Fetele din Zalau(8)
Raspunsuri - Pagina 8
elutaf spune:
adriana mie imi convine
sa aveti o zi buna
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
claudiasabou spune:
Buna,
Eu nu pot sa ajung sambata la intalnire,daca nu mergem la tara, al meu coleg lucreaza pana tarziu asa ca nici o sansa.Sper sa reusesc sa vin la urmatoarea intalnire.
Sunt tare stresata de vremea asta urata, ca nu mai stiu ce sa facem in casa.Rebeca e agitata si nu ii place nimic.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adriana pai, de la 17 andreea merge la chefuiala.cine o duce ?
mai mie imi convine ora si locatia , na-m nimic de zis dar ma acceptati cu fumurile mele de tzigara????????????
claudia daca nu mergi la tzara chiar nu ai cu cine sa o lasi pe rebeca o ora?hai sa te relaxezi putin cu noi.
ioana , pai ii dai sa pape chiar inainte de a iesi tu din casa si 2 ore e ok , nu?
elutza deci la tine e rezolvata problema.sta colegu cu mihaita?mai da am uitat sa te mai intreb ceva mihaita nu e alergic la catifea?ai mei feciori sunt alergici rau, numai colegu e ok.cred ca m-au mostenit pe mine.
mihaela te asteptam.daca apar ceva modificari de locatie si ora te sunam.
sandana tu ce zici?ne onorezi cu prezenta?
paula , iar ne-ai parasit .treci mama la raport.
va tzuc apasat si mai vin...........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!!!
fetelor eu fac pe taximetrista cu voi.sa stabilim ora si locatia si vin sa va iau cu masina.
PS nu am ceas pe masina , asa ca e gratis cursa de maine.
elutaf spune:
bianca mihaita nu e inca alergic la catifea, dar deocamdata imi convine de minune, ca uneori sunt nevoita sa mai las copilul "pe catifea" si ce m-as face ... asta e daca colegul meu ajunge doar "noaptea" acasa
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
Bimilit spune:
elutza ma bucur pt mihaita ca nu e alergic.uite al meu coleg stie ca-s alergica si saracul de el evita sa" aiba " si el contact cu catifeaua, iar daca totusi are nu-mi pomeneste nimic.eu sunt alergica si cand aud cuvantul catifea.asta e .cred ca eu is putin dilimandroasa.
va tzuc si mai vin..........
dianaiulie2009 spune:
PAI FETELOR , DACA SUNTETI DE ACORD MERG CAND IES DE LA SCARBICI SI RETIN SEPAREUL PENTRU MAINE LA ORA 17 .
Bianca pai o duc eu cu taxiul mai repede si ajung la 17 la intalnire si apoi merg pe la ora 20 dupa ea .
Si da , iti acceptam fumurile !!!
Claudia dupa cum spunea si Bianca , daca nu mergeti la tara lasa cupilu cu soacra sau cu o vecina sau cu o buna prietena si vino macar 1 ora sa ne cunoastem ...
Intru mai tarliu ca acum am treaba ...
albumele noastre
Bimilit spune:
salutare cafengiste si bautoare de ceai!!!!!!!!
adriana da o sa dureze chefuiala 3 ore?si eu il duc pe tudor , dar el se descurca sa vina singur acasa.oooooooo, dar, stai ca are telefonul cu el si daca e ceva ne suna el.auzi o intrebare : ii iei cadou sau ii dai plic? ca sa stiu cum sa procedez.
deci la intalneala vin:
Mihaela
Adriana
Ioana
elutza
eu
claudia????????ce zici?
va tzuc si mai vin............
Bimilit spune:
adriana da nu-i musai sa mergi cu taxi , ca doar cand il duc pe tudor pot sa va iau si pe voi.hai , ca mai pove pe mess sau la telefon.
va tzuc
dianaiulie2009 spune:
Eu ma bucur daca ne duci tu cu masina ca doar mai salvez niste banutzi ...
Referitor la cadou , noi mergem cu plicul ca asa au venit si ele si sti tu ca e mai greu de gasit ceva pentru ea...asa ca mai bine ii cumpara mama ei ce stie ca are nevoie ...
Si de ce sa nu tzina 3 ore chefuiala ??? Eventual o intrebam pe mamica la ce ora sa mergem dupa copii ... la Andreea s-a stat de la ora 16 pana la ora 20 si totul a fost OK ... iar daca nu ii place lui Andreea atunci da Tudor un bip si merg dupa ea ...
Mai pove ...
albumele noastre