Fetele din Zalau(8)
Raspunsuri - Pagina 12
BlueEyes spune:
Hello!
Sper ca nu-i nimeni supi pe mine... dar chiar daca de citit am mai citit, de postat n-am avut vreme.... sorry.
In primul rand, sorry pentru ieri. Chiar ash fi vrut sa vin... Dar, in prima faza, aveam programare la coafor...de la 4... dar ash fi ajuns pana la urma shi la intalneala. Necazul a fost ca am amanat si coaforul shi am mers cu iubi la bunicii lui... o trebuit neaparat... Asha ca schimbarea de look ramane pe saptamana urmatoare....
N-am mai scris despre targul de nunti... Am fost shi vinerea...shi sambata. Nu pot sa zic ca am fost foarte incantata. Mi-am gasit o rochitza care mi-a placut... in mare, dar am cerut cateva modificari... la corset. Marti este iarasi targ la Cluj shi miercuri merg dupa rochitza. Daca nu iese cum vroiam, nush ce ma fac.
Nu mi-am gasit nici pantofi... nu avem inca nici verighete Speram sa gasim totushi la targul asta!!!
Colac peste pupaza... la scarbici is mai ocupata ca niciodata.
Promit ca mai scriu cand am timp... sa nu va suparatzi pe mine...va roooooog!
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
dianaiulie2009 spune:
Hello , hello !!!
Am ajuns si noi acasa .. adica jumate dinm gashca , eu si Andreea , Paula a ramas cu tati sa se mai plimbe ...
Am fost la masa la socri , asa ca pentru mine a fost super lejer azi cu gatitul .
Ma pregatesc de baitza la fete si apoi de nani ... va pupi ca nu stiu daca mai reusesc sa intru azi pe forum ...
Va doresc o noapte linistita .... mai pove maine ...
albumele noastre
diplodocus spune:
Salutare
Mai fete, de ce nu mi-ati spus sa nu pun poze cu copilul fara Pampers ? Azi m-a avertizat o mamica sa am grija ca ar putea ajunge pe site-urile pedofililor
Acumle inlocuiesc, rapid...
Pupici, pe miine
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !!!
Poftiti la cafelutza !!!
Paula nu a avut nici o trezire azinoapte ... sa speram ca totul va fi bine si pe mai departe ...
Va pupi si mai vin ...
albumele noastre
elutaf spune:
neata
mihaita s-a trezit de 2 ori, deci de data asta nu s-a inteles cu paula
ziua doarme de doua ori o data cam 1 1/2 ore si o data o jumatate de ora, nu cred ca e prea mult ...
ieri am mancat foarte bine la toate mesele, sa vedem azi
ioanapoti lasa pozele dar nu in albume publice, poti sa faci albume pe baza de lista ca sa fie accesate doar de cine doresti tu
ne mai auzim, dar probabil doar pe seara caci iarasi vom sta mai mult pe afara
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
diplodocus spune:
'neata buna
Ma prezint si eu la apel, dar cu un ceai
Buburuza mea s-a trezit doar 1 data azinoapte...Record!!! Cred ca-i prieste diversificarea
Ce faceti,pe unde umblati?
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!
noi acuma ne-am trezit.merg sa-i dau papica la matei si iesim afara.
vb mai tarziu.
va tzuc pe toate si mai vin.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Salutare !!!
Elvira haide si spune ce ai vazut la TM la Baby-expo ... la magazin ai adus marfa sau nu ai avut timp de cumparaturi ca a trebuit sa te ocupi de Cristina ???
Mihaela cum ai ajuns acasa??? Fetele sunt bine ??? I-au trecut bubitele la Diana ???
Pupici ...
albumele noastre
for2nity spune:
Salutare, salutare !!!!!
fetelor, ce dor mi-a fost de voi sim ce rau imi pare ca am lipsit dem la intalnire (aici ar trebui un emoticon cu lacrimi, da' mi-e lene sa-l caut )
In alta ordine de idei, m-am intors adineaori si scriu repede repede putin ca am treaba multa.
A fost super fain in excursie, Alexia a savurat din plin fiecare moment, ma bucur ca seamana cu mine, e clar, ii plac si-i priesc calatoriile.
Am vrut sa scriu mai multe dar se pare ca n-am nici o sansa.
Va pup si poate intru mai tarziu de acasa.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!
bine ai revenit elvira..ne-ai lipsit.trci la raport cu ce a facut cristina in excursie.
adriana vad ca ai de lucru nu gluma.iesi mai tarziu cu fetele?
ioana, elutza , claudia sunteti afara cu copilasii?
mihaela cum sunt fetelea?
va tzuc , ca fug sa-i pregatesc papica la matei pt cand se trezeste.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!