii oameni ...Insa nu sunt de acord cu intrarea in amanunte delicate -piele ,muschi,viata mai scurta - asa ceva nu se face sub pretextul sinceritatii si nici cu indiferenta in fata iubirii pe care i-o porti ...declaratia ta trebuia sa fie suficienta ca sa nu mai nasca comentarii...

Ar fi bine daca ne-am gandi mai des la cel de langa noi...

Raly,sotul mamicii e foarte bolnav, probabil simti si o satisfactie ca ai" nimerit-o" si un punct in plus pe lista argumentelor tale... desi varsta nu are importanta in cazul bolilor incurabile....

Oricum ai fost cruda...trebuie sa stii si ce se poate spune si cum se poate spune...sa nu semene a ironie, sa nu doara, sa nu dea nastere la interpretari...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Bine v-am gasit.Daca vizionati pozicile noastre veti vedea.....eu am 26 de ani,mandru sot si proaspat tatic.....52,iar bebe Rudy face azi exact 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

numeioana, a fi sincer nu inseamna a fi crud cu cei din jur. daca exprimandu-ti o opinie (care provoaca suferinta) poti schimba ceva, atunci fa-o, dar in cazul cand deja fapta este consumata, respectiv cei doi sunt casatoriti, cred ca trebuie sa respectam asta. sunt de acord cu tine (iiin sfarsit ) ca atunci cand cerem o opinie o sa primim raspunsuri diferite si care poate ca ne dor, dar o afirmatie de genul celei citate de mine mai sus mi se pare deplasata.
eu una m-ash lipsi de asemenea sinceritati si-ash prefera diplomatzia.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

O observatie plina de bun simt. Dar: suntem pe un forum pe care avem avantajul ca nu trebuie sa ne cenzuram vorbele decat in temeiul bunului simt (si al regulamentului pe care l-am acceptat).
Sunt oameni care in viata de toate zilele spun ce gandesc, pentru ca sunt sinceri. Inca nu s-a "stabilit" cu precizie cum e mai bine sa te porti: sincer sau cu diplomatie?
Eu ma port cu diplomatie, in general, pentru ca am observat ca mi-e mai bine; insa apreciez enorm oamenii sinceri.
Aici, pe forum, cred ca putem sa ne numim prieteni si putem fi crud de sinceri unul cu altul. Sigur ca ne mai suparam, dar ce conteaza?
Si daca nu-mi explic (si ca mine si altii, vad) viitorul unor cupluri la care diferenta de varsta este mare, de ce sa ma condamnati? Eu nu-i condamn pe aceia, ba mai mult, daca as avea ocazia, nu m-ar deranja sa-mi fie apropiati, daca am avea ceva in comun.
Si ca sa raspund la o intrebare pusa, daca vreuna din fetele mele s-ar indragosti de unul de varsta mea (sau mai mare!) i-as spune verde-n fata ce cred. Dupa care, daca nu-si schimba parerea, as sustine-o pana in panzele albe (pe fata), mi-as indragi "ginerele" (as avea si eu ce discuta cu el, nu?), pentru ca nimic nu conteaza mai mult pe lume ca si copiii. Si nevasta...

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Rufus, tu ai dreptate desigur, dar ce a scris Raly , cum se numeste ?

Nu e vorba de gura lumii, oricum traiesc intr-o tara unde sunt mai putine conveniente, dar o piele nu mai arata chiar frageda la 6o...brr
S fiti sanatoase, si viata lunga va doresc...amandurora!!

Felicitari celor care au avut curajul sa infrunte toate prejudecatile si sa priveasca spre un viitor in doi...mai scurt. Eu mi-am ales un sot tanar, frumos,destept, si cu pilele fina.
Prefer sa imbatranim impreuna

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Iar tu, Rufus, vorbesti despre o situatie posibila, si de relatia tata - copil, pe cand aici e vorba de una actuala si de persoane care nu se cunosc...altfel primesti o vorba de la parinti si altfel de la necunoscuti...

Numeioana, am inteles ca intentia ta este de fapt libertatea de opinie

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput