Fetele din America (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Adrienne, I disagree, sotul meu cheltuieste mai mult ca mine la cumparaturi, ca el zice ca io-s zgarcita!!! Si hai sa gustam si din aia, si din aia, ca doar numai o data luam, nu? Numai o data in data aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Elena

veste mare!!!

felicitari si take care!!!

cit despre traducere: unde iti trebuie - aici sau in RO? Si la ce institutie?

eu tocmai am tradus azi certificatele de nastere din romana in engleza - la americani e suficient sa scrie cineva pe spate, care cunoaste ambele limbi, un "Translator Certification:

I,_(printed name, not signature), hereby certify

1. That I am fluent in both English and Romanian
2. That the attached English Translation of the attached "Certificat de Divort(de ex)" in the Romanian language is as true and accurate translation to the best of my knowledge and ability.
Dated 5-th day of April, 2006

Translator's address Translator's signature

Subscriben and sworn before me this 5-th day of April, 2006,
by

Witness my hand and official seal

My comission expires_

Notary_

Address_

si aici pune notarul stampila - la orice banca - probabil iti va cere sa vina si cel care certifica traducerea cu tine - un prieten, oricine care stie romana.

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Adrienne, I disagree, sotul meu cheltuieste mai mult ca mine la cumparaturi, ca el zice ca io-s zgarcita!!! Si hai sa gustam si din aia, si din aia, ca doar numai o data luam, nu? Numai o data in data aia.

hi,hi,hi...asa-i si la noi!!!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

De la mine nu aveti ce invata cu economisitul asa ca ma abtin. Si culmea e ca nu aruncam nimic si nimic nu apuca sa se ofileasca. O scuza ar fi ca imi cam place sa gatesc "chestii" si imi place sa incerc tot-inclusiv "jacques pepin"-bucatarul ala frantzuz al mai tare din lume!!
Voiam numai sa va spun ca bulbii de la costco mi-au iesit in proportie de vreo 90%!!
Si am mai cumparat si altii si le-am plantat acum vreo saptamina, urechi de elefant, dalii...etc. Promit sa fac poze.
Acum am comandat seminte si planta de leustean si seminte de loboda.
A adus si mama din Romania dar s-au topit toate, acum incerc cu d-astea americane.
Mama a plantat seminte de cam toate vegetalele. Deja mi-au iesit niste frunzulite de spanac. Sa vedeti voi ca la vara abia daca mai cheltuiesc 20$ pe saptmina la mincare la 4 persoane.
pup,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

OK, alta intrebare, cit va costa "chestiile" pe luna? Si in astea sint incluse lunch-ul la serviciu, vicii, haine, pantofi, floricele, carticele si alte hobbiuri, jucarele la copii...etc
Eu cred ca aici ma dau in stamba cel mai rau.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adrienne12

O idee si mai buna, trimite-ti-va sotii caci ei vor cumpara strict de pe lista.

Acum vreun an l-am trimis sa imi ia o conserva de ananas si inca mai avem si acum de diferite texturi, firme si moduri de preparare,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

nematics, thanks
certificatul de divort sa fie tradus din engleza in romana si imi trebuie la pasaport in romania cand o sa imi schimb pasaportul.Aici o sa merg la notar cu certificatul de divort(tradus de tine :)))iar notarul pune stampila.

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lunchul la serviciu in jur de 150-180/luna. Viciile nu ma costa nimic ca nu imi mai raman bani de ele. Nici de pantofi si nici de haine. Astea se incadreaza la 300 pe sezon vara/iarna/primavara. Dar distractia cu fi-miu la sfarsit de saptamana ma costa 50$/saptamana. Programul ultimelor doua saptamani a fost asa: vizita la ATM, scos 50$, apoi vizitat diverse locuri de distractie, intors fara bani. Ieri cand ne-am dus sa scoatem niste bani de la ATM a recunoscut fi-miu locul si cica: mergem sa ne distram? hihihi El crede ca ala e drumul spre distractie. Acum o fi vreme mai frumoasa si ne mai jucam si fara bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Da' io va zic una buna. "Mama, vreau sa-mi cumperi un game DS", raspuns "nu avem bani", replica "du-te ia de la ATM, ca acolo sunt".

Anda, si io am cumparat seminte de leustean, inca le am pe bufet in bucatarie, poate incoltesc singure.Cheltuielile pe "chestii" sunt in functie de ce se "da" in magazine, la tzoale ma refer. De ovreme ma abtin de la rahaturi inutile, gen oala cu fund dublu de $80, pe care am folosit-o de 3 ori intr-un an, sau meat slicer care cred ca o data la Craciun l-am folosit. Am citit io pe internet ca daca stai acasa nu cheltuiesti nimic, da' nu-i advarat, io ii prove wrong pe toti cu toate studiile lor. Au uitat ca si de pe internet de poate cumpara, foarte comod si convenabil. Si stai acasa, evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

nematics, imi trebuie certificatul de divort tradus, pana plec in romania (10 aprilie)!

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput