Fetele din Zalau(8)
Raspunsuri - Pagina 11
Bimilit spune:
aaaaaaaa si sa nu uit musai sa ne intalnim macar de 2ori pe luna.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
elutaf spune:
bianca ai dreptate a fost foarte bine, dar a trecut repede ... sper sa vina repede urmatoarea intalnire ...
noapte buna
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
diplodocus spune:
Eu ce sa mai zic decit..MAI VREAU!!!!!!!!!!!!!
Noapte buna, pe miine!
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
'neatza !!!
Bineinteles ca ne-a dat desteptarea Paula , dupa ce si azinoapte s-a trezit de vreo 3 ori ...
Aseara am ajuns tarliu acasa , pe la vreo 21.30 si de aceea nu am putut sa scriu prea multe ca fetele erau terminate aman2 si atrebuit sa mergem rpd la ...
Andreea a zis ca nu i-a prea placut la petrecere si ca a fost plictiseala de aceea m-a sunat sa merg dupa ea ...
Azi e ziua cumnatelului si m-am laudat cu tortul dar nu am rezistat tentatiei si cand a fost gata mi-am infipt in el si acum trebuie sa merg sa cumpar de la dr.oetker ceva sa prepar rpd ... m-am gandit la t ortul musuroi ...
Intalnirea a fost minunata , mi-a placut , as fi vrut sa stam mai mult la trancaneli ... dar asta e ... data viitoare speram sa stam mai mult ...iar dupa cum spunea si Bianca musai sa ne intalnim macar de 2 ori pe luna ...
Elvira sa sti ca ne-ai lipsit tu si locul tau de intimitate ... nu zic ca nu m-am simtit bine la separeul de la Alba ca Zapada , dar pana acum cel mai bine a fost la tine .. parerea mea ...
Va pupi ca daca tot s-a trezit asa de diminetaza Paula ma gandesc sa ies cu ea pe afara ...
albumele noastre
elutaf spune:
neata fetelor
adica dimineata a fost cand m-am trezit eu ... asta daca noapte pe care am avut-o se poate numi noapte ... mihaita a avut treziri fara numar ... asa ca sunt franta ..
va las sa fac papica la bb si mai vin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
dianaiulie2009 spune:
Elutza parca copilasii nostri se inteleg ...
N-am reusit sa iesim afara deoarece Paula a fost foarte maraita si deja am pus-o sa faca nani nr.1 ...
albumele noastre
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!
cum sunteti??????????????noi acuma ne-am trezit.ne grabim sa papam si sa iesim afara.
adriana LMA pt cumnatel.deci azi adio platou? mergi la chefuiala?????????cum s-a descurcar taticu cu bb-icu?
elutza dar cate somnicuri are peste zi mihaita???????
ioana cum esti?ce a zis colegu : te mai lasa la intalnre?luca ce a mai facut?
mihaela pupici si te mai asteptam la zalau.
sandana treci la raport.cum e darius?
elvira sincer si mie imi pare rau ca nu ai fost cu noi, dar lasa ca nu mai scapi .ne-om prganiza ca sa ne putem intalni tote.cum a fost la tm?alexia cum a reactionat? nu a obosit-o drumul?
claudia sper ca la intalnirea viitoare sa poti veni.
paula sa inteleg ca ai stat pana la 21 la coafor? noi te-am asteptat.
carmen esti suparata pe noi?nu te vad nici pe mess? sunt probleme? hai spune ceva?
bianca samnatate lui stanca si printesei ei.te asteptam la zalau.
va tuz ca fug sa-i dau papica la matei .mai povestim cand doarme piciu.
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!
cum sunteti??????????????noi acuma ne-am trezit.ne grabim sa papam si sa iesim afara.
adriana LMA pt cumnatel.deci azi adio platou? mergi la chefuiala?????????
elutza dar cate somnicuri are peste zi mihaita???????
ioana cum esti?ce a zis colegu : te mai lasa la intalnre?luca ce a mai facut?cum s-a descurcat colegu cu bb-icu?
mihaela pupici si te mai asteptam la zalau.
sandana treci la raport.cum e darius?
elvira sincer si mie imi pare rau ca nu ai fost cu noi, dar lasa ca nu mai scapi .ne-om prganiza ca sa ne putem intalni tote.cum a fost la tm?alexia cum a reactionat? nu a obosit-o drumul?
claudia sper ca la intalnirea viitoare sa poti veni.
paula sa inteleg ca ai stat pana la 21 la coafor? noi te-am asteptat.
carmen esti suparata pe noi?nu te vad nici pe mess? sunt probleme? hai spune ceva?
bianca samnatate lui stanca si printesei ei.te asteptam la zalau.
va tuz ca fug sa-i dau papica la matei .mai povestim cand doarme piciu.
Bimilit spune:
am facut un kk-at .am gresit prima editare si am am gresit si postarea a doua.da intelegeti voi ce-am vrut sa pun.scuze is blond si mai fac gafe.
diplodocus spune:
Salutare gashca
Eu ajung mai rar pe forum simbata si duminica...
Calin saracul, l-a adus ieri pe Luca-Mihnea in brate de la Alba ca Zapada in Porolissum, si a impins caruciorul cu o mina,evident...Nu stiu ce o fi avut de a plins asa tare...Dintii? dorul de mine?
Dar s-a descurcat oricum admirabil...
Data viitoare o sa ne fie mai usor, ca poate pina atunci ajung cu el sa manince o masa altceva decit laptic
Mi-a placut mult intilnirea...si abia o astept pe urmatoarea
IOANA si Luca-Mihnea