Piticodromul de ian-feb05 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
kris spune:
Sa aveti o zi insorita! desi afara e trist
Shobo, foarte frumoasa prezentarea ta cu privire la intarcare! Cu siguranta, voi urma cu placere pasii pe care i-ai descris. De 2 zile, Bianca , a inceput sa ia si ea alt alt lapte si poate voi reusi si eu mult astepatata "intarcare".
Fetelor, vreau sa va spun ca nu mai pot de durere! In ultimul timp sta la san cate 30 min. Iar dupa san mai bea si un bibe de ceai( noaptea).
Simona, noi am facut doar AR (antirujeola). Am vorbit astazi cu dr. fetei si am rugat-o sa vina sa ne faca sapt viitoare PRIORIXUL. Prefer vinerea ca sa fiu eu cu ea ac urmat zile, ca nu cumva sa aibe reactii adverse. La helpnet costa 410 mii, tocmai am telefonat acolo. Mersi pt sugestii!
In privinta mancatului cu manuta lor, iti dai seama, ca nu putem avea rezultate spectaculoase de la inceput! Va dura ceva timp pana ce vor pricepe cum trebuie sa procedeze corect. Cred ca cel mai indicat este sa mancam si noi in acelasi timp cu ei.

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
kris spune:
Coraly, ma cam gandesc la faptul ca totusi a speriat-o ceva, dar nu-mi dau seama ce. Sper sa scapam de acest "moft" cat mai repejor!
A facut cineva VARILIX, antivaricela? Noua, asta ne tot recomanda dr sa-l facem de la 13 luni. Stiti cat costa fara comisionul din facmacie? 1.250.000. Imi vine rau! - pt ca este doar numai antivaricela. Este optional! Si totusi l-as face! Am investit pana acum in toate vaccinurile Biancai si acum ma retine ceva si nu stiu ce. CE-MI RECOMANDATI?
Noi am facut toate vaccinurile acasa si pe toate le-am cumparat (infarix, engerix, AR). Nu am avut niciodata reactii adverse.
Astept sugestii din partea voastra.
si multumiri anticipate
prima aniversare
ixxi spune:
sunt asa de suparata....de o saptamana si ceva sinuzita mea isi face de cap si ma termina. ma doare capul si nu pot respira....am pus picaturi de nas o tona, i/au klacid si sinupret, iar de ieri am inceput aerosoli. simt ca inebunesc.....nici noaptea nu pot dormi ca ma sufoc.
of, of....sper sa/mi treaca..
revin pe timp ce reusesc sa citesc din urma.
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
ixxi spune:
Kris mie pidiatra mi/a spus ca nu prea e incantata de varilix, ca nu/l recomanda, chiar fusese la nu stiu ce seminar si caci ....ma rog fiecare medic are parerea lui. mie mi/a spus ca sa citesc si eu pe net, sa ma documentez.....si daca pana la urma il vrea sa/i spun ca mi/l face. am azit ca da reactii nasoale si nu merita, doar daca ar merge la cresa, dar nici atunci.....
crisu manca singurica, cel mai tare o chinuie ciorbita, dar incepe sa se descurce cu mancarea mai solida, chiar la 10 cand ii fac omleta sau ii dau cascaval cu rosie (eshie) mananca singura, aaa si carnea si painea intotdeauna le serveste ea....
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
BESTUTZA spune:
Multumim fetele de sfaturi!
Eu nu m-am obisnuit inca cu gandul ca unii oameni duc rautatea si egoismul la cote la care umanul devine din ce in ce mai putin prezent!
Oricum unele rautati sunt completate cu fiecare ocazie si fiind persoane pe care chiar nu le poti evita, contactul minim este singura posibilitate!
Tomasa ma bucur ca sunteti bine! Imbie-l la bunatati !
Copiii recupereaza destul de repede !
CoralySalyi noi kk l fel minim doua ori!Dc nu trei!Depinde de cat si ce mancam!
Shobo,sa nu crezi ca suntem consumatori de aloe in cantitatile pe care le-ai vazut
!Dar oricum !Tudor a baut cat eram eu insarcinata Berry,!![]()
Ilinca acu bea simplu !Am citit ca merisorul de munte pe care il contine Berry cica ar fi contrindicat femeilor insarcinate!O da "viezureala"!!![]()
![]()
A fost f incantat tati ca v-a placut poza de nani!
Stiti ca ar fi drgut sa facem un album al PIticodromului cu cele mai haioase poze!
HAi pupici!
http://community.webshots.com/user/bestuta
tomasa spune:
Multumesc frumos pt. toate raspunsurile si incurajarile! 
Simona, 100.000 lei vechi. Mi s-a parut o nimica toata la cat e de dragut, o tipa care era in magazin si este directoare de gradinita particulara a cumparat vreo 10 auzind cat de putin costa. Hai ca poate il pozez si pun poza mai tarziu.
Kris, eu i-am facut Varilix, de altfel toate optionalele de pana acum si am hotarat sa i le facem si in continuare, indiferent de costuri. Fiind o investitie in sanatate am zis ca merita. La noi a fost ok, fara reactii secundare.
Ixxi, hai sa-ti spun ce am luat eu pt. sinuzita de curand si mi-a trecut: Sinupret pastile cate doua de trei ori pe zi, Actifel pastile, una dim. si una seara, Vibrocil picaturi in nas. A trecut ca prin minune desi eram convinsa ca fara antibiotic nu scap. La mine e o sinuzita veche si rautacioasa, recidivanta. Sanatate multa! 
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
kris spune:
Ixxi, insanatosire grabnica! Imi pare rau pt tine ca treci prin asa ceva!
Dr. ta are dreptate, dar uite Reb si Iusti al lui GabiI au facut varicela. Si a tras destul cu ei , saracuta! Si ea a tot amanat sa le faca acest vaccin optional si uite, pana la urma nu i-a ocolit varicela.
Din acest motiv , nu stiu ce sa fac! Si dr. Stanciu il recomanda!
Apropo, mancati singurele cu lingurita? sau doar cu manuta? Oricum a-ti proceda, felicitari!

prima aniversare
sirimie spune:
Tomasa m-ai convins. Stii cumva daca la Casa Retro au program si simbata? Poate sa mai imi spuna cineva cum se ajunge acolo (am inteles ca e ceva complicat pe linga Piata Victoriei?)
Bestutza mi se pare o idee buna albumul de poze haioase. Cum se face, pune fiecare link la pozele haioase undeva si le pune cineva la un loc?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
PatriciaArdeleanu spune:
Tomasa, daca ai timp, vreau si eu sa vad scaunelul
si sa mai spui o data pe unde este magazinul asta.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
tomasa spune:
Simona, Patricia, Casa Retro e la Piata Victoriei, Str. Intrarea Geneva Nr. 8 e adresa exacta. Nu e greu de ajuns, ba chiar e f. simplu, doar ca magazinul e tare mic, improvizat in curtea unei vile si e greu sa-l observi
. Din pacate eu nu sunt f. buna nici ca orientare nici nu stiu sa dau explicatii cu privire la adrese sau la modul de a ajunge undeva, dar o sa incerc, sa vedem in ce masura reusesc sa ma fac inteleasa. Deci, de la statia de metrou Victoriei o luati spre Iancu de Hunedoara, mergeti spre Perla sa zicem, adica spre Stefan cel Mare, pe trotuarul drept cum te duci spre Perla, dar mergeti tare putin, vreo 200 m. Pe partea aia a strazii este un bloc mare, o cladire moderna din sticla termopan, unde isi au sediul City Bank, Uzinexport, etc. Ei bine, pana sa ajungi la blocul respectiv se face o straduta mica si infundata la dreapta. Aia e Intrarea Geneva si acolo este magazinul (mult spus magazin, daca te uiti dupa asa ceva, sigur nu-l gasesti). Casa Retro este deci pe aceasta straduta, tot pe partea ei dreapta, exact in capat, unde se infunda straduta. Un magazin mic-mic si ticsit cu jucarii minunate, creative. Este lipit de zidul unei vile vechi, alba, superba.
Ai f. putin de mers pe jos de la metroul Victoriei, distantele sunt mici desi e mult de explicat.
Uitati aici site-ul: www.casaretro.ro
Eu sunt absolut indragostita de jucariile astea, sunt inteligente, interactive, copilul nu se plictiseste de ele si nu au preturi nesimtite ca altele. Noi mai avem si interactive de la Chicco, dar nu se compara ca pret...
Simona, au si sambata program dar trebuie sa le dai un telefon inainte ca sa le spui ca sosesti, sa te astepte: 3173942, 0722510227, 0723646930. Vanzatoarele sunt absolut minunate, pasionate de ce au in magazin (mi se pare normal de altfel fiind vorba despre jucarii), iti arata, iti povestesc despre ce au acolo. Una s-a si oferit sa ne jucam cu un joc impreuna daca am timp. ![]()
Iar mama a vazut jucariile lor, aceleasi, pe rafturile unor magazine din Germania, la cu totul alte preturi. Ai ce alege, eu mereu cumpar mai multe decat am prevazut ca mereu descopar cate ceva interesant.
Anda, am uitat sa-ti spun ieri pe mess. Incearca si ceaiul de afine uscate pe langa cel de menta. La noi a dat rezultate cel putin la fel de bune ca acesta din urma. Si cica regimul trebuie musai tinut cu strictete un timp cat mai indelungat, iar apoi facuta trecerea la alimentatia normala treptat, foarte lent si cu mare grija, ca un fel de rediversificare, asta am aflat-o si eu ieri. Se pare ca in urma unui episod din asta de enterocolita e pericol mare sa faca intoleranta la lactoza fiindca enzima care coaguleaza/proceseaza laptele se distruge prima si se reface f. greu. Asa ca mare atentie la reintroducerea lactatelor in alimentatie.
si multa sanatate balerinei!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)