Gradinita SMART KIDS
Raspunsuri - Pagina 2
Roxana_G spune:
Gabi, ieri nu a fost Miss Ana si poate de aceea a fost mai greu pentru Mara. Si Alex sufera fara ea. De azi insa a venit. Oricum si Alexandra a avut o perioada in care nu voia sa mearga, la luni bune de gradi, insa acum dupa Paste a cerut ea la gradi.
Cat despre grija, stiu ca au grija. La Alex e mai dificil pentru ca o aduc cu microbuzul si ajunge transpirata fleasca si probabil asa raceste. Insa nu am de ales, eu nu pot merge sa o iau.
Apropos de grija, voiam sa va spun ca primul pas spre renuntarea la Pampers l-au facut cei de acolo. Alex a invatat sa faca pipi la WC acolo si abia apoi la olita si acasa. E mare lucru si ma bucur ca au avut asemenea initiativa.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
anacami spune:
Buna!
Si eu am fost de curand in vizita, din toamna as vrea sa-l inscriu acolo pe Sebastian.
Am nimerit cand era programul de somn, toti pustii dormeau , era f. liniste. Intr-adevar, au bucatarie proprie, fetele (probabil educatoarele) de treaba.Grupele erau micute, cred sub 10 copilasi (7-8).Curtea din spate f. mare si verdeeeeee;aerul curat, sunt departe de strada (oricum zona este mai putin poluata decat altele din Bucuresti...).Mi-au spus ca in curand vor aduce mai multe jucarii pt. gradina.
Mi-au dat si un formular, inca nu l-am completat.Poate ma duc saptamana viitoare sa il inscriu.
Am uitat sa le intreb, poate ma ajutati voi: daca vreau sa-l inscriu de pe acum pt. toamna, trebuie sa platesc o taxa anticipata?
Gabriela, lucrezi in cladirea "Baneasa Center" ? Si eu lucrez de curand pe aproape, o strada distanta...
Poate vom fi toate "colege" la gradinita! Va pupam!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Gabrielama spune:
Anacami,
da, lucrez in Baneasa Center si spionez pe geam ce fac copii in curte; daca sunt perdelele tarse la geamuri, vad ce fac si in clasa, sau cum ii culca.
Asta este unul dintre motivele pentru care am adus-o pe Mara aici - o pot lua oricand si daca trebuie sa mai stau putin la servici, sta aici cu mine; dar suntem si multumiti de gardi si de cum se poarte doamnele acolo.
Asteptam sa fim colegi!
o zi buna!
Gabi
Iona spune:
Si eu si copilul pe numele lui Ian abia asteptam sa inceapa gradi in septembrie.Ian va avea 3 ani si o luna, sper sa nu aiba probleme de adaptare cu copii. este destul de volubil si independent in prezenta oamenilor mari dar cu copiii nu prea a interactionat.
Vroiam sa va mai intreb daca voi, inainte de a-l duce zi de zi ati dus copii sa se acomodeze, sa stea acolo o zi, sa vedeti daca le place. Eu i-am descris gradi in culori vesele si el se gandeste cu bucurie, dar... daca ceva nu-i place nu-l pot convinge sa treaca peste.
In grupa mica sunt copii cam de ce varste si cam cati, mi-e mi-au spus ca nu vor depasi un numar de 11 copii in grupa. Si mai am o intrebare grea: la WC merg insotiti pentru ca la noi cand striga pipi este alarma ca la pompieri: unul aprinde lumina la baie si aseaza olita la prindere, altul da pantalonii jos (nu zic cata placere ne face activitatea asta de 2 ori penoapte)!!!
Va multumesc mult si abia astept sa devenim "colege".
Iona mama lui Ian
PS Ioana ce probabilitate este sa existe in aceeasi grupa 2 baieti cu numele de Ian (chiar daca scris diferit)?!
PPS Gabi spune-ne ce mai vezi... te invidiez pentru priveliste.