tata la 50 de ani
Raspunsuri - Pagina 8

forte spune:
Daniela, sint foarte de acord cu ce a facut Adriana Iliescu. Indiferent de cite naturi a trebuit sa forteze.
Cel mai des intilnit repros: nu-si va vedea copilul crescind (trecem peste faptul ca daca era urita se pare ca nu avea dreptul sa faca un copil)
Ce ma deranjeaza cel mai tare este dublul standard al societatii in evaluarea barbatilor si femeilor: pentru un barbat este semn de mare barbatie sa faca un copil la 82 de ani si sa moara la 83 (in nici un caz vreun semn de iresponsabilitate. Doar i-a facut unei neveste cu tz ani mai tinara cadou un copil), iar o femeie care vrea sa aiba un copil dupa 50 de ani este privita stim bine cum. (ce-a facut pina acum? S-a destrabalat o viata si au apucat-o instinctele materne la batrinete, stii bine genul de argumente. Citite in presa romaneasca si pe forumuri de limba romana).
Nu virsta ma deranjeaza pe mine, ci faptul ca oamenii se indigneaza selectiv. Adica sexuat. Foarte sexuat.
Edit: ca o mica birfa: Julio Iglesias (ati citit bine, Julio, nu Enrique) are un frate in virsta de vreo 2 ani. Cum asa? Tatal lui Julio Iglesias i-a facut cadou un copil ultimei neveste, la 90 de ani, iar el a murit la citeva luni de la nasterea acelui copil. Iar traditia merge mai departe: a facut si Julio citiva copii pe la vreo 70 de ani. Si n-am citit atita indignare.

cait spune:
Off topic putin:eu stiam ca tatal lui Julio a murit inainte de nasterea celui de-al doilea copil..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Andrada spune:
quote:
Originally posted by forte
Julio Iglesias (ati citit bine, Julio, nu Enrique) are un frate in virsta de vreo 2 ani. Cum asa? Tatal lui Julio Iglesias i-a facut cadou un copil ultimei neveste, la 90 de ani, iar el a murit la citeva luni de la nasterea acelui copil. Iar traditia merge mai departe: a facut si Julio citiva copii pe la vreo 70 de ani. Si n-am citit atita indignare.
Yeah sure!!!
Deci sa inteleg ca acum nepotul e mai batrin ca unchiul? Noroc ca nu s-a grabit Enrique ca atunci avea un baiat care ar fi fost stranepot mai batrin decit fratele bunicului

Ultima oara cind l-am vazut pe Julio Iglesias a pierdut vreo juma de recital sa ne convinga ca bebele e al lui

A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

forte spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Ultima oara cind l-am vazut pe Julio Iglesias a pierdut vreo juma de recital sa ne convinga ca bebele e al luisi a incheiat concertul pupind mina saxofonistului (se zapacise
)
A
Cred ca vorbea de copilul lui, nu de frate-su. E cit se poate de pe bune. Am citit un interviu cu moshul hiper-potent. O luna inainte sa moara.

sunt_mamica spune:
ralypoate ca la unii pielea nu mai e inca frageda ,dar mintea sigur e mai "coapta".
forteeu o admir pe a.iliescu pt curajul pe care l-a avut,pe mine ma termina fizic bb al meu ,oare ea cum s-o descurca?
dar gestul ei mi se pare egoist...oare ce se va intampla cu acel copil peste cativa ani?cand ea nu va mai fi?ce va face acel copil peste 10 ani ,cand ea va avea aproape 80 de ani?eu cred ca s-a gandit doar la minunea si fericirea de a fi mama nu si la copil.o admir ,dar nu sunt deacord cu gestul ei.

ruxij spune:
Pai si de un barbat care face copil la o varsta inaintata nu se poate spune acelash lucru? Ca nu o sa poata sa isi creasca copilul? Ca il va lasa fara tata la o varsta frageda? Sau poate nu va putea munci pentru el? Asa e, de ce numai o femeie care face copii tarziu este judecata, iar pentru un barbat e OK?

arinna spune:
... Poate ca nu se poate spune acelasi lucru pentru ca mama e baza in cele mai multe cazuri...fara tata e una iar fara mama e alta...cu atat mai mult, in cazul acesta tatal lipseste de tot...Iar in legatura cu banii, masculii care fac copii pe la 70 de ani de regula au ce sa le lase :) ca altfel poate nu s-ar mai incumeta la asa ceva...
Altfel mi-e chiar simpatica femeia, imi plac oamenii inteligenti si a fost foarte curajoasa...probabil ca pana la 80 de ani isi va indeplini destul de bine sarcina de mama si va avea grija sa integreze fata in familie sau in grupuri de prieteni in care sa nu se simta singura...
...oricum limita de varsta creste simtitor...in cateva zeci de ani se aude ca pensionarea va fi undeva spre 80 de ani...
........................
Knowledge is power!

raly spune:
Fetelor, voi aici puneti problema numai de capacitatea unui barbat in etate de a procrea. Ca se poate, asta e sigur. Dar ce se intampla cu comunicarea, ideile, interesele, conflictul dintre generatii. Mintea e coapta a zis cineva , dar de ce sa vrem o minte coapta si nu pe cineva care descopera lumea o data cu noi?
Eu asa gandesc, nu sunt in postura asta, vorbesc din afara dar diferente de gen 25,30,35 de ani sunt lipsite de decenta. Nu acesta este cursul firesc, fiece varsta are frumusteta si stralucirea ei, ar trebui sa va bucurati de tinerete cat o aveti, este tp destul pt varsta a treia.
Eu as fi tare stinghera sa ma prezint in fata parintilor cu cineva de varsta tatalui meu.
Felicitari celor care au avut curajul sa infrunte toate prejudecatile si sa priveasca spre un viitor in doi...mai scurt. Eu mi-am ales un sot tanar, frumos,destept, si cu pilele fina.
Prefer sa imbatranim impreuna

denizel spune:
quote:
Originally posted by raly
Fetelor, voi aici puneti problema numai de capacitatea unui barbat in etate de a procrea. Ca se poate, asta e sigur. Dar ce se intampla cu comunicarea, ideile, interesele, conflictul dintre generatii. Mintea e coapta a zis cineva , dar de ce sa vrem o minte coapta si nu pe cineva care descopera lumea o data cu noi?
Eu asa gandesc, nu sunt in postura asta, vorbesc din afara dar diferente de gen 25,30,35 de ani sunt lipsite de decenta. Nu acesta este cursul firesc, fiece varsta are frumusteta si stralucirea ei, ar trebui sa va bucurati de tinerete cat o aveti, este tp destul pt varsta a treia.
Eu as fi tare stinghera sa ma prezint in fata parintilor cu cineva de varsta tatalui meu.
Felicitari celor care au avut curajul sa infrunte toate prejudecatile si sa priveasca spre un viitor in doi...mai scurt. Eu mi-am ales un sot tanar, frumos,destept, si cu pilele fina.
Prefer sa imbatranim impreuna
raly
Eu, eu, eu...me, myself and I!

Ti-a trecut vreodata prin minte ca lumea asta care se taraste pe langa tine s-ar putea sa nu se conduca dupa minunatele tale principii? Sau ca nu da doi bani pe ele?
Cu ce autoritate impui tu altora cum sa-si traiasca tineretea?

Ca sa nu cumva sa suferi prea tare pt. eventuala mea tinerete distrusa, iti marturisesc umila ca sotul meu e cu un an jumate mai mic decat mine. Eu fac acus 40, deci is cam buna de aruncat la tomberon

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.