Fetele din America (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Elena,

atunci tradu certificatul in Romania ca sa fie recunoscut de cei din Romania, dureaza 2 zile in cel mai rau caz, de obicei o zi, poate au si regim de urgenta

daca vrei iti recomand eu un loc in Bucuresti unde ai garantia calitatii, la pret corect, e vis a vis de Biserica Armeneasca

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Ah ok, trebuie sa rectific. Tirmite-ti-va sotii numai daca nu sint gurmanzi si le spuneti clar ce brand de ananas vreti. Eu la servici iau sandwich de acasa care intra in catgoria anterioara cit dau pe mincare pe luna. Rar cind ies la lunch poate o data la 2 luni din motiv ca lucrez si in timpul lunchului sau citesc ziarul sau pe voi si ca n-am cu cine. In firma mea sintem f. putine femei (in departamentul meu sint vreo 5 din 150 barbati) si nu prea sint prietena cu ele.Pantofi si haine iau de 2 ori pe an cind sint in clearance de regula toamna haine de vara si primavara haine de iarna. Probabil ca cheltui citeva sute zdravene spre mie. Anul trecut am dat $300 numai pe poste. Pur imi ramane inima la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

laura right, semintele le-am luat pe internet, noroc cu mama care "implementeaza cind ma ia lenea.

A si i-am facut si copilului arici din ciorap fin cu seminte de iarba inauntru, sper sa-i creasca "tzepii" ca era cam gros ciorapelul den40 calvin Klein.

In materie de chestii "absolut necesare" se numara si masina de piine de care te impiedici dupa ce ai urcat scarile in attic, imediat pe stinga.

lia, hihi baiatul urmareste numai "obviosul"... lui.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

In paralel cu cumparaturile vad ca merg si serviciile de tradus. Elena are nevoie de cineva sa o ajute cu tradusul din cate inteleg eu, dar nu se spune, este?

Tzoale cumpar si eu in clearance, dar uneori daca "obectul" interesului ma atrage foarte tare il iau si la pret intreg, acuma depinde cat de mare e pretul. La copii le cumpar cu un an inainte cand vin ieftinirle de la sfarsit de sezon. Si tot la "chestii" pot sa va spun ca in weekend am umplut un contractor's bag cu rahaturi din camera lui fii-meu cel mare, chestii absolut necesare la vremea cand le-am cumparat, dar nefolosite de ani de zile.

Anda, daca-ti iasa leusteanul (si nu ochii uitandu-te daca doar-doar iasa ceva) imi dai si mie o radacina, nu? Ne intalnim din nou la Costco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

gind la gind Laura!!!
exact asta voiam sa-ti scriu, ca daca imi iese ne vedem in lunch la costco sa-ti dau rasad:)
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Unde ati gasit seminte de leustean si de loboda?

Tare mi-as dori sa pun si eu, n-am mancat o ciorbita de loboda de cand am plecat din tara si sunt deja 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

io pe www.seedmart.com, ii spune lovage. Dar daca dai un search pe Yahoo ori Google dupa lovage seeds, iti da un gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ori suntem noi la inceput si avem nevoie de multe..ori habar nu avem cu ce se mananca banii...cred ca noi bagam cam 200 pe sapt numai pe mancare...
Plus alte tampenii...de la rafturi, la jucarii si accesorii, la diapers (mai mult de curiozitate cum sunt, ca David nu mai foloseste...dar justific si pun si io noaptea!!!)...
Suntem de o luna in Hollywood pe cont propriu si cred ca am terminat vreo 8000 de para (cu tot cu masina si chirie)...sau mai mult...

Plus ca imi aduc aminte cam la 2 zile ca mai am nevoie de ceva de la Publix si pe langa ce aveam nevoie mai umplu cosu cu prostii (inclusiv jucarii pe cercetorul de David)...

Cred ca am sa fac si io lista si sa ma limitez la ea!!! Ca nu mai tine...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

sanziana , cred ca trebuie sa fim impreuna la cumparaturi , asa sigur nu mai cumperi nici o jucarie de la Publix ...mergem direct unde au reduceri :)toysurs

Laura T am scris pe la pagina 6 ca am nevoie de o traducere pentru un certificat de divort din engleza in romana:) ...

nematics, o sa incerc sa gasesc in Pitesti ca sa fie in drummul meu.
multumesc again

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by Ancuta

Unde ati gasit seminte de leustean si de loboda?

Tare mi-as dori sa pun si eu, n-am mancat o ciorbita de loboda de cand am plecat din tara si sunt deja 4 ani.

Leustean poti cumpara rasad din Hillcrest in fiecare sambata de la Farmers Market. Eu am luat un rasad acu vreo 6 luni si tot imi da fire de leustean.

Fetelor, dar la urzica cum i se zice in engleza?

Anca - tu unde stai in San Diego?

Mergi la inceput