tata la 50 de ani

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sint_mamica sanatate sotului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Mamico, aratati foarte bine...imi pare atat rau de sotul tau...oricum bolile incurabile nu tin cont de ani...iar el nu e un om in varsta ci matur...Cum se simte acum?

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Denizel !
Porumbita copii rad si daca unul dintre ei, dintre copii, are urechi clapauge sau mai stiu eu ce!!
Mamico ai o dulce de fetita! Sa va traisca!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

merci arinna!acu e mai bine ... areusit dupa operatie sa se si ingrase vreo 10 kg

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

am citit postarile voastre si nu m-am putut abtine sa nu-mi dau cu parerea.
sunt_mamica, aveti o frumusete de fetita, sa va traiasca si multa sanatate taticului.
Eu cred ca nu conteaza ce varsta au partenerii, daca ei se iubesc, se inteleg, sint pe aceeasi lungime de unda. Si sotul meu e mai mare ca mine dar nu cu multi ani si parca nici acum nu s-a maturizat suficient.Cateodata ma gandesc daca nu era mai bine sa ma marit cu cineva mai invarsta, mai matur, mai "copt", ca oricum barbatii nu se maturizeaza asa repede ca si femeile.
denizel, din partea mea .

tuturor, ca meritati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Sunt mamica,

Am vazut despre ce este vorba, la alt subiect :( dar se pare ca sunt sanse mari sa fie bine, asa-i?

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Stau si ma mir cum se poate cite unii sa se amestece !

Si ce daca ? Daca diferenta de minus 2 ani sau plus 25 de ani, ce treaba are lumea ? Daca ea e mai inalta sau mai scunda ? Daca unul e alb si altul negru ?

Acu' cele care sunt partizane la diferente mici va intreb si as vrea sa mi se raspunda sincer : daca copilul vostru alege cum a facut sunt_mamica, ce faceti ? Il dezmosteniti ? Nu-l primiti su sotul/soata ? II faceti zile fripte ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

buna intrebare mik!!!!!!!acu sa vedem cine are curaj sa si raspunda?

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Buna fetelor,
Asadar sa o iau pe indelete. In primul rand imi cer scuze fetelor in cauza daca le-am ranit cu ceva. Subiectul a fost deschis cred pt a discuta, si nu cred ca scopul este sa " ne facem ca nu pricepem intrebarea" Autoarea cred ca vrut pareri si sincer eu nu sunt genul care sa spun numai ceea ce vrea partenerul de discutie sa auda. Cred puternic in faptul ca schimbul de opinii poate aduce numai bine, si nu ma supar daca la randul meu aud pareri care nu imi plac. In fond iau ce cred ca este bine pt mine. Iau ce este constructiv.
Denizel, am fost f surprinsa sa iti vad replicile.Mai mult uimita, iti spun cu mana pe inima ca nu mi s-a spus niciodata "sa iti fie rusine" de catre altcineva decat parintii mei, poate. Sper ca nu acesta este modul in care tu te impui in fata copiilor tai si a elevilor( am vazut ca esti cadru didactic) cu atat mai mult in fata unor adulti. Iar cuvinte de gen "tortura"" pistol la tampla" "cinism"," autoritate" chiar nu au nici o treaba cu situatia de fata, poate cu comisarul Moldovan.
In ceea ce priveste ceea ce am spus despre viitorul scurt,sunt-mamica, ma adresez tie, ma bucur ca ai luat-o stricto sensu . La asta m-am gandit,la riscuri,poate nu trebuia sa o spun, dar stiu ca oricum si in cupluri cu varste apropiate de cele mai multe ori sotiile supravietuiesc sotilor.
Denizel, si sotul meu este mai tanar ca mine cu doi ani si jumatate, asa ca stai linistita, nu sufar prea mult pt tineretea ta pierduta. In fapt nu ma priveste persoana nimanui, sunt un membru pe forum si atat, nu vreau sa ma cert, nu vreau sa flatez, nu vreau sa ma impun in nici un fel.Insa parerea mea ramane aceeasi, cu a multor fete de altfel. Porumbita, Jocelyn, va multumesc pt sustinere,nu m-am suparat.
Cat despre faptul ca dau lectii de viata, nu cred eu ca nici una dintre fete ar lua macar in considerare sfaturile mele, probabil ca au primit cu sutele de la persoane intr-adevar importante in viata lor, si si-au urmat drumul, de ce ar asculta de o ilustra necunoscuta?! Si da cred cu tarie ca tineretea trebuie traita ca atare, simt schimbarile de varsta f acut, sunt in prag de 30 si toate au alte perspective decat la 20. Tu nu? Prefer sa fiu sincera cu mine si in general cu cei din jurul meu si sa nu ma mintca voi fi tanara toata viata, sa constientizez ce mi se intampla.
Am spus in mesajul anterior ca ceea ce nu consider decent sunt relatii de peste 25 de ani diferenta,si ce ma deranjaza mai mult este faptul ca in Rom a devenit o moda de la ministru pana la omul obisnuit care are un cheag de bani, sa ai nevasta juna.Isi lasa oamenii casnicii de peste 20 de ani si copii mari si se angajeaza in relatii de genul acesta care putine au legatura cu iubirea. Nu ma indoiesc ce exista si iubire, dar la cate cupluri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ai o fetita superba!!! Sa iti traiasca...
Eu cred ca trebuie sa iti vezi de familia ta si sa lasi gurile sa treaca pe langa tine...
Sotul tau ar trebui sa fie mandru ca e un tatic cu sufletul tanar!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput