La bine si la greu impreuna-10

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Moamaaaa ce curioase sinteti ...
Stiti ca va tot ziceam eu ca as vrea sa adopt...ieri am facut primul pas in privinta asta ...am fost la "Consultorio familiare" unde mi s-a explicat ce avem de facut si mi-au dat de completat un formular pt inscrierea la un curs pt parintii adoptatori si doua chestionare...drumul e luuuuuuung si anevoios dar noi sintem fericiti si increzatori ...
Ne era tare teama ca nu vom putea depune actele aici intrucit eu inca nu am cetatenia italiana...insa mi s-a spus ca din moment ce sotul meu este italian nu e nici-o problema...
Adoptia va fi internationala ,intrucit aici (din fercire) sint extrem de putini copii abandonati si extraordinar de multe cereri...
Fetelor sint fericita!!!...voi avea cel mai frumos si scump si cu motz copil din lume ...
Nu v-am spus de ieri pt ca nu mi s-a parut potrivit...desi stiu ca va veti bucura pt mine...
pmihaela atunci la mine a fost cantitativ mai redus,dar nu asa mult incit sa ma faca sa banuiesc ceva...

Va pup si sa stiti ca-mi sinteti tare dragi toate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

picca ,super desteapta miscare ai facut;ma bucur enorm pt tineeeeee;acum numai sa se rezolve repede treburile si sa te vezi cu puiutul in brate

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

picca, felicitari, va doresc mult noroc, sa gasiti repede un puiutz mic, frumos si sanatos, si sa fiti fericiti impreuna. Ai vazut tu femei sa nu fie curioase?
Mihaela din Spania, da, am gasit bona, cu greu, dupa luni de cautari, si sper sa nu ma lase balta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Picca, felicitari iubita, ai toata admiratia mea.Sate ajute D-zeu sa fie bine pana la capat.

Ioana, ma bucur ca ai reusit cu bona. Am vazut ca tot puneai pe mess ca , cauti bona urgent. E greu cand nu ai cun cine-ti lasa copilul sa poti merge la serviciu.

Va pup pe toate fara exceptie si plec la somnic.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

sunt aici, fetelro, numai ca de circa 2 sapt. nu am mai reusit sa intru deloc pe forum. Sunt f. aglomerata. Nu ma bateti ca nu am reusit sa citesc ce ati scris in cap. precedente, dar chiar ca nu am avut timp.

Iliuta: In ceea ce priveste discutia cu sotul tau, nu voi comenta nimic, deoarece as fi subiectiva. Noi suntem pusi in situatia de a face IAD...

pmihaela: ma rog sa-ti fie bine. Imi spusese olteanca ceva, dar nu mai stiam mersul lucrurilor.

Eu trebuie sa sun la Giulesti sa-mi spuna cand sa ma duc sa fac eco. Luna asta in z2 aveam un folicul de 13 mm pe dreapta. O fi fost folicul oare??? Dr. mi-a zis la telefon sa fac totusi stimularea cu 0,5 pastile ovamit / zi in zilele 5-9 si din ziua 7 sa iau estrogel. Va tin la curent cu ce se mai intampla. Oricum, sper sa intru mai des de acum.

Va pup pe toate si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

picca: felicitari! Si eu mi-as dori sa incep actele, dar sotul inca este indecis. Sper sa-l pot decide eu pana la urma.

Mergi la inceput

Tabiiii,moaama ce dor mi-a fost de tineeeeeeee;imi faceam griji deja pe cuvantul meu de onoare!!!!uf,acum m-am mai linistit,no,sa auzim numia de la excelent in sus si te pupppppp de numaaaa

Mergi la inceput

Se pare ca si Avalono diparut,Avalonnnnnnn,unde esti?????????????Hai vino si ai spunene si tu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Dragele mele sinteti niste dulci si va multumesc mult
Azi am expediat formularul pt inscriere la curs si acum asteptam sa ne sune ei si sa ne spuna cind sa mergem...am inteles ca tocmai prin Septembrie vor fi locuri...pina atunci e totul plin pt ca sint foarte multe cereri pt adoptie...si acest curs trebuie facut inainte de a depune actele...asa ca avem de asteptat...dar nu-i bai...important e ca vom avea bebe ...

Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Tabitha, mi-era tare dor de tine, sper sa fie bine la tine, desi cam devreme cu foliculetul ala asa mare, dar nu se stie niciodata, poate, poate...
Eu am facut azi beta hcg, zero, ma asteptam dar am vrut sa-l fac pt. ca asa mi-a zis Moisa, m-a certat ca n-am sunat-o si cred ca a avut dreptate, asa ca am vrut sa fac ca ea. Desi eram sigura ca va iesi zero. Dar cu ocazia asta am aflat ca la giulesti e 150.000, pana acum mergeam la medsana sau la sabyc unde era peste 500.000 asa ca tot nu m-am dus degeaba ...
Va fetele

Mergi la inceput