Impreuna, Timisoara (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dana....eiiii,ai vazut?!Pai ,cum am mai zis io,daca n-am avea parte si de suparari cum am mai sti cand sa ne bucuram si sa fim fericiti?!Bravo tie ca ai o comoara de sot,care stie ce iti doresti si iti indeplineste dorintele....ce bine e asa...ca mai cunosc si eu unu asa ca al tau,la casa femeii!
Si sa iti revii cat mai repede cu sucitura de glezna...ca sufera spisidusa ca nu o iei in "bratzeta" - Luana asa zice cand vrea in brate...
Poti spune ca ai facut ceva cumparaturi la expo...Cu Luana pot nu avem probleme cu hainutele:avem matusi si unchi si in plus am primit si de la niste gagici faine niste hainute...Cu Alex e problem,ca a cresut si tre' innoita garderoba...
No va pup si aveti grija de voi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Doris ,Silvana,Ana, Danitin - multumesc de raspunsul prompt
Despre organizarea expozitiei nu pot spune nici eu multe cuvinte,deoarece n-am fost in cortul din fata unde era spatiul de joaca, in schimb m-am aratat surprinsa de faptul ca sala in care s-a facut a fost mica,iar competitia bebelusilor care merg de'a busilea s-a tinut pe un covoras chiar la intrarea in sala,pe unde nici de vroiai nu mai puteai sa treci ,daramite cu carucior ...in plus fata de asta copiilor le-a fost frig stand taman in curentul de la intrare... pe sambata in schimb au mutat toate activitatile in cortul din fata k sa nu mai fie inghesuiala la intrare - un prim lucru bun.
Silvana vreau sa-ti spun ca eu nu sunt dezamagita pt ca lumea "studiaza oferta" inainte de a cumpara,ci dimpotriva lumea nici macar nu se arata interesata de o demonstratie ... majoritatea erau total inaccesibili!
Poate tu esti altfel,poate tu chiar te interesezi in stg si dpt pana sa iei ceva,dar majoritatea cu care intram in contact in momentul in care doream sa la ofer informatii fugeau ...efectiv dispareau din stand.Intentia noastra nu a fost sa bagam pe gat articolele noastre,insa daca tot ai intrat in stand interesat fiind de articolele noastre ,atunci lasa omul sa-ti explice ce functii are caruciorul X sau patul Y sau orice al articol, nu zii "multumesc,ma uit" ...pai, cum poti sa te uiti la un articol pe care s-ar putea sa-l folosesti 3 ani de acum inainte si tu sa nu stii cu ce se "mananca" sau cu ce e mai bun fata de cel de la marca Tz,daca tu spui "doar ma uit" pai cu uitatul nu faci nimic.M-a surprins mentalitatea asta , pt ca daca esti amabil si serviabil cu cineva,imediat isi imagineaza ca ma tin de capul lui pana imi cumpara produsul ...aiurea!
Am realizat dupa prima zi de expo ca singura modalitate de abordare e sa scriu pe coli mesaje care sa faca omul sa intrebe "cum adica? explicati-mi si mie" ... mi-a luat o zii pana am realizat ca numai asa pot sa-l fac pe om sa vina el la mine si nu invers.
Stiu ca in Mall sunt preturi mari si mai stiu si ca unii practica poate chiar si in expozitii preturi de magazin, insa eu garantez pt faptul ca la noi preturile erau cu 35 - 40% reduse.
M-a deranjat cum s-a luat in deradere eforturile unora dintre expozanti care chiar sunt foarte draguti si serviabili,care chiar vroiau sa-si faca treaba asa cum se cuvine ...
Partea cu pliante o tona si suveniruri in pungi primite,sa stiti ca asa se practica
Chiar si eu am primit ,confundandu-ma cu un vizitator dar e mult mai bine sa ai pliante ca sa stii unde,ce si cum sa cauti un produs bun,un pret bun,o marca buna,etc. ca sa poti sa faci comparatii si ca sa vezi ce anume se potriveste bugetului tau.
La Timisoara a fost prima editie,insa la anul am inteles ca expozitia se va tine la sala de vis-a-vis de cea in care a fost acum si va fi mult mai bine organizata,acum stiind care sunt probl cu care se potr confrunta,luand ca exemplu anul acesta.
Si acum ca si o verificare a organizatorilor pe unde ati vazut/auzit voi mediatizarea acestui eveniment ?!

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara!

Menna, ma bucur mult ca au fost pareri contra si pareri pro.
Si nimeni nu e suparat, asta conteaza...
Fiecare isi poate spune acum linistit parerea, respecatata fiind...
Super, fetele!
Bravo!

Intru scurt, sa va anunt....o veste importanta:

Vali va fi mamica de .....BAIETEL...............

Denis sau David e bine, sanatos si voinic, a fost vazut la 4D, si avea un cocosel mare....

Recunosc ca eu sunt putin bulversata de veste, dar imi revin incet....
Oricum am pierdut pariul...
Va pupa Vali pe toate!
Si eu...

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Felicitari Vali!
ma bucur ca sunt bine, sanatosi.
Silvana cum e cu operatia??

in gashca...

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vali,felicitari pentru a doua putza din casuta voastra!Sa fie sanatos si voi la fel!

Doris,ce ai pierdut la pariu?

Pai sa aveti o zi buna,in ciuda mocirlei de afara si pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana, nu pot sa-ti zic pe forum....e rusinos....
Da las ca-ti spun eu cand ne vedem....
Oricum e de rau...te pui cu nasu, al carui orgoliu masculin a fost terfelit de toti prietenii, ca nu-i in stare sa faca baiat?
E mandru de nu-si revine....

Ignorati ploaia, sa aveti o zi buna!

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Vali, felicitari pentru beietel. Imi inchipui ce fericit e taticu'! Pentru tine si nasa Doris, bebe 2 va fi sigur fetita.
Anda, cu operatia nu stiu cum e. Maine mergem la control si vedem. Trebuie sa facem si ceva analize inainte asa ca nu sunt sigura ca il va opera inainte de Pasti asa cum vroiam eu.
Alaltaieri seara mi-a facut febra, ieri seara ne-am dus la medic ca ma speriasem ca a facut vreo infectie. Medicul din nu stiu ce motive nu era la cabinet, ne-a consultat un alt nenea doctor. Copilul facuse afte in gurita si de la ele si febra.

Va pup
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici - 2 poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele! Cam slaba miscarea pe aici...

Ana - pana si tu scrii numai asa de scurt, nimic haios de povestit?
Menna - la mine e caz special, eu lucrez in presa si am primit fax la serviciu. Asa am aflat de Expo. Dar mi s-a parut destul de bine mediatizat, a fost plin de bannere plus articolele din ziare.
Silvana - tare pacatoase sunt aftele astea. Noi am tras tare mult cu ele. Ce v-a prescris impotriva lor?
Katik - pe unde esti?
Doris - transmite-i felicitari lui Vali si un

Fetelor, am primit un anunt de la Directia pentru protectia copilului cu o faza super. Poate ajutati si voi. Pana in 19 aprilie la Mall, la Kids Land si la parter sunt amplasate niste urne speciale unde se colecteaza jucarii pentru copii orfani. Ce ziceti, ne bagam?

Cat despre mine, daca intereseaza pe cineva am avut inca o data dovada ca in viata toate se aranjeaza in final spre bine. V/am povestit de necazul cu banii. Ei bine, am primit o comanda de trei stiri pentru Bucuresti, am citit doua texte de reclame, am scris trei articole si mi/am rotunjit super bine bugetul asa ca acum pot sa intampin onomastica spiridusului si iepurasul asa cum se cuvine.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Dani, ma bucur ca ai fost rasplatita ... lucurile tot timpul se aranjeaza. Dumnezeu stie bine cum si de ce.

Eu sunt pro adunat jucarii, chiar imi doresc sa fac ceva acuma in post. Am adunat si niste haine de care nu mai am nevoie (de adulti), dar nu stiu unde sa le duc.

Vali, felicitari! si sa fie sanatos!

Silvana, imi pare rau de ginerelu ca nu se simte bine ... da-i doua pupe de la soacra si gagica

Irina, Mihi, Angy ... unde sunteti? Nu se poate sa tineti suparari chiar acuma, in post, cand trebuie sa fim plini de iubire.

Katik, tu super-activa? Unde esti? Sper ca te simti bine, tu si Kri si bebe ...

Va pup. Ma intorc la treaba.

POZE

Mergi la inceput

Danitin, super de acord.
Spun prezent prima, cu cativa saci si cateva cosuri pline de jucarii...
Cer ajutor de la voi, cine poate sa ma ajute cu masina la transport....
Anda, ce zici?

POZE BABY STAR

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput