Fetele din America (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

cred ca urzica nettle
dar nu am vazut nicairi

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

nettle - urzica!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bai frate, da' nu scrieti cu lunile si cind NU am eu timp sa intru pe forum dati cu zece pagini in oameni odata...

ruxij parca tu erai chimista sau oricine altcineva se pricepe.
Casa in care stam trebuie de-termitizata (adica sa fie scapata de termite)
Se pare ca cei care vor efectua actiunea de deratizare vor folosi un gaz care se numeste Vikane (gas fumigant)
Am citit pe Internet ca se disipeaza rapid si ca nu trebuie sa-ti stringi altceva in afara de mincare si medicamente.
Eu duc in general o viata foarte organica si sint suspicioasa la orice chimicale care ma inconjoara. E posibil sa o fi luat chiar razna, dar asta e alta discutie.
Bref: acest gaz e nociv pentru un bebelus de 6 luni? Sa-mi scot toate lucrurile din casa (cele de bebelus oricum as vrea, dar poate si ale noastre??? cei de la agentie spun ca nu e nevoie.)
Unde sa caut si alta informatie in afara de cea furnizata fie de cei care produc acest Vikane fie de nebuni naturalisto-organici??? Am nevoie de o informatie nepartinitoare.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

aici gasesti cam ce te intereseaza...
http://pmep.cce.cornell.edu/profiles/fumigant/sulfuryl-fluoride/fumi-prof-sulfuryl-flour.html

eu as contacta EPA :http://www.epa.gov/

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Bic,

sa nu capeti vreo alergie la contactul cu hainele imbibate de fumigen

multe alergii se capata prin contactul cu pielea - de exemplu exista persoane care fac alergii la colorantii din sosete, la chimicalele/oxizii de la bratarile de ceas samd

mai bine iti stringi si hainele care intra in contact direct cu pielea (pune-le in pungi de plastic, la gramada!) eu asa as face, macar oentru hainele bebe-ului

si as bea multe lichide dupa intoarcerea in casa

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

apropo de economisit azi am fost la payless shoe source si au easter sale. am cumparat cu 60$ 5 perechi de pantofi de vara
daca vreti sa-i vedeti :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mary_allen1978/album?.dir=/cf69

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Elena, sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si cel mai important, la final, un copilas sanatos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

elena felicitari si un bebe sanatos si cumintel iti doresc! si o sarcina cat mai usoara

si-ti scriu tot aici, ma bucur din suflet ca mama ta e mai bine, s-o tina dumnezeu tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by eliza_p

quote:
noi am inceput cu 400$ luna si acum am redus la 300$ dar chiar cumpar tot ce-mi doreste inima, doar ca ma uit de unde cumpar.

Michelle, spune-mi si mie te rog ce locuri mai ieftine ai descoperit tu. Noi ne facem aprovizionarea la Costco, dar ne costa cu mult mai mult masa cea de toate zilele. Si eu aveam impresia ca iau doar strictul necesar, dar comentariile voastre ma fac sa incerc sa imi reconsider necesitatile...

\Si da, ai perfecta dreptate in afirmatiile tale in ceea ce priveste locul femeii in civilizatia hindu. Iata, daca mai era nevoie, inca o confirmare a lor:
http://www.msnbc.msn.com/id/12156585/

hai sa-ti spun ce mancam noi si ne place sa credem ca mancam sanatos
de la Costco luam asa : mango, banane, ananas , struguri , capsuni, spanac, salate, morcovi , telina ,lamai, avocado, brocolli , asparagus, ceapa , usturoi, branzeturi de orice fel, piept de pui , pulpe de pui, somon proaspat sau afumat, detergentul de rufe, balsamul de rufe, hartia igienica , servetelele de hartie, suc de rosii si rosii decojite in conserva, ulei de masline, orez, cerealele pt mic dejun, lapte si smantana, apa, fructe congelate pt milkshake, suc de portocale. Atat. Singurul junk pe care care il luam din costco e pancake mixul. Evident ca nu luam toate astea in aceeasi tura dar cam intr-o luna le rulam
dupa aia
de la trader joe`s cumpar sundried tomatoes, niste borcane cu un sos indian care ne place, artichoke spread, paste integrale

\din magazinul indian cumpar tot ce inseamna legume uscate si condimente fasole, naut, linte ,frunze de curry, chilli powder etc etc etc
din fred meyer cumpar detergentul de vase, becuri , cosmetice ( unele le iau din costco ,depinde) iaurt , paine , cartofi , yams,
etc

mai merg si la magazinul japonez uwajimaya de unde cumpar tofu, creveti, scoici, tot felul de chestii pt sushi, condimente chinezesti ,ceaiuri etc.

Cand fac exces de zel ajung la 400$ dar de obicei e sub 300$ luna.

Gatesc zilnic si ce mananca sotul meu la cina , ii pun si in pachet a doua zi. Eu imi gatesc separat ca avem gusturi diferite la mancare.
Sper ca ti-am fost de folos

PS colegul meu de la lucru cheltuieste cu sotia sub 200$ si mananca bine spun ei. sotia merge zilnic la cumparaturi in 2-3 magazine , cumpara doar ce e la sale sau daca are cupon. deci se poate si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ca ati pomenit de Trader Joe's - a-ti incercat semintele de floarea soarelui acoperite in ciocolata??? As fi in stare sa mananc o cutie deodata. . . .
La Costco au niste rosii . . . English Muffin au un pret super bun la Costco, si ardei copti in ulei de floarea soarelui. De la Costco mai iau o tarta de fructe - la 14 dollari - dar e super buna. Acu un an aveau obiceiul sa puna ciocolata in crusta, acum vad ca o fac mai dietetica, dar tot delicioasa a ramas.

Mergi la inceput