tata la 50 de ani
Raspunsuri - Pagina 13

sunt_mamica spune:
ceea ce a afirmat raly mi s-a parur si mei lipsit de bun simt si cu un substrat ironic!
sa fiti fericiti raly!...eu mi-am ales un sot matur,frumos si f destept si cu un ten ce are si ceva riduri!pa care nu l-as schimba pe 100 de soti tineri!
ilinca

Porumbita spune:
cand postezi pe un forum public nu ai cum sa te astepti sa vezi numai raspunsuri care iti convin.
ma indoiesc serios ca va divorta cineva de un sot cu 25-30 de ani mai mare doar pt ca mie, sau altora ca mine, nu li se pare normala diferenta de varsta.
pt mik: dc as avea fata si la 25 de ani imi spune ca se casatoreste cu cineva de varsta lui taicasu sau a lui bunicasu as fi f suparata si i-as spune, vorba lui Rufus, verde in fata ce am de zis; dar as accepta ca e decizia ei, viata ei si ca tr sa si-o traiasca cum vrea... multumita de raspuns?
sunt curioasa cate din cele care arunca cu floricele la asa diferente de varsta ar face la fel dc baiatul lor de 20 de ani s-ar casatori cu o tipa de 40-50; atunci sigur ca va conta si pielea si obiceiurile si copii etc...
pt lorelai.. DC e un loc minunat pt ca dc respecti regulamentul poti sa iti spui sincer parerea; faptul ca ceilalti nu sunt de acord cu ea e treba lor.. . nu vad de ce mai pui intrebari dc nu vrei decat un anumit tip de raspunsuri..

anis spune:
Nu trebuie sa te intereseze ce spune lumea.
Sa fiti fericiti!Si bine ai venit la mamici de iulie-august!
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

arinna spune:
"Mamico", prin felul in care gandesti, sigur veti reusi sa depasiti orice obstacole...
Multa sanatate si fericire !
Delia21, felicitari! Va stiam inca de la mamici!
........................
Knowledge is power!

oana1177 spune:
Buna!
sunt Oana, am scris si pt subiectul "diferenta mare de varsta intre parteneri"
Am 28ani iar sotul meu, 46; dupa parerea unora (poate a multora) e diferenta f mare, nu-i asa? si cui ii pasa? credeti ca spun asta pt care are pielea neteda? n-a contat niciodata...
Ne dorim foarte mult un copil, el adora ingerasii :)) de ce nu-l avem? pt ca momentan intampinam niste greutati de ordin financiar, insa nici o grija, noi sunt 2 si vom trece.
poate la anul vine si bebe sau poate daca el vrea sa se grabeasca - in final se gasesc solutii.
Sunt-mamica, bucurati-va de ce aveti si nu mai "plecati" urechea la ceilalti; fiecare isi construieste viata asa cum vrea, din pacate sunt unii care o fac asa cum pot. De ce ai nevoie de aprobarea celorlalti??? Daca tragi linie si esti multumita/fericita, ce mai conteaza???
Curaj!! caci am inteles ca sotul tau are probleme de sanatate. Traiti prezentul, viitorul... oricum vine si mai vedeti voi atunci.
Toate cele bune!
Oana

sunt_mamica spune:
porumbita nu e vorba de ceea ce-mi convine sau nu!e vorba de bun simt!oare stie aceasta raly ca sotul meu are cancer..si ca noi ne luptam cu viata ,cu boala?!mai mult ca sigur ca nu!pt ca altfel nu ar fi facut afirmatia de genul viitor..mai scurt!eu cred ca ar trebui sa fim mai atenti la afirmatiile noastre,pt ca nu stim ce se petrece in viata unei familii si putem sa ranim!
poate ca sunt subiectiva...dar asa tare m-a durut!
ilinca

raly spune:
Arinna, cum iti permiti sa scrii asa ceva ?
"Raly,sotul mamicii e foarte bolnav, probabil simti si o satisfactie ca ai" nimerit-o" si un punct in plus pe lista argumentelor tale... desi varsta nu are importanta in cazul bolilor incurabile...."
Lorelei, postarea asta nu ai vazut-o?

raly spune:
Eu nu citesc acest forum 24/24, nu stiu ce se intampla in viata membrilor.Insa nu am vrut sa ranesc pe nimeni, asta e cert.
Discutia ia o intorsatura prea serioasa si dureroasa, si nu as vrea.
Mamico, iti doresc sanatate pt sotul tau.
Din punctul meu de vedere subiectul este inchis.

arinna spune:
....daca nu simti asa n-ai decat s-o spui...eu doar am "presupus"...si oricum a fost o reactie la postarile tale.S-au intors impotriva ta.
........................
Knowledge is power!

arinna spune:
...Si nu trebuia sa urmaresti tot forumul ci postarile care iti sunt adresate la acest topic chiar de catre "sunt mamica":
raly sunt deacord cu tine cu "viitor in 2 ..mai scurt" si cred ca toti cei ce sunt intr-o astfel de relatie!dar asta e unul din riscurile ce ni le asumam.
eu am aflat ca sunt insarcinata cand eram in luna a 3-a,pana atunci nu avusesem nici un simptom,si mi-am pus o multime de intrebari de genul va creste copilul meu alaturi de tatal ei?cum se va simti langa un tata ce-i-ar puta fi bunic?dar cu toate astea am hotarat sa-l pastrez...si cand ilinca avea 4 luni am s-a descoperit ca sotul suferea de o boala incurabila!atunci am aflat de ce a aparut ea in viata noastra .asa mica si nestiutoare cum e ea...a fost singura ce a reusit sa-l faca pe sotul meu sa mearga mai departe si sa-i ridice mereu moralul!
........................
Knowledge is power!