tata la 50 de ani
Raspunsuri - Pagina 9

denizel spune:
quote:
Felicitari celor care au avut curajul sa infrunte toate prejudecatile si sa priveasca spre un viitor in doi...mai scurt.
hai ca pe asta abia acum am vazut-o. Sa-ti fie rusine!
Hai sa-ti spun un secret: nu esti intangibila! Nimeni nu este!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Jocelyn spune:
raly, sper ca nu te vei supara pe denizel ca te-a luat mai tare. chestia cu pielea fina am spus-o si eu , ca se discuta si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72781&whichpage=3
da, se poate intampla ca sotul tanar sau tu sa te imbolnavesti sau sa moara/mori dar probabilitatea e incomparabila. Eu inteleg foarte bine despre ce vorbeste raly si nu are de ce sa-i fie rusine.
si inca ceva denizel, era vorba de femei f tinere casatorite cu barbati in varsta (foarte, in unele cazuri)... nicidecum de cei care vor imbatrani impreuna cum e cazul vostru.
It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

denizel spune:
Jocelyn, nimeni nu poate sti ce-l asteapta nici macar peste un minut.
Este dovada de autosuficienta nemarginita ca spui ca cineva va avea un viitor mai scurt cu sotul/sotia decat al tau.
Si mai sunt de parere, ca unele "adevaruri" nu trebuiesc spuse decat sub tortura.
Decat sa ranesti absolut gratuit pe cineva, mai bine taci sau te faci ca nu pricepi intrebarea.
Si, am mai observat ca cei care se lauda ca spun totul pe sleau si "ce-i in gusa, si-n capusa" sunt cei mai sensibili la "adevarurile" care li se servesc. Sa speram ca raly e o exceptie si nu se va supara pe mine.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Porumbita spune:
denizel poate raly nu a gasit cea mai diplomata modalitate de exprimare.. dar... si eu sunt de parerea ei.. nu mi se par normale diferentele de de peste 15 (max 20); a, ca nu mi-as permite sa le spun niciodata pers. respective treaba asta, e altceva.. consider ca fiecar isi traieste viata cum crede de cuviinta; dar la fel fiecar e liber sa aiba o parere.. si parerea mea personala e ca nu sunt normale astfel de diferente.. si la fel nu mi se pare o chestie de lauda sa faci copil la 60-70 de ani.. indiferent ca esti femeie sau barbat...

denizel spune:
Porumbita, !
Sunt previzibila, stiu, dar ce este "normalul"?
Bineinteles ca fiecare are dreptul de a-si exprima o parere si raly a facut-o verde si raspicat. Mai mult, le-a indemnat pe fete sa-si traiasca tineretea asa cum vede ea ca trebuie traita. Foarte bine. In legatura cu parerea ei, mi-am spus si eu parerea mea:-).
Ce m-a deranjat a fost lipsa totala de delicatete si cinismul ascunse sub o urare aparent bine intentionata: va doresc un viitor frumos, chiar daca e scurt :-((((
Nu ma poate convinge nimeni din lume ca asta e o chestie ce trebuie spusa. In ce ma priveste, as spune-o cuiva doar cu pistolul la tampla. M-ai inteles acum?

numeioana spune:
Fetelor, n-am vrut sa ma bag in discutie tocmai pentru ca, la fel ca si Denizel, consider ca nu e un lucru pe care sa-l comentezi. Totusi, dupa cum s-au precipitat lucrurile, imi iau inima in dinti si imi spun si eu parerea. Ma bucur ca fetele care au soti cu 20-30 sau cu peste 30 de ani mai in varsta se incurajeaza unele pe altele si au ales sa traiasca clipa fara sa se gandeasca la viitor.
La fel ca voi toate, am si eu parerea mea. Bineinteles, nu am pretentia ca, pt ca este a mea, este si corecta. Totusi, consider ca un barbat este atragator pana pe la 45, maxim 50 de ani. Ma refer atragator pentru o femeie tanara care il cunoaste pentru prima data. Eu, de exemplu, nu as avea ochi pentru un barbat de peste 30 de ani. Nu mi-au placut niciodata baietii de varsta mea. I-am considerat prea imaturi. Sotul meu e cu 5 ani mai mare decat mine si consider ca e diferenta optima.
Gandesc la fel ca raly, dar cred ca nu e bine s-o spui, mai ales avand in vedere ca nu are nici un sens. E viata si alegerea fiecaruia. Poate mie mi se pare ciudat, dar ce conteaza parerea mea, nu??
Ioana

sunt_mamica spune:
ralysunt deacord cu tine cu "viitor in 2 ..mai scurt" si cred ca toti cei ce sunt intr-o astfel de relatie!dar asta e unul din riscurile ce ni le asumam.
eu am aflat ca sunt insarcinata cand eram in luna a 3-a,pana atunci nu avusesem nici un simptom,si mi-am pus o multime de intrebari de genul va creste copilul meu alaturi de tatal ei?cum se va simti langa un tata ce-i-ar puta fi bunic?dar cu toate astea am hotarat sa-l pastrez...si cand ilinca avea 4 luni am s-a descoperit ca sotul suferea de o boala incurabila!atunci am aflat de ce a aparut ea in viata noastra .asa mica si nestiutoare cum e ea...a fost singura ce a reusit sa-l faca pe sotul meu sa mearga mai departe si sa-i ridice mereu moralul!
ilinca

Porumbita spune:
denizel, am inteles..
poate raly e mai dintr-o bucata si spune/scrie ce gandeste... normalul nu e pt fiecare acelasi lucru; pt mine personal nu e normal un cuplu in care ea e tipa tanara iar el i-ar putea fi tata/bunic ) mai ales ca de f multe ori el isi arata varsta nu numai fizic dar si ca gen de activitati etc); cum ziceam, nu o sa ma duc sa le spun (decat dc imi cer parerea ), pt ca nu e treaba mea, e viata lor, ei sa fie sanatosi/fericiti;
si ref la copii cu tati in varsta; fostul intra la categoria asta; si nu a fost prea fericit; nu numai ca radeau ceilalti de el la gradinita/scoala ca arata ca bunicii lor ci si pt ca din cauza varstei nu se putea preta la o gramada de activiti fizice (gen fotbal, luat in carca, etc); asta nu inseamna ca nu isi iubeste tatal, dar mereu imi zicea ca nu vrea sa faca copii prea tarziu ca sa nu se repete situatia...