La bine si la greu impreuna-10
Raspunsuri - Pagina 12
pmihaela spune:
Am uitat sa va spun...iau o luna anticonceptionale, asa ca o sa fiu pe-aici sa va citesc, dar de scris nu stiu daca o sa mai am ce, despre mine. Eventual ceva sfaturi pentru voi... 

megbeng spune:
si la giulesti te poti duce sa faci HCG-ul fara trimitere? asa, de capul tau? in cat timp iti da rezultatul? unde mai exact in spital?
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
iliuta spune:
Tabi bine ai revenit printre noi. O sa-ti motivez toate absentele.
Va pup pe toate si fug la serviciu. Mai scriu eu.....
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
pmihaela spune:
megbeng, da te poti duce fara trimitere pt. ca mie nu mi-a cerut, desi aveam. Joia trebuie sa mergi pana in ora 10, dar oricum sa te duci mai devreme ca e ceva coada, eu am stat cam un sfert de ora dar nu se stie cum o sa fie cand mergi tu, te sfatuiesc sa fii la 9 acolo. Rezultatul se poate lua telefonic in aceeasi zi intre orele 13-14. Ca sa gasesti mai usor intrebi portarita de laboratorul de hormoni, e cam complicat sa-ti explic eu, oricum mi se pare tare incalcit giulestiul asta...m-am dus pe-o parte si m-am intors pe alta...
si sa fie cum vrei tu!
megbeng spune:
multumesc frumos pmihaela! pai poate peste vreo luna de zile am sa incerc acolo, ca luna asta am stricat 500 de mii la medsana, stiam ca sunt singurii care lucreaza in aceeasi zi
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
Liana30 spune:
pica ma bucur mama..ma gandisem io ca e legat de asa ceva dar m'am abtinut sa zic ceva sa nu te supar!!! abia astept sa te vaz cu puiu'n brate si atunci chiar ca o sa ma arunc in trin..si o sa vin sa va pupacesc pe amandoi![]()
moldoveancoooo io te
melule trebe sa vorbim!!!!!!ca mii dor de tine!!!
iliuta,,kla 

megbeng
pmihaela capu sus..o noua luna un nou incepur..ma rog dupa ce termini alea..
Avaloaneee ete ca io doar te
acu pt ca nu am nimik inteligent sa te intreb![]()
grasu e bine !!! va multumim amandoi ca ati fost alaturi de noi..v'am simtit![]()

"Nimic nu-i imposibil!"
melutzica spune:
gabitzule,ma bucur nespus ca e bine Cata si ati trecutde operatie,´m-am gandit la tine si la voi defapt
,eu sunt aici si mai stau un pic,desi pic de somnic caci am dormit 4 ore azi noapte,asa ca astepttttt
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
iliuta spune:
Liana ma bucur ca grasul tau e bine. Te pup...si pe el
.
Dasha ce mai faci ???Pe unde umbli??
Kla nu te-ai saturat de plimbat cu Luci??(cu tirul de fapt)
Pupici si pentru celelalte fete, fara exceprie si pentru cele ce isi vor sarbatori Pastele zilele astea, le doresc SARBATORI FERICITE ALATURI DE FAMILIE, SA AVETI MASA PLINA CU DE TOATE. HRISTOS A INVIAT.
Pupici.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
mari-lu spune:
Tabita bine ai revenit,n era taaare dor!Cand faci IAD?Posibil sa -ti calc p urma pt ca la al meu sot spermograma e in scadere vertiginoasa,trat cu Livercyn etc n-a avut rezultat
Am fost tare suparati,n-am mai scris ,doar va citesc.
Oricum,maine sunt floriile,La multi ani tuturor florilor si polenizare reusita la toate!