Fetele din Zalau(8)
Raspunsuri - Pagina 6
dianaiulie2009 spune:
Am sosit cu povestile ...
Paula a fost din nou agitata azi noapte , s-a trezit de vreo 4 ori si plange in somn .Am reusit ieri sa o pipai pe gingie si am descoperit ca mai trebuie sa-i iasa doar vreo 4 maselute si suntem complete la capitolul dantura . Deci ... de aia era ea asa de agitata pentru ca ii ieseau cate 2-3 maselutze deodata ...
In plus dupa mesele cand ieseam afara era tare maraita si agitata si acum am "depistat" motivul ... super-nany o culca doatr 1 data pe zi ... si de aia nu rezista fata mea pana seara la ora 22 ...
Sper sa treaca toate si sa fie totul Ok ...
Ozi minunata tuturor zalauancelor ... mai vin , daca am timp ...
albumele noastre
Bimilit spune:
cafengistelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!la apel!!!!!!!!!
claudia pai, hai ca ne organizam noi cumva ca sa poti veni si tu.la autogara sta si soacra mea.faza ar fi sa stai cu ea in bloc.
iar deschid lista pt marea intalneala:
Adriana
elutza
mihaela
eu
lista ramane deschisa............
va tzuc si mai vin
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
adriana si matei are doar un somn pe zi , dar e drept el se trezeste pe la 11-12 si doarme de la 14,30-15 pana la 17,30-18.
Bimilit spune:
ioana unde esti?????????treci la apelul de dimineata!!!!!!!!
elvira!!!!!!!!!!!!!!ne-ai uitat???nici macar o cafeluta pe zi nu-ti bei cu noi.pai se poate??????????sau ai renuntat la cafea?
va tzuc si mai vin
diplodocus spune:
Salutari maxime!
Luca-Mihnea s-a trezit azinoapte din 2 in 2 ore...Oare cit mai tine faza asta?
BIANCA, incerc sa vin simbata dar stii deja cind si unde?...Cit timp dureaza nu cred ca are rost sa intreb.Am spus incerc, caci colegul meu nu-i poate da papa le bebe si nici nu reuseste sa-l culce daca nu-l plimba in carucior...
Eu chiar am vrut sa schimb salopetutele cu pricina cu altceva din magazin...dar vinzatoarea rea nu a fost de acord
CLAUDIA, stai linga blocul Dalia? Oricum cred ca tu esti cea mai aproape de mine, stau in Porolissum! Poate ne vedem mai des, ca eu in plimbarile scurte ajung mereu prin zona ta
FETELOR,pina acum i-am dat la shtroumpf cite2-4-6 lingurite cu mar ras...De unde stiu cind ajung la 150gr? Sau cit ar trebui sa fie o masa completa?(ca acum mai papa putin laptic dupa)
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
Eiii Bianca ... vezi care e diferenta dintre Paula si Matei ????
Al tau puisor nu se trezeste niciodata pe noapte , pe cand Paula are treziri dese ... asa ca eu consider ca e mai obosita ... In plus ea se trezeste dimineatza pe intre orele 9-10 si cand eram cu ea acasa o culcam pe la 12 -13-13.30 , apoi inca un somnica de pe la 15-15.30 pana pe la 16-17 , asa ca era odihnita si nu aveam probleme cu ea in sensul maraielilor si incapatanarii ...
Acum sunt curioasa daca azi o culca 2 somnuri , ca ieri s-a cam suparat pe mine ca i-am spus ca de ce nu ii da din mancarea pe care i-o pregatesc si ii tot aduce de la ea de acasa cine stie ce mancare sau ii preapara tot altceva decat ii las eu pregatit. Si s-a sucarit si de abia mi-a vorbit ... deci astept sa vad astazi cum se prezinta ... iar daca tot asa sucarita este ... ma gandesc ce fac in viitor ...
Mihaela oare de ce nu este si la noi o gradfinita particulara ???? Mare noroc aveti voi acolo ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Bau !!!
V-am speriat ????
Dormiti mamicutzelor , cu puiutzii vostri ?????
albumele noastre
claudiasabou spune:
Buna,
Am reusit sa iau o pauza.Am fost o tura pe afara,apoi am papat ,iar acum ne chinuim din nou cu dormitul de amiaza.
Adriana ai dreptate cu gradinitele particulare si eu as fii incantata sa existe macar una.
Bianca in ce bloc sta soacra ta?
Ioana ar fii super sa ne intalnim ca noi oricum stam mai mult in fata blocului.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
elutaf spune:
salutare ... noi nu am iesit azi afara ... pretextul a fost ca a fost innorat, dar adevarul e ca mi-a fost lene mie ...
am mancat de amiaza si poate-poate vom reusi sa mai dormim un pic ...
mihaiela
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
diplodocus spune:
Nici noi nu iesim azi din casa.
A fost in vizita la noi Taisia, gagica lui Luca -Mihnea, vecinuta de la etajul 1
FETELOR, ma zapaceste netul!!!!!!!!Dupa ce hotarasc eu (si-mi spune si pediatrul)sa incep diversificarea cu mar ras, aflu ca e mai bine sa incep cu legume, ca daca le introduc pe acestea din urma dupa fructe, risc sa nu le mai manince ca nu-s asa dulci...Si cica marul crud provoaca gaze.
Ce sa-i dau miine? Morcov fiert?
Doamne, bietul meu copil...multe aiureli o sa mai indure din partea mea
IOANA si Luca-Mihnea