La bine si la greu impreuna-10

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani tuturor florilor!!!" pentru maine..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by piccaflor
Stiti ca va tot ziceam eu ca as vrea sa adopt...ieri am facut primul pas in privinta asta ...am fost la "Consultorio familiare" unde mi s-a explicat ce avem de facut si mi-au dat de completat un formular pt inscrierea la un curs pt parintii adoptatori si doua chestionare...drumul e luuuuuuung si anevoios dar noi sintem fericiti si increzatori ...

Picaflor tin pumnii la tine sa nu dureze mult, sunt sigura ca vei avea o frumusete de motat(a) si cine stie poate se va intampla o minune dupa

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

LA MULTI ANI FLORICELELOR, CU NUME DE FLORI SAU NU, toate suntem flori.

Numele de "Florii" reaminteste de intrarea lui Iisus in Ierusalim, cand poporul l-a intampinat cu ramuri inflorite de salcie si palmier.
De Florii, oamenii se ingrijesc de suflet, spovedindu-se si impartasindu-se si de morti, facand pomeni si curatind mormintele.
In Romania, oamenii culeg pentru aceasta sarbatoare ramuri de salcie. Conform traditiei, atunci cand Fecioara Maria a vrut sa treaca un rau, o salcie s-a aplecat peste ape ca sa o ajute sa traverseze mai usor. Atunci, Maica Domnului a binecuvantat salcia, menindu-i sa nu ajunga niciodata carbune si sortindu-i sa fie dusa in fiecare an la biserica. Cu aceste crengi, sfintite in biserica, oamenii se intorc acasa si ating copiii, ca sa creasca mari si frumosi, apoi le pun la icoane si deasupra usilor. Cele puse la icoana se pastreaza tot anul si se folosesc ca leac impotriva relelor care ar putea lovi casa si familia.

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

fetelor m-am intors din "vacanta"si va pupacesc pe toate dulce de tot!

PICCA ma bucur pt tine....sa va dea d-zeu un bb frumos care sa va faca cei mai fericiti parinti din lume!mult succes !

pmihaela era bine daca faceai o betahcg ca stiai daca a fost avort sau nu....

IOANA ma bucur ca ne mai scrii si noua....si ma bucur pt. primii pasi ai MIRUNEI!!!o pup si eu dulce de tot pe ochisori!

va scriu mai tarziu ca sunt rupta de oboseala!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Kla, am facut beta hcg si a iesit zero. Crezi ca a fost avort, ca n-am inteles ce-ai vrut sa zici???
si la multi ani foricelelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

LA MULTI ANI!tuturor.sa aveti parte numai de bine si sa ploua cu.

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Kla, te pup, bine ai revenit.

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA pentru Florii.( In ziua de Florii se sarbatoresc doar cei ce se numesc Florin, Floarea, Florica, Florina, Florentina), nicidecum cei ce au nume de flori, precum Lacramioara, Narcisa, Zambila, Grofita......Viorel.Asta s-a bagat asa pe langa, dar ei nu se sarbatoresc acum....

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ILIUTA !!!abia astept sa vb un picut pe msg,desi sunt cam ocupata zilele astea cu casuta dar imi fac timp numai sa intri si tu.

PMIHAELA am vrut sa spun ca daca la analiza de beta iti iesea valoarea mai mare de 5 putea sa fie un avort menstrual dar daca a iesit 0 imi pare tare rau ,asta e ,mergem inainte si luptam!capul sus!

PICCA totusi ce te-a determinat sa te indrepti spre adoptie ca esti destul de tinerica???e un lucru buna sa adopti si eu as vrea din tot sufletul sa cresc un copil adoptat chiar daca il voi avea pe al meu dar din pacate la mine sotul nu vrea ca al lui ILIUTA,singura diferenta este ca eu cu timpul as putea sa-l conving ca nu e incapatanat deloc,din contra,si daca-i mai trag si niste ture de plans cu lacrimi de crocodil se inmoaie inima in el.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kla. Ne inveti la prostii cu tacticile astea, sheme de plins, etc. Sper sa-l convingi repede pe sot; dar si mai repede iti doresc sa ai un bebe al tau.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

La multi ani cu intirziere sarbatoritelor zilei de ieri ...
Liana ...ma bucur ca olteanu' tau e bine...intre timp poti sa te arunci in tren oricum si sa ma pupacesti pe mine ...te astept cu bratele deschise...daca mai ai rabdare 3 ani o s-o pupi si pe motzata mea(o sa fie fetita)...atit se asteapta aici pt adoptii...si intre timp vei face si tu un pui de oltean sa ne incuscrim ...ce zici,iti suride ideea?...o frumusete de fetita din Brazilia sau Cile cred...
Bianca merci iubita...se misca precum melcii aici,dar cu atitea fete care-mi tin pumnii poate o sa dureze mai putin...
Kla ...bine ai revenit di plimbareli...iubita eu de cind ma stiu mi-am dorit sa adopt un copil...cind m-am casatorit chiar l-am intrebat pe sotul meu daca el ar vrea si raspunsul a fost pozitiv...nu stiu sa-mi explic,dar parca in sufletul meu stiam ca vom infia un copil....nu am ales adoptia ca pe o ultima solutie...am putea incerca IA,FIV,dar nu vrem...de cind am fost la Centrul de copii in Romania si am trait emotii puternice ,pe care nu le vom uita niciodata ,ne-am dorit si mai mult sa adoptam...si imi pare nespus de rau ca n-o pot infia pe fetita pe care am luat-o in vizita 2 zile...dar peste fix 3 saptamini o voi revedea,pt ca vin in Ro... sper sa ma lase sa o botez...
Tabitha pup fata dulce
Iliuta,pmihaela,Ioana si Mirunica super frumusica

Si pt toate fetele de aici

Mergi la inceput