Buna, eu si prietenii mei dorim sa petrecem un week-end la Cheia, puteti sa imi recomandati ceva? A fost cineva de curand? Noi am mai fost la o pensiune, Casa Ardeleana parca se numea, a fost f. frumos, dar vream sa mai incercam si altceva.
Cautam o pensiune, cu 20-30 locuri si cu mancare, daca se poate si cu loc de joaca pt. copii sau teren de fotbal/tenis/volei etc.
Multumesc mult,
eu la cheia am fost la hotelutzul ala care parca tot cheia se numeste. are 2 corpuri de caldire, cu restaurant si bar, ceva mese de tenis de masa si biliard.camerele erau renovate si aveau confortul necesar.stiu ca era tare cald si in camere.
incercati aoclo si poate va place.
succes!
distractie palcuta!
roxi foto
Poti incerca la pensiunea Mara, este chiar la intrare, pe dreapta. Nu stiu daca au atatea locuri de cazare, dar stiu ca au o curte f. frumoasa, cu multe foisoare si au o mancare bunaaaaaaaaa. Cauta pe net numarul de telefon. Ti-o recomand cu caldura.
Ceva mai sus, in padure, este si pensiunea Nico, au multe camere, preturi rezonabile, curat, frumos, papa buna, dar nu au loc de joaca pentru copii.
Succes si petrecere frumoasa!
Fetelor, multumesc frumos pt. raspunsuri!
O sa sun si la Mara si Nico (sa vad cate locuri au) si la Hotel Cheia!