Fetele din Zalau(8)
Raspunsuri - Pagina 7
dianaiulie2009 spune:
CLAUDIA si soacra mea sta tot langa autogara , in A-24 parca , langa apa arteziana ... sa nu ma sochezi si sa-mi spui ca sunteti vecine ?????
albumele noastre
claudiasabou spune:
Adrianasoacra ta e vecina cu mama mea,doar ca ea cred ca sta pe scara a 2 a ,iar mama pe a 3 a.Il stiu pe Lucian din vedere de cand eram mici .
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
diplodocus spune:
Ce faceti fetelor?...Ca la plimbare nu cred sa fiti...
Cine a vorbit la Institutul Meteo sa aranjeze vreme buna pe simbata si sa ne putem intilni?
IOANA si Luca-Mihnea
mihaela_s spune:
fetelor, see pare ca sammbata va fi vreme buna, uitati aici.
Acuma intrebarea mea e: unde, cand si cum va fi intalneala?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
elutaf spune:
una mai indrazneata sa stabileasca locul de intalneala ... am obtinut liber pe sambata asa ca musai sa ne intalnim ...
somn usor
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
Bimilit spune:
salutare!salutare!
mai , fetelor au am fost tare nacajita azi ca nu puteam sa "navighez" pe forum .vad ca si-a dat drumu netu meu si sper sa mearga ok.
adriana cum a fost azi paula?auzi poate de aceea manaca rau paula .se teme ca primeste papa.
claudia a mea cred ca sta in A-239 cele 2 blocuri de langa arteziana.
ioana uite matei al meu nu vrea sa pape mar.i-am dat de doua ori si a .asa ca adio mar.si eu zic sa incepi cu supica si piureu de legume.tot matei , mare smecher , pana la 9 luni a papat doar mancare din borcanele .nu a vrut nimic gatit de mine( poate eram bucatareasa proasta).eu si acum ii dau fructele doar din borcanel.
elutza bine ca ai liber de la colegu.
mihaela te asteptam cu si.noroc cu tine ca uite asa ne intalnim .diana e bine?silvia cum e?
elvira sa aveti drum bun si distractie placuta.mai , da dc mi-ai ocolit raspunsul la intrebarea adresata pe mess( cea cu fumatul)?
sandana unde esti? ce zici vi la intalneala?
bianca sa-ti traiasca nepotica , iar stanca sa se refaca repede.te asteptam si pe tine la zalau.cand treci pe aici da-ne de veste.
paula, carmen , anca ( oare unde esti???????si cum te simti???)sunteti asteptate si voi.
va tuc si mai vin.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
am uitat sa va spun ceva: i-am cumparat azi la matei un scaunel mic de plastic.sa-l vedeti ce haios e .sta domnisoru sprijinit de spatar si se chinuie sa-si puna un picior sub el.tare dragut mai e.
matei e cuminte de felul lui si fff rar plange, dar ieri era cu colegu in camera si se jucau.la un moment dat il aud plangand.am fugit la el sa vad care e problema.ghiciti? saracutul de el s-a muscat de degetel.sa-l vedeti ce mirat se uita la deget.
gata va las ca dau o fuga pe forum sa mai cetesc ce s-a intamplat .
va tzuc si mai vin..........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Ioana eu nu pot accsesa site-ul ...
Bianca ieri a fost mai bine ... dar tot imbufnata super-nany ... da mai astept pana in week ... sa vad poate ii trece ...
Fetelor eu zic sa ne gandim undeva unde este separeu sa ne intalnim , ca in restaurant deschis nu prea putem sporovai ...
Eu am fost la Alba ca Zapada la separeu si e foarte fain ... daca va convine locul spuneti rpd pana azi la ora 13 sa pot sa merg sa-l rezerv , daca nu cumva e ocupat deja ... iar dc nu e liber trebuie sa vedem in alte parti . Referitor la ora mie mi-ar conveni mai dupa-masa asa cam pe la ora 17 , sa apuc sa termin si eu curatzenia si papitza , plus ca Andreea e la dans pana la oera 14 , deci cam complicat pentru mine sa ne inatlnim la amiaza ... dar daca nu se poate nici cum , o sa incerc sa vin la ora stabilita de voi ...
Grabiti-va cu raspunsul ca la ora 14 cand ies de la scarbici vreau sa merg sa vad daca putem merge la separeu la Alba ca Zapada ... sau altundeva ...
Pupici la mamici si la BB-ici ...
P.S. Azi noapte nu ne-am trezit niciodata , se pare ca e pe final faza cu iesitul maselutzelor ... sper sa-i tina D-zeu tot asa naravul ...
albumele noastre
diplodocus spune:
Buna dimineata!
Imi pare rau ca nu se poate accesa site-ul trimis(habar n-am de ce)...era o chestiuta super draguta
Eu sunt fresh, ca super-bebe s-a trezit doar de 2 ori azinoapte :)
Eu sunt de acord cu orice hotariti in legatura cu intilnirea ,caci am sa fac tot posibilul sa vin macar 1 ora(Luca-Mihnea papa mai mult tzitzi si o sa vad cum ma organizez)
IOANA si Luca-Mihnea